Ofiţer britanic de informaţii: „Vladimir Putin este cu adevărat grav bolnav”. Şi agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”

Tot mai multe voci care au legătură cu Rusia susţin că Vladimir Putin este grav bolnav. Ultimele declaraţii de acest gen au fost făcute un ofiţer britanic de informaţii, citat de Sky News.
Filip Stan
15 mai 2022, 10:38
Ofiţer britanic de informaţii:

Fostul spion britanic Christopher Steele, care din 2006 până în 2009 a condus departamentul rus în serviciul londonez MI6, consideră că boala lui Putin a fost unul dintre motivele a ceea ce se întâmplă în Ucraina.

„Cu siguranță, judecând după ceea ce auzim din surse din Rusia și din alte țări, Putin este cu adevărat grav bolnav”, a spus  ofiţerul britanic de informaţii, într-un interviu pentru Sky News.

Tot mai multe voci vorbesc în ultima perioadă despre o posibilă boală a liderului de la Kremlin. Revista New Lines a anunţat că a primit o înregistrare audio în care un oligarh rus, apropiat de Kremlin, spune că președintele rus Vladimir Putin este „foarte bolnav de cancer de sânge”.

În înregistrare se arată că biroul central al FSB-ului rus a trimis o „notă top-secretă” tuturor liderilor săi regionali, în care afirmă că nu au încredere în zvonurile despre situația președintelui.

Potrivit lui Steele, chiar dacă Putin este bolnav, este greu să-l influențezi.

„În general, sunt foarte puțini oameni care sunt gata să se opună sau să se certe cu președintele Putin… Încă mai cred că există voci dizidente, voci de dizidenți, oameni care îi spun că acesta este un război catastrofal, care, mai ales în economie, nu va aduce nimic bun pentru Rusia și nu putem decât să sperăm că în timp va duce la o schimbare de politică sau chiar la o schimbare de regim, dar acest lucru cu siguranță nu este un fapt”, a spus ofițerul britanic de informații.

Citeşte şi: Zelenski nu renunţă la idea de a negocia direct cu Putin oprirea războiului. Ce condiţii are pentru liderul de la Kremlin

Anterior, şi şeful serviciilor de informaţii militare ucrainene, generalul-maior Kyrylo Budanov, a declarat, într-un interviu pentru Sky News, că războiul cu Rusia va atinge un punct de cotitură la jumătatea lunii august şi se va termina până la sfârşitul anului.

Mai mult, şeful serviciilor de informaţii militare ucrainene a susținut că Vladimir Putin se află într-o „stare psihologică și fizică foarte proastă și este foarte bolnav” și că Rusia pregătește o lovitură de stat pentru a-l elimina.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Cele trei legume care te hidratează indiferent de anotimp. Sunt delicioase și pot fi combinate în numeroase moduri
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Alex Bodi, acuzații la adresa fostei iubite. Cei doi se află în Mykonos, dar în hoteluri diferite
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Oficialii turci critică SUA pentru invitația adresată lui Netanyahu de a vorbi în Congres
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!