Oana Roman, decisă să slăbească din nou. Dieta drastică la care a apelat ca să scape de kilograme în plus

Oana Roman se luptă cu kilogramele în plus de când se știe. A încercat toate variantele posibile de a scăpa de ele. Uneori a funcționat, alterori nu. De data aceasta vedeta e și mai ambițioasă și motivată să slăbească.
Alina Costache
17 mai 2022, 09:09
Oana Roman, decisă să slăbească din nou. Dieta drastică la care a apelat ca să scape de kilograme în plus

Fiindcă a venit deja sezonul cald și se pregătește de vacanță, Oana Roman a decis să scape de kilogramele acumulate în perioada sărbătorilor pascale. Vrea neapărat să își permită din nou să poarte rochițe strânse pe corp.

A luat trei kilograme de sărbători și vrea neapărat să le dea jos. A început procedurile de slăbit la clinicile de înfrumusețare, însă are și o dietă bazată pe fasting. Se înfometează ore întregi și chiar a reușit să bată recordul.

Citește și Oana Roman reacţionează după acuzaţiile că şi-a abandonat mama în azil. Ce probleme de sănătate are Mioara Roman. „Degenerările astea neuronale nu stau pe loc”

Dacă vă întrebați cât a rezistat Oana Roman nemâncată fără să leșine, a povestit chiar ea.

„De Paște m-am îngrășat trei kilograme și jumătate! Acum am început din nou procedurile și am revenit la dieta mea, la ceaiul meu. Nu mănânc timp de 16 ore. Astăzi, de exemplu, se făcuseră 26 de ore de când nu mâncasem. Am mâncat la Timișoara la ora 18 și am mai mâncat azi la 16 și până mâine nu mai mănânc nimic”, a declarat Oana Roman, în exclusivitate, pentru Click!.

În pandemie, Oana a reușit sădea jos 20 de kilograme. Secretul fiicei lui Petre Roman nu a constat doar în dietă, ci și în proceduri corporale.

Tot în această perioadă, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, au început să-și amenajeze curtea vilei lor. Oana îl lasă pe Marius să se ocupe de toate cele, mai ales fiindcă e pasionat de amenajări interioare și grădinărit.

„Ne pregătim să începem amenajările în curtea casei! A trebuit să vină vremea propice pentru ca să ne apucăm și noi de lucrări. Trebuie să strângem și bani că nu e deloc ieftin! Sper ca într-o lună să începem lucrările pentru că s-a organizat Marius, ca să nu facă pe bucăți, cum a făcut astă-vară.

Citește și Oana Roman, gest rușinos pe stradă! Vedeta îi critică pe alții, dar ea face fix la fel

Vrea să facă totul odată. Sper ca, din momentul în care va începe, într-o lună să fie gata cu toate. Trebuie să-și facă echipa, că nu poate singur să le dovedească pe toatede unul singur. Să adune toate materialele, ca să meargă totul șnur”, ne-a mai spus Oana.

În tot acest timp, cât Marius se ocupă de amenajări, Oana pleacă în vacanță cu fiica ei. „Vreau să plecăm în Deltă câteva zile, eu cu Iza. Pe Marius îl lăsăm să termine curtea. N-am mai fost cu pandemia asta de doi ani și îmi e tare dor de Deltă. Când ia Iza vacanță în iunie mergem în Deltă câteva zile.

După care vreau să ajungem neapărat pe Coasta de Azur, îmi iau și casă acolo, nu am renunțat la idee, sunt prietenele mele acolo. N-am lipsit decât în anii cu pandemia”, a mai spus Oana.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Permisul auto nu mai rămâne suspendat. Lege nouă în România: S-a validat dreptul de a conduce
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru București și Bacău
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'