3 diete rapide pe care sa le eviti cu orice pret. Afla care sunt contraindicatiile!

Reversul medaliei este ca aceste rezultate promitatoare nu dureaza mult. Imediat ce incetam dieta si reincepem sa mancam normal, kilogramele revin.
Alina Costache
27 mai 2022, 07:28
3 diete rapide pe care sa le eviti cu orice pret. Afla care sunt contraindicatiile!

Diete rapide. In ultima vreme, se pare ca descoperim cate o dieta noua, miraculoasa, aproape in fiecare zi. Multe dintre aceste diete-minune, care promit rezultate extraordinare cu un minim de efort, devin faimoase si atrag din ce in ce mai multi adepti. Problema este ca ele nu functioneaza si pot fi chiar nesanatoase, avand un impact grav asupra organismului.

Dietele extreme, prezentate ca solutii-minune la problemele cu greutatea in exces, presupun pierderea unui numar mare de kilograme intr-un timp foarte scurt.

Diete rapide. Top 10 alimente pe care sa le mananci ca sa slabesti rapid

Fiecare dintre noi a incercat la un moment dat sau macar a auzit de diete rapide de genul „7 kilograme in 7 zile” sau „3 kilograme in 2 zile”. Apelam la ele, de regula, inaintea unui eveniment important din viata noastra, pentru ca vrem sa aratam bine intr-o anumita rochie, inainte de vacanta la mare, ca sa ne putem etala cu incredere costumul de baie pe plaja, sau dimpotriva, toamna, cand revenim la birou si vrem sa le aratam colegelor ca ne-a priit concediul.

Chiar daca in prima faza cantarul ne „zambeste” si arata valori mai mici, cele cateva kilograme pe care le pierdem initial nu au nicio legatura cu arderea tesutului adipos, ci reprezinta apa pe care o eliminam. Reversul medaliei este ca aceste rezultate promitatoare nu dureaza mult. Imediat ce incetam dieta si reincepem sa mancam normal, kilogramele revin, adesea mai multe decat inainte. Cea mai scurta cale catre silueta mult visata este, in consecinta, renuntarea la dietele drastice si schimbarea stilului de viata, dupa un plan bazat pe alegeri informate si echilibrate, pe care se le putem respecta pe termen lung si foarte lung.

Cele mai bune diete în 2022. Top 3 diete de slăbire care favorizează pierderea kilogramelor în plus în mod sănătos
Vezi in continuare care sunt cele mai nocive diete rapide de care trebuie sa te feresti cu orice pret, pentru ca iti vor face mai mult rau decat bine, potrivit specialistilor MyDiet.com.

Diete rapide. Dieta Adkins
Dieta Adkins presupune excluderea carbohidratilor din alimentatie sau consumarea lor in cantitati infime. Desi pe termen scurt vei reusi sa dai jos cateva kilograme, aceasta dieta are multe efecte secundare, care iti vor dezechilibra profund organismul, ceea ce o face extrem de nesanatoasa. Asta deoarece corpul tau are mare nevoie de carbohidrati – ei sunt „combustibilul” organismului, ne dau energia pentru functionarea organelor si pentru activitatile zilnice si sunt, de altfel, usor de „topit” daca faci miscare.

Privarea organismului de carbohidrati duce la epuizarea lui, iar acesta va incepe sa nu mai functioneze cum trebuie, intrand in stare de criza. De aici pleaca o suita de probleme de sanatate. Iata de ce e bine sa mai reduci consumul de carbohidrati din cand in cand, dar nu trebuie niciodata sa-i elimini complet din dieta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce metodă a găsit un român pentru a nu mai da bacșiș curierului când îi aduce mâncarea. “Să am motiv să nu le dau”
Capital.ro
Zi de doliu pentru România. Adio, maestre! Maia Morgenstern e devastată
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Sebastian Burduja, despre capacitatea de stocare de gaze naturale: „Ne vom atinge limita cu două luni ÎNAINTE de termen”
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Prințul William și Kate ascund un mare secret. Folosesc nume de cod
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Şoc în România. Se întoarce Băsescu. A decis clar după câțiva ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Consiliul superior de medicină legală: Trei deficiențe majore în îngrijirea medicală a pacientului decedat la Spitalul „Sfântul Pantelimon”
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...