Cu ce probleme bizare se confruntă Marian Drăgulescu, de când a fost eliminat de la Survivor: „Informația nu a ajuns la creier”

Proaspăt eliminat de la Survivor, Marian Drăgulescu a oferit, într-un interviu recent mai multe amănunte despre experiența unică pe care a trăit-o în jungla dominicană.
Filip Stan
30 mai 2022, 09:33
Cu ce probleme bizare se confruntă Marian Drăgulescu, de când a fost eliminat de la Survivor: „Informația nu a ajuns la creier”

Acum, Marian Drăgulescu încearcă să își viața de la capăt, după ce a ieșit din competiția de la Survivor. Iată cum se reface fostul mare sportiv al României și care au fost primele lucruri făcute, după eliminare.

Marian Drăgulescu s-a ales cu probleme, după Survivor

Așa cum s-a întâmplat și în cazul altor concurenți care au fost eliminați de la Survivor, Marian Drăgulescu nu a scăpat fără probleme. Timp de trei zile, marele gimnast a mâncat încontinuu.

„Nu am avut probleme cu somnul, am dormit ca un bebeluș, mă obișnuiesc repede cu binele, în schimb am mâncat 3 zile încontinuu, și am avut dureri de stomac. Se pare că stomacul meu s-a micșorat mult, iar informația aceasta nu a ajuns și la creier”, a declarat Marian Drăgulescu, pentru ciao.ro. 

Citește și: Survivor România 29 mai 2022. Eliminare-surpriză, scandal uriaş. S-a aflat deja CÂŞTIGĂTOR Survivor 2022

Totodată, Marian Drăgulescu a dezvăluit care a fost lucrul de i-a lipsit cel mai mult cât a fost la Survivor. „În zilele în care nu aveam jocuri, timpul trece greu pe insulă. Te plictisești teribil, și gândurile zboară la viața cotidiană de acasă. Te gândești ce ai face cu atât timp liber acasă; le simți lipsa celor dragi, și începi să te gândești ce lucruri te fac pe tine fericit. Și îți dai seama că nu ai nevoie de prea multe, de fapt le ai mereu lângă tine. Familia, prietenii, animalele, sănătatea, locul de muncă, sportul, o carte, și un zâmbet care nu costă nimic….și era să uit ceva…mâncare (râde – n.r.).”

Ce a declarat Marian Drăgulescu, după ce a fost eliminat de la Survivor

Marian Drăgulescu a fost eliminat de la „Survivor România” 2022 în ediția din 23 mai. Fostul gimnast a ratat șansa de a câștiga marele premiu al competiției din Republica Dominicană.

„Mă bucur extrem de mult că am acceptat această provocare, să particip la această competiție, această experiență unică în viața mea, mă bucur foarte mult că am ajuns până în acest punct, îi felicit pe colegii mei și le urez succes în continuare, cel mai bun să câștige, sper să fie de la culoarea roșie. O ușă se închide pentru mine, dar sunt convins că alte uși, cu alte provocări și oportunități se vor deschide.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, adevărul despre idilele de la Survivor România: „Ce să fac, să dorm între ei?”

Am trăit experiențe frumoase și unice la Survivor România. Am trecut prin toate și iată că am ajuns în ultima etapă a competiției. Îmi este foarte dor de casă, de cei dragi, mă gândesc cu bucurie că a sosit momentul să mă întorc acasă. Sunt recunoscător pentru cei care au fost alături de mine, s-au bucurat împreună cu mine”, a declarat Marian Drăgulescu după eliminare.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru un român care a mers în Turcia. Ce a ieșit dintr-o bucată de pâine în timp ce mânca la restaurantul hotelului: ”Bătaie de joc pe banii tăi”
Capital.ro
Crește vârsta de pensionare. Ordin la Ministerul Muncii: Nu pedepsim femeile
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
Atenție! Se schimbă radical vremea în următoarele 4 săptămâni!
Adevarul
EXCLUSIV. Dezvăluiri din dosarul morților suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”: „Practica era de a stabili cine trăiește și cine moare”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Vama Niki din Macedonia, alternativă la Evzoni. Ce spun turiștii care au trecut pe acolo
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Pescobar va înnebuni! A fugit la Mykonos cu fostul iubit Mama copilului său l-a luat pe cameră pe 😮 😮 😮
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Tragedie în Portul Midia! Patru persoane și-au pierdut viața după ce o navă a fost cuprinsă de flăcări
Capital.ro
Se schimbă complet BANII VECHI. Anunț categoric privind trecerea la Euro: Nu e pozitiv
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Guvernul Federației Ruse alocă 220 de milioane de ruble pentru locuitorii regiunii Kursk afectați de incursiunea ucraineană
MediaFlux
RĂSTURNARE în ALEGERILE din SUA! ESTE OFICIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!