Elena Chiriac, Survivor 2022: „Tata m-a învăţat să nu renunţ niciodată”. Cine este tatăl luptătoarei de taekwondo

Elena Chiriac tocmai a împlinit 20 de ani pe 28 mai şi probabil că a fost prima aniversare departe de familie şi de cei dragi. Tatăl, Romeo Chiriac, cunoscut jurnalist şi sportiv, i-a fost mereu alături fiicei, la fel ca fratele ei şi mai ales mama care o bună perioadă de timp a locuit la Londra cu ea.
Alina Costache
01 iun. 2022, 00:31
Elena Chiriac, Survivor 2022:
Elena Chiriac de la Survivor România 2022

Elena Chiriac Chiriac de la Survivor România 2022 are un tată cunoscut în media. Numele tatălui Elenei Chiriac a fost tot mai căutat în ultima perioadă, datorită participării fiicei sale la Survivor România 2022. Mulţi s-au întrebat cine este bărbatul despre care fosta Faimoasă are numai cuvinte de laudă. De când tânăra a intrat în competiţia din Republica Dominicană, cârcotaşii au lansat în spaţiul public tot felul de intrigi atât în ceea ce o priveşte pe sportivă, cât şi pe familia sa.

Mai exact, gurile rele au scris inclusiv că Elena ar fi ”fata lui tata”. S-a spus şi faptul că Romeo Chiriac ar trage anumite sfori prin PRO TV.

Cine este, de fapt, tatăl Elenei Chiriac de la Survivor 2022
Părintele luptătoarei de taekwondo nu este, cei-i drept străin de media! A lucrat timp de mai bine de 20 de ani la agenția Mediafax de care se leagă numele fostului șef al PRO, Adrian Sârbu, acolo unde fost responsabil de departamentul de sport.

Câştigător Survivor România 2022. Între cine s-a dat lupta în Marea Finală
De aici au pornit tot felul de speculaţii, iar unii au ajuns chiar să îl acuze pe tatăl sportivei că ar fi tras sfori pentru ca Elena Chiriac să ajungă cât mai departe în competiţie şi de ce nu să o şi câştige.

Nu este singura legătură cu media a lui Romeo despre care oamenii susțin că Elena Chiriac ar fi favorizată la PRO TV. Acesta este CEO al Clubului Media Business. Pe lângă asta, Romeo Chiriac este moderatorul unei emisiuni la Canal 33.

Elena Chiriac: «Tata m-a învăţat să nu renunţ niciodată»
Elena Chiriac tocmai a împlinit 20 de ani pe 28 mai şi probabil că a fost prima aniversare departe de familie şi de cei dragi. Tatăl, Romeo Chiriac, cunoscut jurnalist şi sportiv, i-a fost mereu alături fiicei, la fel ca fratele ei şi mai ales mama care o bună perioadă de timp a locuit la Londra cu ea.

“Eu şi mama aveam nevoie de un nou început. Londra ne-a oferit posibilitatea de a avea viaţa la care am visat întotdeauna. Eu studiez la o universitate de top, de care sunt foarte mulţumită. Mama a reuşit să îşi construiască drumul către cariera la care a visat. Mama mea este persoana care mă cunoaşte cel mai bine, iar faptul că locuim împreună şi suntem prietene îmi face foarte bine. Nu ne-a fost uşor. Mutarea în Londra face parte dintre cele mai dificile etape prin care a trebuit să trecem. Dar ne-am susţinut una pe cealaltă şi am reuşit”, povestea Elena înainte de plecarea în Dominicană.

Chiar dacă îşi vede tatăl destul de rar, Elena are numai cuvinte frumoase despre el: “Tatăl meu a pus foarte mare preţ pe sport. Ne-a susţinut întotdeauna pe mine şi pe fratele meu în disciplina sportivă. Chiar şi când familia nu avea o situaţie financiară prea bună, tata întotdeauna găsea bani pentru cantonamentele noastre. El m-a învăţat să nu renunţ niciodată”.

Cu ce probleme s-a confruntat Elena Chiriac din cauza frumuseţii
La prima vedere, tânăra atrage atenția în primul rând prin frumuseţea sa. Deşi este invidiată de multe domnişoare, Elena Chiriac a mărturisit în cadrul unui interviu pentru revista Viva faptul că aceste calităţi i-au creat multe probleme în timpul şcolii.

Cum arată iubita lui Ionuţ Popa de la Survivor România. Patricia este şi ea pasionată de sport
”Frumusețea vine cu beneficii, dar nu este suficientă pentru a reprezenta un avantaj. Este nevoie de multe altele, printre care bun-simț, inteligență, educație sau respect. Acestea, combinate, pot constitui un avantaj. Cred că am avut și de pierdut, într-adevăr. Un exemplu de situație în care am fost defavorizată am întâlnit în sistemul de învățământ din România. De multe ori eram taxată de profesori pe tema asta. Nu știu exact de ce, dar stereotipul „a fi frumoasă este același lucru cu a fi proastă” s-a regăsit în gândirea majorității profesorilor din România. Din motivul ăsta am fost nevoită să trag mai tare pentru a le demonstra contrariul”, a povestit concurenta de la Survivor.

Spynews
Ce s-a întâmplat în timpul înmormântării lui Andrei Versace. Imagini exclusive
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Alimentul pe care mulți români îl consumă, fără să știe că provoacă balonare. Ce recomandă medicii pentru ameliorarea acestei situații de disconfort
Capital.ro
Florin Salam e distrus de această veste: A intrat în comă. Medicii nu-i mai dau șanse
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în luna august 2024. Casa de Pensii, precizări importante
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Prețul enorm cerut la Mamaia pentru o plimbare de 10 minute cu skijetul. Costă mai mult decât un platou de pește la un restaurant de 3 stele
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Scene de groază la Paris, chiar înainte de Jocurile Olimpice! O turistă de 25 de ani a fost agresată sexual de cinci indivizi. Ce măsuri au luat autoritățile
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
'Era un psihopat!'- Bunica Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Părinţii fostului premier italian Matteo Renzi, condamnaţi la peste trei ani de închisoare
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!