Ilie Caraş, la un pas de moarte. Cauciucul maşinii a explodat în timp ce mergea cu 140 km/h

Ilie Caraş, la un pas de moarte. Cântăreţul de muzică populară a trecut prin momente groaznice recent. Cauciucul maşinii cu care se deplasa la un spectacol a explodat în timp ce mergea cu 140 km/h. Totul s-a petrecut pe Autostrada Soarelui, iar şoferul artistului a evitat o tragedie.
Alina Costache
07 iun. 2022, 08:45
Ilie Caraş, la un pas de moarte. Cauciucul maşinii a explodat în timp ce mergea cu 140 km/h

Ilie Caraş, la un pas de moarte. Artistul şi şoferul lui se aflau în autoturismul cântăreţului şi mergeau la un spectacol. În timp ce se aflau pe autostradă, a explodat unul dintre cauciucuri, însă, din fericire, cei doi au scăpat cu viaţă.

Ilie Caraş, la un pas de moarte

Am simtit moartea foarte aproape! Cand mi-a explodat roata, eram pe autostrada, circulam cu 140 km/h, s-a simtit ca atunci cand sunt avionul trece prin turbulente. Marele noroc este ca tirul din spate, a incetinit dupa ce a vazut problema, altfel zob ne facea.

Aveam viteza, ma grabeam. Noroc ca am un sofer profesionist care a stiut ce sa faca sa nu ne rasturnam. Cand a explodat, s-a pierdut controlul. El a reusit sa redreseze masina, am oprit, a stins repede focul, luase foc roata. Sunt precaut, schimb cauciucurile in fiecare an, cred ca era intepata roata. Problema e ca era sa dau coltul.”, a declarat Ilie Caraș pentru Star Popular.

Citeşte şi: Hoţii i-au spart maşina. Cântăreaţa de muzică populară este în stare de şoc: „Mi s-au taiat picioarele. A venit poliţia”

Tragedia unei alte cântăreţe

Clipe de groază pentru o cântăreaţă de muzică populară. Este vorba despre Ileana Lăceanu, care s-a speriat foarte tare când a auzit sirenele pompierilor. Aceasta se afla acasă, în apartamentul său din Slatina, când a izbucnit un incediu la o mansardă. Din fericire, nu au existat victime, iar pompierii au reuşit să stingă incendiul înainte ca acesta să se extindă.

Am fost evacuati, ni s-a spus sa coboram toata lumea din bloc. Eram acasa, cand am auzit sirenele pompierilor m-am uitat si am vazut ca toata lumea alerga. Am auzit galagie pe scara, am deschis usa si ni s-a spus sa coboare toata lumea afara. S-a extins putin si la scara mea, nu stiu exact de la ce a luat foc, unii spuneau ca de la instalatia electrica, altii ca ar fi fost niste materiale de izolare.

M-am speriat! Am avut un spectacol, abia ce ajunsesem acasa, ma dezbracasem de costumul popular si dintr-o data am auzit galagie, m-am speriat va dati seama. Au venit multe masini ale pompierilor cu macara, au stins incendiul, nu s-a extins mult. Este o mansarda inalta din lemn, acoperita cu tigla. M-am speriat, ca orice om… cand vezi foc, te sperii. Nu mi-am luat decat geanta cu portofelul si telefonul. Inca mai tremur, dureaza putin sa-mi revin.”, a declarat Ileana Lăceanu pentru Star Popular.

DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Se construiește o nouă autostradă în România. Va avea 68 de km, 102 poduri și viaducte, va face legătură cu multe drumuri importante și va costa 1,3 miliarde de euro
Capital.ro
UE a dat ordin. Documentul ce trebuie semnat. A devenit obligatoriu în România
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Hotărâre drastică pentru toți românii care stau la casă!
Adevarul
Cum se amestecă mâna lungă a lui Putin în alegerile din România. Expert: „Facem parte dintre inamicii lor mai abordabili”
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Analfabeți la conducerea țării. Câte clase aveau Ceaușeștiii
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
Cancan.ro
Digi RCS-RDS oferă tuturor abonaților din România noul telefon iPhone 16. Ce trebuie să faci
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Restricții pentru 30 de zile în România. Decizie oficială: Trebuie notificat în cel mai scurt timp
StirileBZI
Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru ajutoarele de încălzire 2024-2025! Cererile se depun până pe 20 noiembrie
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
substantial.ro
Jurgen Stock, secretarul general Interpol, avertizează asupra extinderii grupărilor criminale internaționale
MediaFlux
Pregătiri intense de război extins în Orientul Mijlociu! Reuters: Khamenei afirmă că Iranul și aliații săi nu vor da înapoi în fața Israelului
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
”Țara te vrea prost”: Sarmalele Reci – o trupă mai actuală ca oricând