George Simion, dezvăluire explozivă: „Digi24 ne-a propus o ofertă de 1 milion de euro pentru apariții TV / CTP mă voia cenzurat” (VIDEO)

Războiul continuă între Partidul AUR și Digi24, televiziunea care a interzis opiniile din partea formațiunii lui George Simion încă de la alegerile parlamentare din decembrie 2020.
Filip Stan
08 iun. 2022, 22:33
George Simion, dezvăluire explozivă: „Digi24 ne-a propus o ofertă de 1 milion de euro pentru apariții TV / CTP mă voia cenzurat

George Simion a bifat o „colaborare” surpinzătoare cu Codin Maticiuc. Politicianul de la AUR a fost prezent în podcastul scriitorului, unde a abordat diverse subiecte de actualitate, inclusiv scandalul de la Digi24.

Televiziunea din Șoseaua Panduri nu ar fi cenzurat Partidul AUR dacă formațiunea lui George Simion ar fi plătit 1 milion de euro, a transmis politicianul conservator.

„4 din 10 români care au fost la vot, auziseră de AUR. Noi, în momentul respectiv, nu am fost chemați la TV. Doar în social media, unde am avut acces. La TV nu ne-au chemat niciodată. Digi ne-a trimis o ofertă de 1 milion de euro pentru a intra acolo (n.r. – pentru exprimarea de opinii, drept al replică etc.). Partidele (n.r. – celelalte) au avut de unde, din subvenții, noi nu aveam. Oricum, nu am suferit mult pentru că nu am intrat pe Digi. 

Foarte mulți ne-au cunoscut în noaptea alegerilor și în zilele de după. Am fi luat 20% în loc de 10%, poate… (n.r. – dacă românii ar fi auzit de AUR)”, a declarat liderul partidului naționalist.

De asemenea, George Simion a oferit prima reacție după ce Cristian Tudor Popescu a fost dat afară de la Digi24. Gazetarul ținea morțiș ca președintele AUR să nu apară la televiziunea care-i are drept vedete pe Cosmin Prelipceanu și Claudiu Pândaru.

„CTP mă voia cenzurat, eliminat de la Digi24″, a dezvăluit Simion.

 

George Simion, îngrijorat cu privire la soarta partidului AUR

 

În cadrul aceluiași interviu, George Simion a recunoscut că Partidul AUR are propriile vulnerabilități.

„Da, îți zic din start (n.r. – există și membri de partid care ar putea fi corupți). Pe 27 martie, când colegii m-au ales președinte al partidului, le-am spus ‘voi, ca membri de partid, ar fi în interesul vostru să nu mă votați, pentru că în partidul ăsta nu o să conteze ce vechime aveți. Când o să ajungem la putere nu o să veniți cu fata să o angajezi la stat, că nu merge. În partidul ăsta nu o să facem baronet local și să-mi impună filiala din Alba Iulia, de exemplu la Apele Române. Și am rămas fără deputatul de Alba, pentru că el voia să pună oameni prin diferite funcții’. 

(…) Am spus la congres că suntem în pericol să ne transformăm într-un grup de interese care parazitează statul român. O gașcă ce va ajunge la putere pentru a-și angaja oameni din cercul ei în instituțiile de stat, oameni care nu sunt capabili de asta. 

Sunt două riscuri – să ne transformăm în astfel de lighioane, al doilea – avem 10.000-12.000 de membri. Riscul e să pățim ca USR, să ajungem la guvernare și să fim un eșec total. 

(…) Toată lumea ne prevestea soarta lui Dan Diaconescu, la faptul că ne vom pleca parlamentarii la bucată”, a mai declarat Simion.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...