Cine este iubitul Ancăi Dumitra, Gianina din „Las Fierbinţi”. Actriţa l-a scos în lume şi a vorbit despre planurile lor de viitor

Anca Dumitra este o fire foarte discretă când vine vorba despre viaţa ei personală. Despre iubitul ei nu s-a ştiut mai nimic până de curând, când şi-au făcut apariţia împreună la petrecerea organizată de revista Viva.
Oana Anghel
10 iun. 2022, 18:04
Cine este iubitul Ancăi Dumitra, Gianina din

Gianina din „Las Fierbinţi” l-a luat la petrecerea Viva la vida!, care a avut loc la Clubul Diplomaţilor, şi pe misteriosul iubit de origine austriacă, pe numele lui Manfred Spendier. Nu este, însă, pentru prima dată când cei doi se afişează împreună. Cuplul a mai putut fi văzut şi la Premiile Gopo.

Cine este iubitul Ancăi Dumitra. Manfred Spendier lucrează în agricultură

Anca Dumitra a precizat că nu se simte confortabil să vorbească despre viaţa personală, însă, atunci când sunt singuri, între ei nu e loc de timiditate.

Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a declarat Anca Dumitra pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citeste si Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, de nerecunoscut. A slăbit şi arată mai bine ca niciodată

Surse din anturajul actriței Anca Dumitru au declarat, în exclusivitate, pentru VIVA! cine este și cu ce se ocupă iubitul ei.

Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor. Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură.

Sunt împreună ce ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitil ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat‘, au povestit persoane din anturajul celor doi pentru revista Viva.

Gianina din Las Fierbinţi şi misteriosul iubit se pregătesc de vacanţă

Actrița a dezvăluit că o să urmeze o pauză în filmările pentru serialul ”Las Fierbinți”, perioadă în care va pleca în vacanţă împreună cu iubitul ei.

Filmăm, ceea ce e un lucru foarte bun, pentru că este deja de zece ani de zile și speram să fie și de acum încolo. Suntem în filmări acum, o să luăm și noi o mică pauză în următoarele săptămâni. Deja este foarte cald. Ne-am gândit, știm deja unde plecăm. În Europa, un pic așa. Totuși, se lucrează vara asta, nu se stă chiar așa degeaba”, a spus Anca Dumitra.

Citeste si Video! Moment epic în Las Fierbinţi cu glume supertari despre războiul din Ucraina! „Ce să ne facă ruşii, că e vai de mama lor! Noi îi băteam cu Poliţia Locală dacă venea la noi”

DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Țara unde merg din ce în ce mai mulți turiști. Are munți spectaculoși și lacuri impresionante, prețuri mici, dar e considerată cea mai periculoasă din lume
Capital.ro
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări din ce în ce mai mult”
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Hotărâre drastică pentru toți românii care stau la casă!
Adevarul
„Am mâncat sandvișuri uriașe cu creveți la aceeași masă cu KGB-ul” . Jens Stoltenberg a dezvăluit cum a încercat să recruteze un agent sovietic
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Dictatorul ahtiat după lux. Obiectele fabuloase purtate de Kim Jong Un
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Adio, maestre! A murit actorul cu voce ca de înger: O zi pe care nu doream să o trăiesc
StirileBZI
Cei care cumpără de pe Temu sau Shein vor plăti taxe mai mari! Comanda trebiie să fie mai mare de 750 de lei!
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
substantial.ro
Noi trageri Loto cu premii semnificative în joc
MediaFlux
Se MODIFICĂ aceste PENSII! Casa de Pensii a EXPLICAT EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
„Insula Cailor” de la Galați, „sălașul piraților” de la Dunăre, de zeci de ani ostrov al cailor sălbatici