Culiţă Sterp s-a logodit. Unde a avut loc cererea în căsătorie: „A spus DA frumoasa mea!”

Culiţă Sterp s-a logodit. Artistul şi iubita lui, Daniela, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de trei ani și au devenit şi părinții unui băiețel care urmează să împlinească un an. Acum, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi a decis să facă pasul cel mare.
Alina Costache
21 iun. 2022, 14:41
Culiţă Sterp s-a logodit. Unde a avut loc cererea în căsătorie:

Culiţă Sterp s-a logodit. În timp ce filma pentru noul videoclip în Cappadocia, fiind prezentă şi iubita lui, cântărețul a decis să-i adreseze marea întrebare. Astfel, s-a așezat în genunchi în fața partenerei sale și i-a oferit inelul. Bineînțeles, răspunsul oferit de mama fiului său a fost DA, iar acum aceștia urmează să-și facă și planuri de nuntă.

Citeşte şi: Culiţă Sterp, testat antidrog după ce a fost oprit în trafic: „Se mai întâmplă, spuneţi NU drogurilor”

Culiţă Sterp s-a logodit

Culiță Sterp a împărtăşit vestea şi pe reţelele de Instagram, acolo unde a mărturisit că acest moment va apărea și în clipul său video pe care îl filma în Cappadocia. „A spus DA, frumoasa mea! 🤍 O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată “Nu pot iubi alte femei” pfff ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne!

In cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec si prin bune și prin rele toată viața, și femeia lângă care vreau și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea!„, a scris Culiţă pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Culiță Sterp (@culita.sterp)

Culiță Sterp, la un pas de moarte

Culiță Sterp a mărturisit că a avut parte de una dintre cele mai şocante experienţe din viaţa sa. Aflat la o trecere la nivel cu calea ferată fără barieră şi nesemnalizată cu lumini, cântăreţul s-a oprit pentru a se asigura, iar în acel moment trenul a trecut ca un glonţ prin dreptul maşinii sale. Recunoaşte că o clipă de neatenţie putea să-l coste viaţa.

Am tras sperietura vieții. Ați văzut vreodată, în viața voastră, trecere de cale ferată semnalizată așa! Deci, bariere nu sunt și să nu meargă luminile. Acum a trecut trenul prin fața mea, de cinci secunde a trecut, eu cu mașină cu reformă după mine.

Vai, viața mea, că numai înjur. Cum e posibil să nu fie semnalizată. Dacă tu nu pui barieră, măcar pune lumini roșii. Noroc că m-am asigurat. M-am oprit și m-am uitat stânga, dreapta și trenul glonț pe lângă mine.

Doamne ferește și apără! Dacă nu mă asiguram ce făceam? Știu că nu toate căile ferate au barieră, că mai sunt și fără barieră și trebuie să te asiguri tu, dar asta trebuia neapărat să aibă, erau 2-3 căi ferate una lângă alta și era cale ferată de viteză, trec trenuri de viteză. Luminile trebuie să meargă, nu mergea nici aia albă, dar aia roșie! Trebuia 100% să fie barieră sau ceva!”, a povestit Culiță Sterp pe TikTok, conform Wowbiz.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!