VIDEO ȘOCANT. Tânără bătută până la leșin de un bărbat la Brașov, în fața Primăriei. Nimeni nu a intervenit

O tânără din Brașov a fost bătută până la leșin, chiar în fața Primăriei, de către un bărbat care până în prezent nu a fost prins. Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri.
Filip Stan
24 iun. 2022, 22:39
VIDEO ȘOCANT. Tânără bătută până la leșin de un bărbat la Brașov, în fața Primăriei. Nimeni nu a intervenit

După ce a primit ultima lovitură, femeia a căzut ca secerată pe asfalt. Poliția a deschis un dosar penal și face acum cercetări în acest caz care a șocat opinia publică.

O tânără din Brașov a fost bătută până la leșin și nimeni nu a intervenit

Între timp, victima s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Brașov și va depune o plângere penală împotriva individului. Cazul a fost prezentat de ONG-ul ASUM.

„Imagini șocante în centrul Brașovului! În cursul nopții, în jurul orelor 3, o tânără a fost victima unei agresiuni fizice. Evenimentul s-a petrecut peste drum de Modarom, în fața Primăriei Brașov! Aceasta a fost lovită, de două ori, de o persoană de sex masculin. Un smardoi, un chiloțar, un Rambo de Brașov!

Citește și: În Brașov, mai ceva ca-n Dubai! Suma uriașă pe care o femeie a plătit-o pentru un loc de parcare scos la licitație de Primărie

A fost apelat serviciul de urgență 112. La fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție, Jandarmerie dar și o Ambulanță. Tânăra a fost transportată de urgență la unitatea medicală de primiri urgențe din Brașov. Solicităm public IPJ Brașov lămuriri cu privire la acest caz îngrozitor.

Mai sunt cetățenii în siguranță pe domeniul public? Individul, smardoiul ăsta, a fost identificat? A fost reținut…!?”, au scris pe Facebook cei de la Asociația pentru Siguranță Urbană și Mediere (ASUM), o organizație non-guvernamentală.

Poliția i-a deschis agesorului un dosar penal

Chiar dacă până în prezent agresorul femeii din Brașov nu a fost identificat, poliția a deschis un dosar pe numele acestuia în lipsă. Cel mai probabil, autoritățile sunt pe urmele lui.

„Acesta este smardoiul! Poliția îl caută! Băiat de băiat! (…) Dureros este că, o mulțime de persoane au asistat la incident dar nimeni nu a intervenit. Nici măcar „băiatul de băiat, smardoiul de femei” nu a schițat nimic după lovitură, măcar să o ridice, să vadă dacă este ok! (…) Conducerea IPJ Brașov ne-a transmis că…

„La nivelul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”! (…)

Citește și: O fetiţă în vârstă de trei ani a căzut de la etajul trei al unui bloc din Braşov. A ajuns la spital cu multiple traumatisme

În această dimineață, victima s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Brașov în vederea evaluării! Tot astăzi va depune și o plângere penală împotriva agresorului. Avem încredere că Poliția îl va identifica pe „băiat”! Din ce am aflat noi, acesta ar fi din București! Nu suntem siguri de informație!”, au precizat reprezentanții organizației ASUM.

DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Planta pe care e bine să o plantezi la final de septembrie. Vei avea flori colorate întreaga vară, dar și o grădină mai frumoasă
Capital.ro
Noua super funcție a lui Klaus Iohannis. Postul pe care îl poate ocupa din 2025
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ploile mătură România! Anunț major al meteorologilor
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
De ce a dat-o Pepe în judecată pe Raluca Pastramă
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu ZGUDUIE showbizul! A rupt tăcerea despre Liana, după nunta lui Livian: „E fata mea adoptată”
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Cod galben de ploi torențiale și vijelii până joi, 19 septembrie. Sunt vizate 9 județe
Capital.ro
Stare de alertă în capitala Ungariei! Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Explozie majoră la un depozit de rachete în regiunea Tver, Rusia
MediaFlux
DISPARE ORA de IARNĂ! S-A VOTAT în UE!
Shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!