Cod roşu de intervenţie luni seară: carambol cu şase maşini FOTO

Carambol cu 6 mașini a avut loc, luni, la intersecția străzilor Alion - Călărași, din Drobeta Turnu Severin.
Filip Stan
27 iun. 2022, 21:54
Cod roşu de intervenţie luni seară: carambol cu şase maşini FOTO

Cod roşu de intervenţie la Severin. Din primele informații, se pare că nu au fost înregistrate victime, doar pagube materiale. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri. Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz.

 

„În această seară, Poliția Municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Alion, colt cu strada Călărași, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că o femeie din municipiul Drobeta-Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alion, la intersecția cu strada Călărași, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat din comuna Șimian.

Din impact, autoturismul condus de bărbat a ricoșat în alte patru autoturisme staționate. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Fața de conducătoarea auto a fost luată măsura sancționării contravenționale, fiindu-i totodată suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru o perioadă de 90 de zile.”, transmite I.P.J. Mehedinți.

Hunedoara: Opt persoane, între care cinci minori, rănite într-un accident

Opt persoane, printre care un copil de 10 ani şi patru adolescenţi cu vârstele între 16 şi 17 ani, au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc sâmbătă după-amiază pe DJ 685, între localităţile Cârneşti şi Ostrov, în apropiere de Haţeg, autorităţile declanşând Planul Roşu de Intervenţie.

În urma accidentului, şapte victime au fost transportate la Spitalul Municipal din Hunedoara, un minor aflându-se în stare de inconştienţă, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara. Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, accidentul a avut loc după ce un tânăr de 21 de ani, din comuna Densuş, care conducea un autoturism dinspre Cârneşti spre Ostrov, a pătruns pe sensul opus de mers într-o curbă periculoasă la dreapta. Maşina a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din Reşiţa.

„În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto, a unui minor în vârstă de 10 ani, pasager în autoturismul condus de femeia de 31 de ani, precum şi a unei femei de 43 de ani, aflată în acelaşi autoturism. De asemenea, în urma accidentului rutier a rezultat şi rănirea a patru minori cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani, toţi fiind transportaţi la unităţi medicale pentru acordarea îngrijirilor medicale”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Pentru salvarea victimelor, autorităţile au mobilizat la faţa locului cinci echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi două echipe SMURD, precum şi maşini ale ISU Hunedoara dotate cu module de descarcerare.

„La sosirea forţelor de intervenţie, două victime erau încarcerate, fiind extrase din maşină de către echipajele de descarcerare. Pentru un pasager nu s-a impus transportul la spital”, a precizat ISU Hunedoara.

Pompierii au asigurat, de asemenea, măsurile necesare preîntâmpinării izbucnirii unui incendiu.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Toți șoferii, la control. Se rețin permisul și talonul auto. Nu se mai acceptă încălcarea acestor reguli
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
S-au găsit etichete FALSE la Kaufland! O româncă a spus adevărul! Răspunsul companiei
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Nu ai chef să gătești? Află cum poți prepara rapid un sandvici cu halloumi și gem de caise
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Un tânăr de 19 ani și-a găsit sfârșitul în lacul Colibița. Se afla cu prietenii la scăldat când s-a dezechilibrat și a căzut de pe ponton
Capital.ro
Interzis pentru românii care stau în chirie. Proprietarii îi pot da afară imediat. Trebuie să aibă acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
ȘOC în SUA! Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP să o BATĂ pe KAMALA HARRIS
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...