Primii jucători lansaţi de Academia de Tenis Victor Hănescu. Sportivii bursieri confirmă

Academia de Tenis Victor Hănescu (AVH), sub conducerea directă a fostului tenisman de performanță Victor Hănescu, locul 26 ATP, continuă să fie o forță majoră în dezvoltarea sportului românesc, oferind tinerilor talentați platforma necesară pentru a atinge excelența.
Filip Stan
03 iul. 2024, 19:10
Primii jucători lansaţi de Academia de Tenis Victor Hănescu. Sportivii bursieri confirmă

Victor Hănescu, cunoscut pentru cariera sa de succes în tenis, nu doar că oferă expertiză de primă mână, dar și inspiră tinerii sportivi prin implicarea sa activă în toate aspectele academiei. Fiecare tânăr care se antrenează la AVH beneficiază de experiența și cunoștințele acumulate de Hănescu în cariera sa internațională, scrie sportm.ro.

La Academie, alaturi de Victor Hănescu se află oechipă de specialiști, antrenori, experți în pregătire fizică, mental coaching, emotional coaching și nutriție, care, împreună, contribuie la crearea celor mai bune programe pentru dezvoltarea tinerilor sportivi. Această abordare integrată asigură dezvoltarea completă a sportivilor, nu doar pe teren, ci și în afara acestuia.

Încă din anul 2018, Academia de Tenis Victor Hănescu susține tinerii sportivi talentați oferind burse de merit sportivilor talentati. Aceste burse acoperă costurile necesare pentru atingerea performanței și includ sesiuni de tenis, atât în grup cât și individuale, pregătire fizică, mental coaching și emotional coaching, evaluări periodice, planuri de turnee și acoperirea a minim 10 turnee pe an.

Rezultatele nu au întârziat să apară. Cezar Crețu, care colaborează cu Academia din 2019 (locul 1200 ATP la momentul respectiv), a urcat până pe locul 320 ATP și a câștigat recent turneul de la Satu Mare 25K. Radu Turcanu (124 ITF) și Ștefan Haita (75 ITF), care sunt la Academie din 2018, au avut șansa de a merge împreună cu Victor Hănescu la Australian Open.

Anul acesta, Ștefan Haita a jucat la Roland Garros și joaca la Wimbledon, unde a castgat deja primul meci in calificari, însoțit de mentorul său, Victor Hănescu.

„Experiența mea cu Academia Victor Hănescu a fost extraordinară și decisivă pentru progresul meu în tenis. Academia nu este doar un loc de antrenament, ci un mediu complet dedicat dezvoltării sportivilor. Faptul că Victor Hănescu este implicat direct în antrenamente și îndrumarea noastră este un mare avantaj. El nu doar că ne oferă sfaturi tehnice, dar și împărtășește din experiența lui valoroasă de fost jucător de top.

Echipa de specialiști este fantastică! Avem antrenori foarte bine pregătiți, dar și experți în pregătire fizică, mental coaching și emotional coaching. Acest mix de antrenamente ne ajută să fim complet pregătiți, atât fizic cât și mental, pentru competițiile la care participăm.

Bursele oferite de academie au fost esențiale pentru mine. Ele mi-au permis să mă antrenez în condiții excelente și să particip la turnee internaționale, ceea ce a fost crucial pentru progresul meu. Fără aceste burse, ar fi fost mult mai dificil să urc în clasamentul ATP”, a spus Cezar Crețu.

Academia de Tenis Victor Hănescu atrage sportivi de toate vârstele din diverse țări, oferindu-le programe specifice și individualizate care răspund nevoilor fiecăruia. Programele de antrenament sunt adaptate pentru a dezvolta atât abilitățile tehnice cât și capacitatea mentală și fizică a sportivilor.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Singurele 4 zodii care vor avea noroc în dragoste până la final de iulie 2024. Cupidon e de partea lor
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Marcel Ciolacu, promisiune pentru 1,1 milioane de români! Se va întâmpla până la final de 2024!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Cu ce se ocupă Adriana Muraru, fosta „rivală” a Andreei Esca. Jurnalista s-a reprofilat după plecarea de la PRO
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Decizie pentru TOATE FEMEILE din România. Anunț venit chiar astăzi, 6 IULIE: Semnez şi promovez
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Avioane F-16 ridicate de la Baza Borcea după atacuri cu drone rusești la granița cu România
MediaFlux
CONTROALE MAJORE în TRAFIC! E PRĂPĂD
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!