Ramzan Kadîrov îi cere lui Putin să-i dea voie să atace Kievul: „Şobolanii au apărut în capitala Ucrainei”

Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei, îi cere permisiunea președintelui rus Vladimir Putin pentru a-l lăsa să atace capitala Ucrainei.
Filip Stan
07 iul. 2022, 12:04
Ramzan Kadîrov îi cere lui Putin să-i dea voie să atace Kievul:

Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei, îi cere permisiunea lui Putin pentru a-l lăsa să atace Kievul. Mesajul către liderul rus a fost postat pe contul de Telegram.

Trupele cecene luptă alături de forțele Kremlinului încă de la debutul invaziei rusești din Ucraina. Recent, Ramzan Kadîrov a postat pe constul său de Telegram un mesaj către Vladimir Putin, pe care îl roagă să îl lase să atace Kievul.

EXCLUSIV – Bălăceanu Stolnici, despre războiul din Ucraina: Se putea rezolva prin negocieri, dar Putin vrea să construiască imaginea de mare imperator, ca Petru cel mare, dar a ajuns doar Ivan cel groaznic al secolului XXI

„Săptămâna aceasta, după cum ştiţi, am eliberat complet întregul teritoriu al LPR-ului de ticăloşii cu gândire naţionalistă. Da, aceasta este, fără îndoială, o realizare istorică şi fatidică pentru Lugansk, dar cel puţin pentru noi, cecenii, operaţiunea specială este încă departe de a se termina. Sperăm cu disperare că ni se va oferi oportunitatea de a ajunge la Kiev, dacă este necesar, şi de a pune capăt rămăşiţelor teroriştilor care au fugit din Republica Cecenă. Aceşti şobolani sunt căutaţi. Îi căutăm de multă vreme. Acum au apărut în capitala Ucrainei. Şi sper cu adevărat că comandantul nostru şef suprem, preşedintele Vladimir Putin, va da un ordin şi va trimite unităţile noastre să-şi regleze conturile cu cei de mai sus”, a transmis liderul cecen în mesajul postat pe Telegram.

Ramzan Kadîrov a anunțat, joi, că trupele forțelor speciale Akhmat se vor întoarce în Republica Cecenă după ce au participat la preluarea cu succes de către Rusia a întregului teritoriu al așa-zisei Republici Populare Lugansk.

„M-am întâlnit în mod solemn cu comandanții și luptătorii distinși din rândul personalului. În numele meu și în numele președintelui rus Vladimir Putin, am transmis cuvinte sincere de recunoștință militarilor noștri care și-au îndeplinit cu onoare datoria”, a declarat el pe Telegram, conform Baha.com.

„Forțele noastre speciale au demonstrat succese colosale în cursul operațiunii militare speciale. Astfel, ele au pus capăt oricăror speculații privind izolarea poporului cecen de glorioasa noastră Patrie – Rusia”, a mai subliniat Kadîrov.

Zelenski ameninţă Rusia cu armele Occidentului: „Nu va exista linişte pentru ocupanţi”
„Sângele celor ucişi inocent de ei cere răzbunare”

Liderul Ceceniei mai spune că singura prioritate o reprezintă găsirea voluntarilor care i se opun şi luptă de partea ucraineană.   „Nu întâmplător am anunţat de multe ori o recompensă mare pentru informaţii despre locaţia lor. Acestea nu erau cuvinte goale. Încă de la începutul operaţiunii speciale, accentul nostru special a fost tocmai pe dezvăluirea locaţiei acestora. Această sarcină rămâne o prioritate până în prezent. Şi nu pentru că ei reprezintă vreun fel de forţă pe câmpul de luptă, ci pentru că sângele celor ucişi inocent de ei cere răzbunare. Am o singură cerere. Constă în a ne da permisiunea să mergem, dacă este cazul, chiar la Kiev şi să ne luptăm cu duşmanii noştri de sânge. Atât cerem. Restul îl vom face noi înşine”, a scris Kadîrov.

 

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
Playtech.ro
Orașul din România unde locuințele sunt mai scumpe decât în București. Cât costă să-ți cumperi un apartament sau să stai în chirie
DailyBusiness
METEO. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Vestea momentului despre McDonald's. Ce se întâmplă cu prețurile
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru proprietarii de terenuri. UE a cedat în fața României: „Rezolvat 100%”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Incendiul devastator din Jasper: Sute de case distruse și mii de oameni evacuați
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!