Mercur in Rac 8-18 iulie 2022. Mesagerul cosmic are surprize pentru zodii. La ce sa te astepti!

Mercur, planeta conexiunii, comunicarii si interactiunii inoata in apele Racului incepand cu 5 iulie 2022. Asteapta-te la o multime de sensibilitate si intriga care sa-ti umple mintea si inima.
Alina Costache
08 iul. 2022, 05:59
Mercur in Rac 8-18 iulie 2022. Mesagerul cosmic are surprize pentru zodii. La ce sa te astepti!

Mercur in Rac 8-18 iulie 2022. De luni de zile, am experimentat mesagerul nostru cosmic dansand inainte si inapoi in Taur si Gemeni, dar in sfarsit mergem inainte din nou! Mercur a revenit la viteza maxima, asa ca goneste foarte repede pe cer, ceea ce inseamna ca se va scufunda in semnul nostru de apa cardinal, dar va sari foarte repede afara, in 18 Iulie. Acest lucru asigura ca, chiar daca ne pierdem putin in ceea ce simtim, vom avea destul timp sa-ti revii mai tarziu in cursul lunii!

Ori de cate ori mesagerul nostru cosmic inoata prin semnul zodiacal Rac, intuitia noastra devine mai puternica.
Racul este un semn cardinal de apa, ceea ce inseamna ca avem tendinta de a vorbi mai intai inainte de a gandi. Desi acest lucru poate parea un pic impulsiv, are radacinile in faptul ca toata comunicarea noastra va veni din ceea ce simtim, indiferent daca sunt emotii pozitive sau negative.

Sa intelegem bine faptele si a fi obiectivi nu sunt la fel de importante pentru noi acum. De fapt, tot ceea ce comunicam provine dintr-un loc profund personal – si da, asta inseamna ca luam totul personal, de asemenea. Cu toate acestea, ne putem conecta, vorbi si interactiona la un nivel mai intrinsec, mai perspicace. O provocare pe care o putem experimenta, totusi, este sa ne echilibram cu adevarat capul si inima. O modalitate frumoasa de a folosi aceasta energie este sa ne deschidem catre cei in care avem incredere si sa fim autentici si vulnerabili in comunicarea noastra.

Horoscop: Zodia care poate să se îmbogățească până la finalul anului 2022

Mercur in Rac 8-18 iulie 2022
Fereste-te sa actionezi prea protector fata de ceea ce simti daca altii nu iti inteleg in mod explicit perspectiva. Acesta este un moment in care nevoile noastre interioare si sentimentul de securitate devin mai importante, dar putem interactiona si cu ceilalti la un nivel mai bland, mai sensibil. Foloseste acest timp pentru a asculta, in loc sa astepti doar sa raspunzi.

BERBEC (21 MARTIE – 19 APRILIE)
Pregateste-te ca mintea ta sa se concentreze asupra preocuparilor domestice si de familie, Berbec. Este posibil sa fi observat o schimbare in jurul acestor chestiuni sau sa planuiesti sa o faci in curand. Semnarea de contracte cu privire la renovari, remodelari sau imobiliare este, de asemenea, favorizata acum.

Cele trei zodii care vor fi protejate de divinitate vara aceasta. Viața lor se va schimba radical

TAUR (20 APRILIE – 20 MAI)
Deschide-te la noi oportunitati interesante de a-ti spune parerea, Taur. Multe mesaje captivante, emotionale si intuitive vor aparea pentru tine, asa ca este esential sa le anunti. S-ar putea sa devii foarte implicat intr-un rebrand de marketing sau in retele sociale. Un alt mod in care acest lucru te poate afecta este acela de a te pune in dispozitia de a ajunge la locatii sau destinatii din apropiere!

GEMENI (21 MAI – 20 IUNIE)
Bani draga! Cu conducatorul tau planetar dansand prin sectorul tau financiar, te vei concentra asupra chestiunilor financiare. Acesta este un moment excelent pentru a lua in considerare modul in care poti monetiza mai mult sau iti poti schimba paradigma veniturilor si cheltuielilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Cât a ajuns să coste o brioșă la reducere într-un supermarket Lidl. Un român a rămas șocat când a văzut prețul: “A costat mai mult să pună eticheta”
Capital.ro
Cutremur în politică. Gabriela Firea se răzbună: Nimic nu e pierdut
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă e Sue Ellen din Dallas, la 83 de ani! Imagini BOMBĂ, NU a îmbătrânit DELOC
DailyBusiness
ALERTĂ pentru românii care au card la această bancă. Fiți cu ochii în patru!
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Hackerii atacă utilizatorii iOS și Android prin metode care imită aplicații reale, spun experții
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
Noul război ce stă să izbucnească. Au atacat azi dimineață. S-a declarat stare de urgență
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Alice Walton depășește recordul și devine cea mai bogată femeie din lume
MediaFlux
VÂRSTA de PENSIONARE CREȘTE și SCADE în același timp! RĂSTURNARE de la 1 SEPTEMBRIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...