Horoscop 13 iulie 2022. Ziua „déja vu”, totul pare derulat ca în Ziua Cârtiţei pentru multe zodii

Astrele recomanda sa petreceti aceasta zi in pace si liniste: orice conflict poate duce la consecinte grave. Leul trebuie sa gaseasca un echilibru in viata personala
Alina Costache
12 iul. 2022, 13:39
Horoscop 13 iulie 2022. Ziua

Horoscop 13 iulie 2022 Berbec

E timpul pentru conflicte. Dar intreaga lupta este cu tine insuti: esti sfasiat intre a face ceea ce ti se pare corect si a face pe plac tuturor celorlalti. Dar nu poti face ceea ce trebuie pentru toata lumea fara sa te tradezi. Sfat: Fa ceea ce crezi ca este corect, de preferat ar fi sa te pui pe primul loc.

Taur

Schimbarea este intotdeauna precedata de haos. Permite-ti sa renunti la trecut. Permite-ti sa cresti din sinele tau trecut. Pasirea pe un teritoriu necunoscut poate fi inconfortabil si e in regula. Disconfortul temporar trebuie tratat. Sfat: este timpul sa renunti la trecut.

Horoscop 13 iulie 2022 Gemeni

Cand vine vorba de pacea interioara, nu exista o abordare universala. Cineva isi gaseste eul interior in pelerinaj, iar altcineva in singuratate. Dar nu exista o cale corecta sau gresita, sunt exact atatea drumuri cati oameni sunt. Sfat: Gaseste-ti propria cale.

Horoscopul perseidelor, realizat de Mariana Cojocaru. Dorinţele puse în perioada perseidelor devin realitate. În ce sectoare de viaţă trebuie manifestate dorinţele pentru ca ele să se împlinească
Rac

Fa-ti timpul necesar pentru a gasi o sursa de energie care sa iti permita sa treci prin ceva neplacut in viata ta. Doar asigurati-va ca ii avertizati pe cei dragi, astfel incat acestia sa nu se intrebe de ce ati disparut. Este posibil sa fii intr-o dispozitie introspectiva in zilele urmatoare. Arunca o privire in interiorul tau, ai grija de tine, fa ce iti place. Sfat: fii introspectiv si creativ.

Leu

Singurul lucru de care trebuie sa-ti amintesti este cum te comporti. Atata timp cat vei continua sa faci fapte bune, bolul echilibrului se va inclina usor in directia ta. Poate ca trebuie sa renunti la ceva, sa cedezi cuiva. Sfat: gasiti un echilibru.

Horoscop 13 iulie 2022 Fecioara

Acesta este un moment dificil din viata ta. S-ar putea sa simti ca esti blocat, in ciuda eforturilor tale de a merge mai departe. In loc sa inoti impotriva curentului, evalueaza de ce esti blocat in aceasta situatie. Uneori, pentru a merge inainte, trebuie sa renunti la ceva sau la cineva care te retine. Sfat: permiteti-va sa mergeti inainte.

Citeste si Care este luna norocoasa a fiecarei zodii. Cine are parte de multe bucurii in iulie

Balanta

Toti facem greseli si e in regula. Ca toti ceilalti, a trebuit sa treci prin anumite greutati si bucurii pentru a-ti invata lectia si a deveni cine esti astazi. Iarta versiunile anterioare despre tine. Iarta-te pentru tot ce nu stiai atunci. Renuntarea la vinovatia si rusinea asociate cu anumite incidente te va elibera. Sfat: Iarta-te pentru greselile din trecut.

Scorpion

La fel ca Balanta, aceasta este o poveste despre a invata din greselile tale din trecut. Povestea transformarii ranilor tale spirituale sangerande in intelepciune. Lasa-ti trecutul sa se dizolve. Dar amintiti-va, adesea ajungem in acelasi punct iar si iar pana cand anumite lectii sunt invatate. Sfat: Exprima-te.

Sagetator

Ti-ai spus deja ca nu vei reusi. Procedand astfel, esti blocat intr-o bucla nesfarsita. Gandeste pozitiv. Astazi, astrele va sfatuiesc sa scapati de vechea naratiune, scuturand-o literal si metaforic. Sfat: scapa de trecut, doar asa poti sa intri in viitor cu capul sus.

Capricorn

Ascultarea celorlalti este un proces activ, nu pasiv. Este vorba despre a sti cand sa taci si cand sa-ti prezinti ideea celuilalt. Astazi trebuie sa interactionezi pe deplin cu oamenii din jurul tau. Sfat: asculta-i pe ceilalti.

Varsator

Esti bantuit de un sentiment de „déja vu”. Se pare ca ai vazut totul si ai facut totul. Drept urmare, chiar si romantele trecatoare incep sa-si piarda atractivitatea. Conectati-va la viata pe care o doriti pentru dvs. Vizualizati-o. Acesta va fi primul pas pentru a te apropia de visul tau. Sfat: Imagineaza-ti viitorul ideal.

Horoscop 13 iulie 2022 Pesti

Uneori ti se pare ca scopul final este sa te indepartezi din ce in ce mai mult de tine, dar nu este asa. Secventa actiunilor este cheia care va deschide multe usi. Sfat: Pregateste-te pentru un progres in activitate.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ideea inedită a unui român pentru o vacanță ieftină în Grecia. Postarea lui a generat mari controverse
Capital.ro
Ilegal în România în orice zi din an. Se consideră infracțiune. Faci închisoare până la 7 ani
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Român arestat în Italia cu 2 kilograme de cocaină după o urmărire spectaculoasă
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!