IREAL! Cât a putut să slăbească Rita Mureşan! Avea peste 100 de kilograme, iar acum este de nerecunoscut! „Prin suferinţă am slăbit!”

Rita Mureșan a fost unul dintre cele mai apreciate manechine din România şi primul care a defilat pe un podium în afara ţării, pentru ca, ulterior, să devină şi un designer de succes. Vedeta s-a confruntat în ultimii ani cu probleme de greutate, dar acum a găsit modalitatea de arăta, din nou, impecabil.
Filip Stan
13 iul. 2022, 08:54
IREAL! Cât a putut să slăbească Rita Mureşan! Avea peste 100 de kilograme, iar acum este de nerecunoscut!
IREAL! Cât a putut să slăbească Rita Mureşan! Avea peste 100 de kilograme, iar acum este de nerecunoscut!

IREAL! Cât a putut să slăbească Rita Mureşan! Vedeta a surprins pe toată lumea la Transilvania Fashion Festival, unde s-a fotografiat la brațul lui Cătălin Botezatu şi a postat imaginea pe contul ei de Instagram. Rita Mureşan afişează o siluetă de vis, fiind de nerecunoscut faţă de cum arăta acum ceva timp, şi a explicat cum a reuşit să scape de kilogramele în plus: „Prin suferință!”.

Rita Mureşan a încercat din toate puterile, în ultimii ani, să slăbească, iar la un moment dat a făcut chiar și terapie cu îngeri. Din cauza problemelor emoţionale, kilogramele în plus s-au tot acumulat, până la punctul în care vedeta a realizat că sănătatea sa este în pericol! A slăbit peste 20 de kilograme în câteva luni, iar acum ţine un regim alimentar echilibrat şi consumă în mare parte cereale, legume şi fructe. Deşi multă lume a bănuit că şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului, vedeta susţine că terapia cu îngeri pe care o urmează şi pe care o promovează în seminarii i-a dat ambiţie să urmeze o dietă strictă şi eficientă.

Dieta banală cu care Dana Săvuică a slăbit drastic. „Ajunsesem la măsura XL!”

„Căutarea mea spirituală a început dinainte să moară mama mea, ca o pregătire pentru ce avea să urmeze… Când rămâi fără mamă, rămâi orfan. Călătoriile au fost foarte importante pentru mine, în țări precum Brazilia, Peru India”, a dezvăluit Rita Mureşan. Vedeta a mai dezvăluit că nu apelează la proceduri estetice. „Eu am spus tot timpul că am 23 de ani. Nu am apelat la intervenții, botox. Îmi place să ies și nemachiată din casă, iar când mă machiez, nu folosesc fond de ten, doar puțin ruj și rimel, iar atunci când pun machiaj o face Mirela Vescan, cel mai bun make-up artist din România, însă pentru evenimente speciale”, a dclarat Rita Mureşan.

Dieta Elenei Gheorghe! Artista a dezvăluit cum reuşeşte să se menţină la 50 de kilograme: „Asta fac imediat ce mă trezesc”

Rita Mureșan are două fiice din căsătoria cu omul de afaceri Nelu Mureşan, Gloria (22 de ani) și Rebeca (25 de ani), care s-au stabilit la mii de kilometri de casă, în Thailanda, respectiv SUA. În toamna anului trecut, când a împlinit 49 de ani, a fost nevoită să sărbătorească fără acestea. „Am primit multe urări frumoase, chair am fost impresionată. Mulți dintre fani mi au făcut și poze frumoase. Îmi doresc ca fim toți sănătoși ca asta e tot ce contează. Rebeca este în America, iar cealaltă este tot plecată, dar am stat cu tatăl meu care mi-a făcut o surpriză”, a declarat Rita Mureșan.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să pui în ciorba de burtă ca să aibă un gust și o aromă deosebită. Ingredientul final e cel mai important
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
Doamne cum arăta înainte ispita Diandra înainte de operațiile estetice. Imagini șoc, pe care le-ar vrea șterse de pe internet
DailyBusiness
RECORD PENTRU AUR. A atins cel mai mare nivel din istorie
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
V-ați încheiat nasturii, dar nu ați știut asta. Marea diferență între bărbați și femei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Dansul mirilor de la nunta lui Andrei și a Cristinei Rotaru. Fanii și-au făcut cruce când au văzut! VIDEO
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Recorduri de Temperaturi doborâte: Schimbările Climatice afectează Din Ce în Ce Mai Multe Zone ale Lumii
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...