Românul de 25 de ani dispărut în Grecia, fiul primarului din Amărăştii de Jos, a fost găsit mort de autoritățile elene. Momente cumplite pentru familia tânărului

Românul de 25 de ani dispărut în Lefkada, fiul primarului din localitatea doljeană Amărăştii de Jos, a fost găsit mort de autoritățile elene.
Alina Costache
14 iul. 2022, 15:37
Românul de 25 de ani dispărut în Grecia, fiul primarului din Amărăştii de Jos, a fost găsit mort de autoritățile elene. Momente cumplite pentru familia tânărului

Radu Dinu, în vârstă de 25 de ani, a fost căutat timp de cinci zile de către echipajele de salvare în Marea Egee, însă abia acum au reușit să găsească trupul neînsuflețit al tânărului. Din nefericire, vestea e extrem de tristă atât pentru familie, cât și pentru prieteni.

Fiul primarului din Amărăştii de Jos, Dolj, plecase împreună cu prietenii într-o vacanță în Grecia, mai exact în Lefkada. Era în prima lui zi de concediu când s-a întâmplat tragedia. Au mers pe o plajă neamenajată ca să se bucure de apă. Tânărul le-a spus amicilor săi că merge să facă o baie în mare. La un moment dat, a simţit că nu mai are putere şi a început să strige după ajutor. Unul dintre prieteni a încercat să-l salveze, dar nu a reuşit.

„Marea era extrem de agitată, au sărit în apă şi câţiva turişti, dar au renunţat repede pentru că le-a fost frică”, a povestit unul dintre prieteni.

Tânărul nu a mai ieșit la suprafață. Prietenii au alertat autoritățile elene ca să le salveze prietenul. Salvamarii au intervenit de urgență pentru găsirea tânărului român. La scurt timp, au intervenit și o navă și două șalupe ale Gărzii de Coastă. Au început căutările de duminică și le-au căutat și în următoarele zile, însă Radu este încă de negăsit.

„Era prima lui zi de vacanţă. Suntem distruşi. Sperăm într-o minune. Era un băiat extraordinar, respectuos şi vesel. Iubea sportul, participa la competiţii, avea mulţi prieteni. Nu ne vine să credem…”, a declarat o prietenă de familie.

Familia lui Radu a ajuns în Grecia de câteva zile și a început să-l caute cu o barcă gonflabilă. De asemenea, salvamarii au început căutările de duminică. La scurt timp, au intervenit și o navă și două șalupe ale Gărzii de Coastă.

Citește și Român de 25 de ani, căutat de mai bine de 24 de ore în Grecia. Tânărul a dispărut în marea învolburată sub privirile disperate ale prietenilor

Citește și Noi detalii despre tânărul de 25 de ani dispărut în Grecia. Radu e fiul primarului din localitatea doljeană Amărăştii de Jos. „Era prima lui zi de vacanță”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Ce să adaugi peste carnea de pui la cuptor ca să-i dai un gust de neuitat. Ingredientul care îi oferă o savoare de excepție
Capital.ro
S-A DAT ORDIN pentru România direct de la UE. Este obligatoriu până pe 15 OCTOMBRIE
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Atenție dacă vizitați această țară! Alertă de călătorie de la MAE!
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Zodii aflate în impas. E un moment bun de reflecție în viața lor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Mario, reacţie halucinantă după ce a ieşit din BAC: 'Am ieşit să beau'. Ce notă crede că ia la Română 😂
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Locuitorii de la granița cu Ucraina au fost avertizați că vor cădea obiecte din spațiul aerian! Oamenii au primit mesaj RO-ALERT!
Capital.ro
SCHIMBARE drastică pentru milioane de români. S-a aflat ce SE PREGĂTEȘTE: Este vorba de o decizie politică
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Stromboli și Etna erupe simultan în Italia, cauzând închiderea aeroportului din Catania
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!