Şeful forţelor armate ale Marii Britanii respinge speculaţiile: Putin nu are probleme de sănătate sau „de putere”

Forţele terestre ale Rusiei ar putea reprezenta mai puţin o ameninţare acum, după ce au suferit eşecuri în războiul din Ucraina, a declarat şeful militar.
Filip Stan
18 iul. 2022, 09:31
Şeful forţelor armate ale Marii Britanii respinge speculaţiile: Putin nu are probleme de sănătate sau

Şeful forţelor armate ale Marii Britanii a respins ca fiind „iluzorii” speculaţiile potrivit cărora preşedintele rus Vladimir Putin ar suferi de probleme de sănătate sau ar putea fi asasinat.

În timp ce Partidul Conservator alege un succesor al premierului Boris Johnson, amiralul Tony Radakin a spus că următorul lider al Marii Britanii ar trebui să fie conştient de faptul că Rusia reprezintă „cea mai mare ameninţare” la adresa Regatului Unit şi că provocarea va dura zeci de ani, conform France-Presse.

„Cred că unele dintre comentariile potrivit cărora nu se simte bine sau că, de fapt, cu siguranţă cineva îl va asasina sau îl va elimina, sunt iluzii”, a spus şeful Statului Major al Apărării despre Putin, într-un interviu televizat difuzat duminică de BBC.

Război în Ucraina. Kievul anunţă că a ucis aproape 40.000 de ruşi, Moscova raportează zilnic victorii
„Ca profesionişti militari, vedem un regim relativ stabil în Rusia. Preşedintele Putin a fost capabil să înăbuşe orice opoziţie, vedem o ierarhie care este investită în preşedintele Putin şi astfel nimeni la vârf nu are motivaţia de a-l contesta pe preşedintele Putin”, a adăugat Radakin.

„Iar acest lucru este sumbru”. Forţele terestre ale Rusiei ar putea reprezenta mai puţin o ameninţare acum, după ce au suferit eşecuri în războiul din Ucraina, a declarat şeful militar.

Invazia a ucis sau a rănit 50.000 de soldaţi ruşi şi a distrus aproape 1.700 de tancuri ruseşti, precum şi aproximativ 4.000 de vehicule blindate de luptă, a estimat el: „Dar Rusia continuă să fie o putere nucleară. Are capacităţi cibernetice, are capacităţi spaţiale şi are programe speciale subacvatice, astfel încât să poată ameninţa cablurile subacvatice care permit ca informaţiile din întreaga lume să tranziteze întregul glob.”

Medvedev: Refuzul puterilor NATO de a recunoaşte Crimeea ca fiind rusă reprezintă o „ameninţare sistemică”
Ucraina va domina şedinţele de informare militară pentru succesorul lui Johnson atunci când acesta îşi va prelua funcţia pe 6 septembrie, a declarat Radakin.

Un amiral anunţă înfrângerea Rusiei în război: şi-a pierdut 30% din eficacitatea de luptă la sol

Forţele moscovite şi-au pierdut mai mult de 30% din eficacitatea lor. Un amiral anunţă înfrângerea Rusiei în război: şi-a pierdut 30% din eficacitatea de luptă la sol.

Cel puţin 50.000 de soldaţi ruşi au fost ucişi sau răniţi de la începutul invaziei Ucrainei, ceea ce a dus la pierderea forţelor de la Moscova a mai mult de 30% din eficacitatea lor de luptă pe teren.

Amiralul Tony Radakin, şeful Statului Major al Apărării din Regatul Unit, a declarat astăzi, la emisiunea BBC One Sunday Morning, că Rusia poate pierde războiul.

Amiralul susţine că armata ucraineană este „absolut convinsă de câştigarea războiului: Kievul vede o Rusia în dificultate, o Rusia care, după estimările noastre, şi-a pierdut mai bine de 30% din eficienţa de luptă la sol”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Poliția strânge noi probe în dosarul „antrenorului de genii” acuzat de viol asupra unui minor
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!