Grupul Karpaten Turism angajează. Se oferă salarii nete de 7000 de lei

Grupul Karpaten Turism face angajări. Se caută manager de hotel, şoferi autocar, recepţioneri şi bucătari. Salariile sunt atractive.
Alina Costache
18 iul. 2022, 08:56
Grupul Karpaten Turism angajează. Se oferă salarii nete de 7000 de lei

Grupul Karpaten Turism angajează Sunt oferite salarii nete cuprinse între 2000 de lei şi 7000 de lei. Vă prezentăm în rândurile de mai jos joburile disponibile şi cum arată candidatul ideal.

Grupul Karpaten Turism angajează. Ce joburi sunt disponibile

Citeşte şi Locuri de muncă în Germania. Unde este nevoie urgentă de angajări?

Unul dintre cei mai mari jucători din domeniul turismului angajează manager de hotel de patru stele, în Predeal. Se oferă un salariu de de 7000 de lei.

Cei care îşi doresc acest job trebuie să aibă cel puţin cinci ani experienţă în domeniul hotelier, permis de conducere categoria B, să fie dispus la program de muncă flexibil şi să cunoască o limbă străină.

Pe lângă salariul de 7000 de lei se mai oferă şi un spor de sezon, de conducere, de fidelitate în valoare de 3.000 de lei lunar, masă caldă, cazare, maşină şi telefon de serviciu.

De asemenea, se caută şi şoferi de autocar. Aceştia vor avea un salaiu de bază de 2.500 de lei net, la care se adaugă bonus de 125 de lei net pentru fiecar zi lucrată.

Candidaţii trebuie să aibă permis de conducere categoria D, atestat de transport persoane, card tahograf şi cel puţin trei ani experienţă în acest post.

Pentru jobul de recepţioner la un hotel din Predeal se oferă un salariu brut de 4.500 de lei, adică circa 2.600 de lei net, plus spor de sezon şi spor de noapte.

Karpaten mai caută şi un consultant turism în Bucureşti. Acesta oferă 3.500 de lei net lunar şi spor de sezon de 2.000 de lei net, plus tichete de masă şi decontarea transportului la muncă.

Candidatul potrivit pentru acest post e bun cunoscator al limbii germane, e consecvent, loial, flexibil, perseverent şi are spirit de echipă.

Bucătari în Predeal, ofertaţi cu salarii nete de 4.000 de lei lunar şi pensiune completă gratuită, asigurată în cadrul hotelului, potrivit ECONOMICA.NET. 

Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care au cel puţin doi ani experienţă în industria ospitalităţii, sunt dispuşi la program flexibil şi muncă în echipă.

Citeşte şi Angajări la stat 2022. Numărul bugetarilor a crescut cu peste 80% faţă de 2020

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Ce a pățit un cunoscut vlogger român în capitala Ungariei. Aspectul care l-a lăsat mut de uimire în Budapesta. ”Chiar nu mă așteptam”
Capital.ro
Interzis de joi, 1 august. Se dau amenzi de până la 2.500 de lei. Autoritățile au luat decizia
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
ANAF NU va mai reține din veniturile încasate lunar. Ce presupune proiectul
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Cumpărături acum 3.500 de ani. Cum arăta lista de produse
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Detaliul bulversant din această poză. Mirele și mireasa nu l-au observat, dar fotograful a înlemnit 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Scandal de hărțuire sexuală la Universitatea de Arhitectură din București: Conferențiar suspendat
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?