Fost angajat al IPJ Cluj, cercetat pentru că a cerut bani de la firme unde a făcut controale fictive

Un bărbat de 43 de ani, angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj până în 2006, este cercetat pentru înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale după ce a cerut bani de la mai mulţi patroni de firme unde a făcut controale fictive folosind o legitimaţie de poliţist falsă.
Romania TV
16 feb. 2013, 19:57
Fost angajat al IPJ Cluj, cercetat pentru că a cerut bani de la firme unde a făcut controale fictive

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Bolba, a declarat, sâmbătă, că bărbatul a fost prins de poliţişti după ce a primit 200 de lei de la administratorul unei firme pe care o controlase în 10 februarie şi de la care ceruse 500 de lei.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Cluj-Napoca au depistat şi identificat, sâmbătă, pe Sorin B. de 43 ani care, care pretindea că este poliţist la Serviciul de Investigare a Fraudelor Cluj, îmbrăcat în uniformă de poliţie şi arătând o legitimaţie falsă de poliţist, s-a prezentat la o societate comercială din cartierul Mănăştur. El a solicitat în 10 februarie suma de 500 lei administratorului societăţii în urma efectuării unui control pe linie economică, ocazie cu care a primit 200 lei. Sâmbătă s-a întors pentru că urma să primească restul de bani, dar administratorul firmei nu i-a dat, şi a sunat la 112. Poliţiştii l-au depistat pe suspect la câteva sute de metri de firma respectivă, acesta fiind cercetat penal pentru înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale”, a spus Bolba.

Potrivit acesteia, poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului în condiţiile în care există informaţii că acesta a mai cerut şi primit bani de la patronii altor trei societăţi comerciale din Cluj-Napoca.

Bărbatul a lucrat ca poliţist în cadrul IPJ Cluj până în anul 2006, când a demisionat după ce a fost cercetat pentru luare de mită.

Falsul poliţist urmează să primească ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar duminică va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Mesaje de felicitare din partea sportivilor români pentru înotătorul David Popovici, medaliat cu aur olimpic
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!