Putin, amenințat cu un vechi blestem evreiesc, Pulsa diNura, de care nu a scăpat nici Stalin. „Dictatorul va fi răsturnat”

După atacul cu rachete asupra Niprului din 15 iulie, Ghenadi Korban, șeful militar ucrainean al regiunii, l-a avertizat pe Vladimir Putin că, după următorul act de agresiune, va fi supus blestemului evreiesc „Pulsa diNura”.
Alina Costache
18 iul. 2022, 12:22
Putin, amenințat cu un vechi blestem evreiesc, Pulsa diNura, de care nu a scăpat nici Stalin.

Vladimir Putin a fost analizat din puncte de vedere astrologic, numerologic, s-au dezgrobat vechi prorociri şi previziuni, iar acum este ameninţat cu un vechi blestem evreiesc.

Korban a scris pe Facebook: „ Ucraina este a doua țară din lume în ceea ce privește numărul de altare evreiești și morminte ale celor drepți. Și ele se vor ridica în curând, iar apoi dictatorul va fi răsturnat”, a avertizat Korban.

Clarvăzătorul Max Gordeev, expert în tarot, anunţă victoria Ucrainei şi sfârşitul liderului de la Kremlin: „Acest război va avantaja Ucraina. Putin va fi trădat de apropiaţi”

Un astfel de blestem implică pedepsirea unei persoane la nivel spiritual. Moartea este inevitabilă și are loc într-un an. Pentru ca blestemul să funcționeze, victima trebuie avertizată în prealabil, ceea ce a făcut și Korban.

Astfel, unei persoane i se oferă șansa de a se pocăi și de a se îndrepta. Dacă nu va percepe această informație, următorul pas al evreilor va fi un ritual al morții.

Există un exemplu al efectului acestui blestem teribil. În 1953, Rabitul Lubavitch Rebbe Lubavitcher, Menahem-Mendel Schneersohn, a îndeplinit ritualul „Pulsa diNura”. Două zile mai târziu, Iosif Stalin a suferit un accident vascular cerebral.

Niprul a fost bombardat în mod repetat de invadatorii ruși. La sfârșitul lunii iunie, o rachetă rusească a lovit o stație service în funcțiune, unde nu erau nici soldați ucraineni, nici arme. Lucrătorii stației au fost răniți.

Pe 27 mai, armata rusă a atacat pașnicul Nipru cu trei rachete Iskander. 10 oameni au murit. Alți 35 au fost răniți.

Profeţiile lui Rasputin despre al Treilea Război Mondial, un război nuclear. Călugărul rus l-a „văzut” mai cumplit decât precedentele două: „Puţini oameni vor supravieţui”

Grigori Rasputin, supranumit „Călugărul nebun”, a fost una dintre cele mai controversate figuri ale istoriei ruse. A fost înzestrat cu darul clarviziunii, fiind considerat un tămăduitor al trupului și sufletului, motiv pentru care a reuşit să intre în graţiile ultimului împărat al Rusiei, Nikolai al II-lea.

Printre cele mai importante şi mai înspăimântătoare predicţii ale sale altele se-numără cele referitoare la pierderea valorilor umane. Rasputin a prezis că partea materială va preleva asupra spiritualului, iar lumea va fi dominată de indiferență și lăcomie. Încet, dar sigur, lumea va ajunge la egalitate de gen, iar instituția familiei va fi distrusă.

Totodată, el a descris procese ce pot fi interpretate drept dezvoltare a geneticii. El ”a văzut” cum se vor naște ”ființe noi fără semne pe corp”, ba chiar ”fără suflet”. Specialiștii în interpretarea profeţiilor rasputiniene consideră că această descriere se referă la procesul clonării.

O parte însemnată dintre profețiile lui Rasputin se referă la cataclisme naturale și la războaie. El „a văzut” trei războaie mondiale. Cât despre al treilea, călugărul spunea că va fi declanşat de „confruntarea Estului cu Vestul, a bogăției cu sărăcia, iar după confruntare, pe Pământ vor mai rămâne puține lucruri, dar care, și ele, vor trebui curățate”. Specialiștii au interpretat acest lucru ca prezicerea unui război nuclear.

Rasputin a vorbit mult despre cele trei războaie mondiale. A făcut referire la ele folosind cuvinte precum „șerpi”, „focuri” și „fulgere”. Omenirea a supraviețuit la două dintre ele, dar profetul rus avertizează că al treilea va fi cel mai cumplit.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Poliția strânge noi probe în dosarul „antrenorului de genii” acuzat de viol asupra unui minor
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!