CFR Cluj vs. Inter Club d’Escalades – prezentare și 3 ponturi pentru pariori

Partida tur va avea loc pe 21 iulie, de la ora 20:30, în timp ce returul din Andorra este programat o săptămână mai târziu, de la ora 20:00.
Filip Stan
18 iul. 2022, 15:07
CFR Cluj vs. Inter Club d'Escalades - prezentare și 3 ponturi pentru pariori

Eliminată surprinzător din Champions League, CFR Cluj continuă aventura în cupele europene în a treia competiție continentală: Conference League. Adversara din turul 2 preliminar va fi Inter Club d’Escalades din Andorra, o echipă considerată mult prea mică pentru a sta în calea trupei lui Dan Petrescu.

Partida tur va avea loc pe 21 iulie, de la ora 20:30, în timp ce returul din Andorra este programat o săptămână mai târziu, de la ora 20:00.

Ardelenii vor întâlni o echipă mică, neobișnuită cu meciurile din această fază a cupelor europene. Inter Club d’Escalades a ajuns în această fază a competiției după ce a fost eliminată de islandezii de la Vikingur Reykjavik din Champions League. Este o echipă arțăgoasă, care obișnuiește să primească multe cartonașe galbene, dar CFR Cluj are un nivel superior.

Tocmai din acest motiv, bookmakerii caselor de pariuri sportive au oferit o cotă infimă pentru victoria lui CFR Cluj. Succesul echipei lui Dan Petrescu are cota 1.08, egalul are cota 11.25, iar victoria oaspeților are cota 26.00. Cât privește cotele la calificare, CFR Cluj are 1.02, iar Inter Club d’Escalades are 13.00. Sunt cote foarte mici pe succesul clujenilor, însă există alte pronosticuri cu șanse destul de bune de reușită și cote atractive.

CFR Cluj câștigă în stilul deja caracteristic

Nu există niciun dubiu că CFR Cluj este favorită clară în această partidă. Ar fi poate cea mai mare surpriză din istoria fotbalului românesc dacă ardelenii nu vor câștiga duelul de joi. Pe de altă parte, echipa din Andorra nu își va vinde prea ieftin pielea. Este o grupare arțăgoasă, care face un marcaj strâns, sufocant pe alocuri.

 

Din acest motiv, poate fi luată în calcul această selecție realizată prin intermediul funcției Creare Pariu: CFR Cluj va câștiga, dar se vor marca sub 3.5 goluri. În ultimele 6 meciuri, CFR Cluj nu a reușit să înscrie mai mult de trei goluri într-o singură confruntare. Echipa are destule probleme în atac, iar atacanții Debeljuh, Dugandzic, Betancor și Buș încă nu au reușit să înscrie în acest sezon.

Iar un pariu pe această selecție are cota 2.05, una foarte atractivă și cu șanse destul de mari de reușită.

2-0, un scor de luat în calcul

Având în vedere problemele din atac pe care CFR Cluj le are și pragmatismul arătat de această echipă, 2-0 este unul dintre cele mai probabile scoruri pe care le putem înregistra joi seară. Cota pentru acest scor este 6.40, cu ceva șanse de reușită.

CFR Cluj are șanse bune să câștige fără să primească gol, din moment de micuța grupare din Andorra nu pare să aibă forța necesară să își creeze mari ocazii la poarta lui Cristian Bălgrădean, portar ce are un moral excelent după penalty-ul apărat în finalul partidei dramatice cu Rapid.

În plus, și moralul jucătorilor este la un nivel ridicat după o victorie ce le putea scăpa jucătorilor printre degete în ultimele minute.

 

Este de așteptat o primă repriză fără multe goluri

CFR Cluj nu este genul de echipă care să se arunce în atac încă din primele minute, să își sufoce adversarul și să facă un pressing care să îi determine pe jucători să greșească. Dimpotrivă, intră destul de atentă în meci, cu gândul să nu comită greșeli. Golurile formației Dan Petrescu vin mai degrabă după pauză, în general din faze fixe.

În ultimele nouă meciuri de pe teren propriu în prima repriză s-a marcat cel mult un gol. E un semn clar care arată pragmatismul trupei lui Dan Petrescu. Și chiar dacă diferența de valoare dintre CFR Cluj și gruparea din Andorra este destul de mare, foarte probabil jucătorii lui Dan Petrescu nu își vor asuma mari riscuri, având în vedere ce s-a întâmplat în duelul cu Pyunik Erevan, când armenii au înscris practic la singurele mari ocazii pe care le-au avut.

 

Așadar, cota oferită de bookmakeri pentru pariul sub 1.5 goluri în prima repriză, de 1.75, este foarte interesantă.

 

Alte trei echipe din România joacă joi în Conference League

Pe lângă CFR Cluj, alte trei echipe din România vor evolua joi în prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League. De la ora 19:00, FCSB o va întâlni pe Saburtalo din Georgia, în deplasare. De la ora 21:00, Sepsi va primi vizita lui Olimpija Ljubljana, iar de la ora 22:00 Universitatea Craiova merge în Albania pentru a se duela cu Vllaznia.

 Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Lidl aduce la raft de luni, 29 iulie 2024, produsele care au rupt norma printre români. Se vor vinde repejor
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe motorină vor fi taxați în plus. Anunț oficial în România chiar azi, 28 iulie
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cum poți călători mai ieftin. Sfaturile specialiștilor și cele mai răspândite greșeli
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Interzis pentru cei care au telefoane mobile. Te arestează imediat. Se dă lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Eduard Ionescu – Victorie Spectaculoasă la JO Paris 2024 după Salvarea a Șase Mingi de Meci
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!