Prima doamnă a Ucrainei, primită cu flori de preşedintele SUA şi de soţia sa, Jill Biden, la Casa Albă

Preşedintele SUA, Joe Biden, şi soţia sa, Jill Biden, au primit-o la Casa Albă pe Olena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei. Volodimir Zelenski a afirmat că se aşteaptă la „rezultate semnificative” pentru Ucraina după vizita soţiei sale la Washington.
Alina Andrei
20 iul. 2022, 12:49
Prima doamnă a Ucrainei, primită cu flori de preşedintele SUA şi de soţia sa, Jill Biden, la Casa Albă

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a fost întâmpinată cu flori de președintele american Joe Biden și prima doamnă a Americii, Jill Biden, la Casa Albă, înainte de discursul ei la Congres de miercuri.

Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a îmbrățișat-o pe Jill Biden și a primit florile de la președintele SUA, potrivit Reuters. 

Citeşte şi: Zelenski merge pe mâna nevestei. Preşedintele ucrainean are aşteptări mari pentru ţara sa după vizita soţiei sale la Washington

Ulterior, cele două femei și delegații din ambele țări s-au așezat pentru o întâlnire în Sala Albastră a Casei Albe.

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, a mers în vizită în Ucraina în luna mai a acestui an, la mai bine de două luni de la invazia Rusiei în Ucraina, şi s-a întâlnit cu Olena Zelenska, soţia preşedintelui Ucrainei. Cele două s-au văzut într-un oraș din vestul țării, aflat în apropiere de Slovacia.

„Când m-am întors, unul dintre lucrurile pe care le-am spus a fost că nu poți să intri într-o zonă de război și să te întorci și să nu simți tristețea și durerea oamenilor”, a spus Jill Biden la începutul întâlnirii cu Olena Zelensk, la Casa Albă.

Citeşte şi: Fostul şef al serviciului de informaţii din Israel spune că Rusia va cuceri Odesa până la 1 septembrie. Care sunt secretele oraşului

După vizita la Washington a soţiei sale, preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski a afirmat că se aşteaptă la „rezultate semnificative” pentru Ucraina, potrivit The Guardian.

„Creşterea sprijinului american pentru Ucraina, asistenţă suplimentară pentru protejarea oamenilor de teroarea rusă, abordarea nevoilor umanitare sunt obiectivele vizitei în curs a Primei Doamne a Ucrainei în Statele Unite. Aştept de la această vizită a Primei Doamne rezultate semnificative pentru Ucraina în cooperare cu America. Este important chiar acum. Au existat deja întâlniri cu secretarul de stat Antony Blinken, cu Samantha Power şi cu alte politiciene influente care reprezintă structurile guvernamentale şi parlamentare ale Americii”, a declarat Volodimir Zelenski.

Sarcinile ei includ creșterea sprijinului SUA pentru Ucraina, obținerea de sprijin suplimentar pentru „a proteja oamenii de teroarea rusă” și stimularea asistenței umanitare, a mai spus Zelenski într-o înregistrare video postată noaptea trecută pe reţele de socializare.

„Cred cu tărie că va fi ascultată de acei oameni responsabili de luarea deciziilor în Statele Unite”, a completat Zelenski.

 

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Anul în care se schimbă banii. Țara care trece la EURO definitiv
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Noi intrigi în Familia Regală. Prințul Harry urmează să moștenească o sumă enormă de bani
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Ordin nou al UE din 1 august. România trebuie să aplice: „Toată lumea să verifice dacă se încadrează”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Proteste și violențe în Venezuela după realegerea lui Nicolas Maduro pentru al treilea mandat
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?