Mini, midi sau poate maxi? – Sfaturi despre alegerea lungimii unei rochii din denim

O rochie din denim maxim te face să te simți feminină, cool, dar și modestă, funcționând mai bine în cazul femeilor mai înalte.
Alina Costache
23 iul. 2022, 12:22
Mini, midi sau poate maxi? - Sfaturi despre alegerea lungimii unei rochii din denim

În prezent, rochiile mini, midi sau maxi, din denim, reprezintă elemente valoroase în garderoba unei femei. Reușesc să ofere un aspect feminin, indiferent de ocazie, și se pretează oricăror tip de siluete. Chiar dacă nu pare, rochiile din denim au parcurs un drum lung, fiind adaptate atât pentru stil, cât și pentru confort și funcționalitate. În funcție de eveniment și fizionomia corporală, rochiile pot păcăli proporțiile corpului, creând iluzia de alungire sau scurtare a corpului.

Cum să alegi lungimea potrivită a unei rochii din denim?

Regula de aur pentru obținerea unei siluete perfecte, contă în alegerea lungimii perfecte. Lungimea rochiile trebuie să se termine în zona cea mai îngustă a unei anumite zona a corpului. Astfel, rochiile mini trebuie să se termine imediat sub coapse, rochiile midi în partea îngustă a tibiei, iar rochiile maxi, chiar deasupra gleznelor.

Portrait of a lovely business woman standing with suitcase and using mobile phone.

Rochii mini din denim – creează ținute jucăușe și moderne

Rochiile mini din denim sunt excelente pentru sezonul călduros. Sunt printre favoritele femeilor tinere și este cel mai ușor stil de purtat, atunci când silueta este una care te avantajează. Lungimea scurtă a rochiei scoate în evidență picioarele și le alungește. Rochiile mini au o lungime până la jumătatea coapsei, poate chiar și mai sus. Mențin un aspect cool și adaugă o notă feminină oricărui look.

O rochie mini este jucăușă, cochetă și modernă, fiind perfectă pentru o ocazie casual sau un brunch cu prietenii în oraș. Sunt, de asemenea, grozave pentru orice înălțime și perfecte pentru persoanele minione.

Pentru o zi lejeră perfectă, alege o rochie din denim tip salopetă, alături de un maiou sau tricou colorat. Asortată cu pantofi sport și accesorizată cu un rucsac sau o geantă structurată și ochelari de soare, va crea un look street-wear. De asemenea, pentru un look imbatabil, poate fi aleasă o rochie mini din denim cu nasturi și sandale cu curele, un rucsac și un choker în culori neutre.

Alege rochii midi pentru a-ți evidenția silueta

Rochiile midi funcționează bine pentru o mulțime de ocazii. În ultimii ani, rochiile cu o lungime midi, au revenit în lumea modei. Midi este lungimea perfectă, datorită versatilității și aspectului vintage oferite stilizărilor. Datorită lungimii, mențin un aspect răcoros, dar acoperă genunchii pentru o ținută de birou casual sau o ieșire în oraș.

Atunci când stilizezi o rochie midi din denim, alege accesorii cât mai simple. Fiindcă lungimea midi poate fi incomodă și poate face ca gambele și partea inferioară a corpului, să pară mai largi, poartă rochia cu tocuri. Acestea vor adăuga echilibru, alungind corpul. De asemenea, poți accesoriza ținuta cu sandale într-o nuanță de cafeniu și o geantă de paie. Pentru o abordare mai sofisticată, experimentează cu stratificarea sub rochie a unui top sau o cămașă albă.

Rochii din denim maxi – perfecte pentru orice ocazie

Rochiile maxi sunt perfecte pentru aproape orice ocazie. O rochie din denim maxim te face să te simți feminină, cool, dar și modestă, funcționând mai bine în cazul femeilor mai înalte. În cazul siluetelor scurte, rochiile maxi tind să taie din efectul de înălțime, creând un aspect dezechilibrat.

Rochiile din denim au devenit adevărate clasice ale modei. O rochie din denim cu o croială mai dreaptă, oferă un aspect mai lustruit. De asemenea, pot fi structurate, pentru un aspect mai plin și mai fluid. Purtate vara, cu sandale sau pantofi sport casual, vor arăta grozav.

Acum că știi ce fel de rochie din denim să alegi și cum să modelezi în ținute aceste diferite tipuri de rochii, ești gata să impresionezi. Începe-ți călătoria vestimentară verificând rochiile din denim oferite de MODIVO și alegând rochii blugi care să-ți evidențieze silueta. Sunt perfecte pentru a crea o imprie plăcută la birou, pentru o ieșire în oraș alături de partenerul tău sau pentru o zi de plimbare relaxantă. Indiferent de ocazie, te așteaptă rochie senzațională, potrivită pentru orice moment.

DailyBusiness
Este alertă națională de cutremur! Ați simțit seismul din această dimineață?
Spynews
Nicoleta Nucă, adevărul despre presupusa sarcină! Cum a comentat zvonurile potrivit cărora urmează să devină mamă pentru prima dată
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Leguma de sezon de care românii nu se pot atinge. Prețul ei a explodat față de anii anteriori. E plină de antioxidanți și e un agent anti-îmbătrânire
Capital.ro
Despărțirea anului. Simona Halep l-a dat afară. Ea a hotărât
Playtech.ro
Inna, de NERECUNOSCUT acum! S-a operat până s-a transformat complet, ȘOC TOTAL
DailyBusiness
SUMA cu care un salariat din România trebuie să contribuie la fondul de pensii ca să aibă o PENSIE decentă
Adevarul
Cel mai ciudat cătun părăsit din Munții Șureanu. Oamenilor le era teamă să mai rămână aici noaptea
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
De ce nu i-a dat replică niciodată Leo de la Roșiori femeii cu care a făcut un copil și de care s-a despărțit! Manelistul vorbește despre acuzațiile pe care Manuela Oprișiu i le-a adus / VIDEO
Evz.ro
Banii chiar aduc fericirea. Rețeta, descoperită de cercetători
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
kanald.ro
Cutremur puternic în România! Unde s-a produs și ce magnitudine a avut
Cancan.ro
Prima reacție a Andreei Esca, după despărțirea Alexiei Eram de Mario Fresh: „În familia noastră..”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
România a pierdut cea mai mare actriță. A fost uitată de cei dragi: Un munte de talent! Dumnezeu să o odihnească în pace!
StirileBZI
Se plătește o nouă taxă de la 1 ianuarie 2025. Se depune și declarație lunară
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
stirilekanald.ro
O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat
substantial.ro
ANM emite avertizări de vreme rea: Ploi, furtuni și vânt puternic până luni
MediaFlux
AVERTISMENT de RĂZBOI al RUSIEI! CONFRUNTAREA cu OCCIDENTUL, fără PRECEDENT! Se anunță CATASTROFA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Lovitură grea pentru români. Alimentul fără de care nu pot trăi se scumpește semnficativ