RAPID – FCSB 2-0. Încă o umilinţă pentru echipa lui Gigi Becali în Superliga României 2022

Rapid a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în primul derby important al sezonului, într-o atmosferă care a amintit de marile partide ale campionatului intern
Filip Stan
24 iul. 2022, 23:30
RAPID - FCSB 2-0. Încă o umilinţă pentru echipa lui Gigi Becali în Superliga României 2022

Rapid – FCSB s-a terminat 2-0, în episodul 115 al derby-ului bucureștean. Dugandzic a marcat la două zile după ce a semnat cu giuleștenii, iar Săpunaru „a pus cireașa pe tort”.

Rapid a deschis scorul în minutul 19, când Ioniţă a centrat şi Dugandzic a înscris ca o lovitură de cap la primul său meci pentru Rapid.  Scorul final al meciului, 2-0, a fost stabilit în minutul 40, când Sefer a executat o lovitură liberă, Dugandzic a întors în careu pentru Săpunaru şi fundaşul rapidist a înscris.

FCSB a avut o ocazie mare de a înscrie în prima repriză, însă Ianis Stoica (33) a ratat singur cu portarul, fiind blocat în ultimul moment de Săpunaru.

Oaspeţii au fost mai periculoşi în debutul reprizei secunde, însă loviturile de cap trimise de Iansi Stoica (48) şi Florin Tănase (52) au fost imprecise.

Valentin Costache a avut două oportunităţi notabile, dar şutul său a fost apărat de portarul Ştefan Târnovanu (65), iar apoi a fost deposedat in extremis de Dawa (72).

Rapid a obţinut primele puncte în acest sezon, în timp ce FCSB nu are nicio victorie în trei meciuri jucate, egal (1-1 cu ”U” Cluj) şi eşec (0-2 cu Rapid) în campionat, înfrângere (0-1 cu Saburtalo) în Europa Conference League.

Min. 40: GOOL Săpunaru, Rapid se distanţează pe tabelă, Dugandzic a fost servant de această dată

Min. 19: GOOOL Dugandzic, 1-0 pentru Rapid

Min.3. Meciul a fost întrerupt din cauza fumigenelor, dar s-a reluat în mai puţin de un minut.

UPDATE: Într-un alt meci, Universitatea Craiova a reuşit doar o remiză cu nou-promovata U Cluj, 1-1, în timp ce campioana CFR Cluj a pierdut la cealalta echipă a Olteniei, 1-3.

Rapid – FCSB, echipe probabile:

Rapid: Moldovan – J. Morais, Săpunaru, Dr. Grigore, Fl. Ștefan – Kait, Crepulja, Ioniță II – Sefer, Dugandzic, Costache
Rezerve: Drăghia, Onea, P. Iacob, Ignat, Papeau, Pănoiu, Despa, Ciobanu, D. Iordache
Antrenor: Adrian Mutu

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Bouhenna, Dawa, Radunovic – Oaidă, Edjouma, Fl. Tănase – Cordea, I. Stoica, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad, Șut, Oct. Popescu, Lixandru, Tamm, Fl.Achim, Olaru, Pantea, Musi
Antrenor: Toni Petrea

Stadion: Rapid Giuleşti
Arbitru: Istvan Kovacs / A1: Vasile Marinescu, A2: Ovidiu Artene / Arbitru VAR: Horațiu Feșnic / Arbitru AVAR: Mircea Grigoriu

CFR Cluj, învinscă de Craiova cu 3-1

UPDATE: FCU Craiova 1948 a oferit surpriza startului de campionat reuşind să învingă, duminică, pe CFR Cluj cu scorul de 3-1, într-un meci contând pentru etapa a doua a Superligii

Distribuie pe Facebook  Distribuie pe Twitter  Distribuie pe Email

Deac a deschis scorul la Craiova, pentru CFR, în minutul 14, dar reacţia gazdelor a fost foarte bună şi van Durmen a egalat în minutul 32, din pasa excelentă a lui Juan Bauza.

În startul reprizei secunde Bălgrădean a respins la Baeten, însă Compagno a fost pe fază şi a înscris al doilea gol al craiovenilor (min. 46). În minutul 72 van Durmen a stabilit scorul final, 3-1 pentru FCU Craiova 1948.

RAPID – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Adrian Mutu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că speră ca în partida de duminică seara cu FCSB, din etapa a 2-a a SuperLigii, formaţia sa să arate suporterilor că este mai bună.

Gigi Becali, după ruşinea suferită de FCSB: „Suntem prea proşti, ies din fotbal!”
„Se ştie ce înseamnă acest meci pentru Rapid, pentru fanii noştri. Suntem conştienţi că va fi un meci foarte greu, dar în acelaşi timp suntem dornici de victorie. Mâine vom juca la victorie, jucăm pe Giuleşti şi sper să fie un meci spectaculos. Chiar dacă întâlnim o echipă valoroasă, sper să ne impunem. E un derby al României, de-a lungul timpului au fost meciuri spectaculoase între cele două echipe. Mă bucur că fac şi eu parte din istoria acestui club şi joc acest derby. Nu trebuie însă să ne apese importanţa acestui meci, ci din contră, să ne ambiţioneze şi să ne responsabilizeze. Trebuie să fim responsabili şi să dăm totul pentru Rapid. Mâine sper să arătăm suporterilor noştri că suntem mai buni”, a afirmat el.

Mutu susţine că FCSB este o echipă valoroasă indiferent de jucătorii pe care îi va trimite duminică seara în teren.

„Nu ştiu dacă FCSB va odihni jucători sau nu. Indiferent cine intră pe teren mâine, FCSB rămâne o echipă valoroasă. Cred că acest meci e important şi pentru ei şi că îl tratează ca pe un derby. FCSB e o echipă ofensivă, a dovedit-o, deci ne aşteptăm să ne atace, e normal. Sunt sigur că şi ei vor să câştige acest meci, dar suntem pregătiţi”, a adăugat tehnicianul.

Până la încheierea perioadei de transferuri, Adrian Mutu speră ca oficialii clubului giuleştean să mai realizeze două transferuri.

„Am avut o săptămână mai dificilă pentru că am avut nişte pierderi importante după meciul cu CFR Cluj. Pe final de săptămână am început să respir mai uşor când au venit cei doi jucători noi. Acum nu suntem în efectiv complet, dar vom fi la următoarele meciuri. Suntem 20 în momentul ăsta, chiar dacă avem şi mulţi tineri în lot. Eu cred că ar mai trebui să vină doi jucători pentru că avem mulţi tineri în lot. Nu că nu îmi place să îi am, dar campionatul este lung şi am văzut ce se poate întâmpla, ce ghinion am avut chiar la primul meci şi azi suntem fără trei jucători importanţi”, a explicat antrenorul.

Fotbalul românesc, ruşine naţională. După umilinţa CFR-ul, FCSB a fost învinsă de Saburtalo şi s-a făcut de râs în Georgia. Reacţia lui Gigi Becali
Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, duminică, de la ora 21:30, pe Stadionul Rapid – Giuleşti din Capitală, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a SuperLigii.

 

RAPID – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa are ocazia să îşi arate adevărata faţă în derby-ul cu FC Rapid, după ce joi a fost învinsă de FC Saburtalo Tbilisi, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Europa Conference League.

„Întâlnim o echipă cu un nume în fotbalul românesc. Jucăm pe noul Stadion Giuleşti unde cu siguranţă va fi o atmosferă incendiară, ştim toţi cât de fanatici sunt suporterii rapidişti. Dar noi trebuie să fim pregătiţi. Rapid a pierdut greu în prima etapă pe terenul campioanei, a făcut un joc bun şi cu puţină atenţie putea scoate un egal. Aşa că ne aşteptăm la o partidă disputată şi dificilă din care sper să scoatem cât mai mult. Nici nu am avut prea mult timp să ne gândim la ce s-a întâmplat joi în Conference League. Într-adevăr, am pierdut un joc după o evoluţie nu foarte satisfăcătoare, dar acum avem prilejul să arătăm adevărata faţă a echipei noastre”, a afirmat el.

„Nu pot să mă declar mulţumit de acest început de sezon, asta e clar. Căutăm explicaţii, dar mai degrabă soluţii pentru a trece de acest moment, unul nu tocmai plăcut. O primă explicaţie ar fi că nu suntem 100% pregătiţi, nu avem ritm de joc. Deşi am alergat la ultimul meci, trebuie să ne dozăm mai bine efortul, să fim mai eficienţi. Sper ca de mâine seară să fim mai lucizi. Rapid mi se pare o echipă bună, experimentată, are suporterii în spate… deci o echipă puternică. În Giuleşti e ceva special, au suporteri pătimaşi, dar noi trebuie să fim preocupaţi doar de ce se întâmplă în teren, nu de ce e în tribună”, a adăugat antrenorul.

Întrebat dacă în partida cu Rapid va menaja o parte dintre titulari în perspectiva meciului retur cu FC Saburtalo Tbilisi din Conference League, Petrea a răspuns: „Ne gândim. Ţinând cont că suntem la început de sezon şi încă nu suntem puşi la punct 100% fizic şi tehnico-tactic, e posibil să facem nişte schimbări, dar nu pentru a menaja, ci pentru a da minute şi altor jucători. Vom vedea. Noi fiecare meci îl tratăm cu profesionalism. Eu nu consider că e un meci oarecare, e un derby pe care trebuie să-l tratăm ca atare. Nu ne vom menaja cu Rapid, indiferent cine va intra pe teren”.

Fundaşul Valentin Creţu va absenta de la meciul de duminică seara din cauza unei accidentări. „Vali Creţu nu îşi va permite niciodată să înjure staff-ul tehnic. Nu s-a întâmplat, nu există aşa ceva. Sunt informaţii greşite. El nu e exclus din lot pentru că a înjurat staff-ul, el pur şi simplu acum e accidentat, are o întindere care probabil îl va ţine o lună, mă rog, deja a a stat o săptămână”, a explicat Petrea.

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Elena, soția lui Ianis Hagi, în fața celui mai mare test. Nota primită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
AMENINȚAREA NUCLEARĂ: O NOUĂ CURSĂ A ÎNARMĂRII ÎNTRE SUA, RUSIA ȘI CHINA?
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'