Salarii de 6000 de euro pe lună. Nu se cere facultate sau experienţă anterioară!

O companie canadiană caută degustători a căror valoare este estimată la mii de euro pe lună. Şi în România se plătesc aceşti bani, dar la funcţii de conducere.
Alina Costache
15 aug. 2022, 08:10
Salarii de 6000 de euro pe lună. Nu se cere facultate sau experienţă anterioară!

O companie canadiană face angajări, pentru salarii de 6.000 de euro pe lună. Poziţia este cea de degustător-şef şi nu presupune experienţă anterioară. De altfel, pot aplica pentru slujbă chiar şi copiii mai mari de cinci ani. Angajatul ales va trece printr-un curs de degustare a dulciurilor, apoi sarcina sa va fi de a încerca diferite produse şi a-şi da cu părerea.

Volumul de muncă este însă unul uriaş. Degustătorul trebuie să încerce în jur de 3.500 de produse pe lună, unele ieşite din comun – de exemplu, suc cu aromă de bacon. Pe lângă salarii, compania oferă şi servicii stomatologice gratuite pentru angajaţi. Până în prezent, mai bine de 6.500 de oameni au aplicat pentru această slujbă. Câştigătorul postului va fi anunţat pe 31 august.

Topul celor mai bune locuri de muncă din România. Jobul care îţi aduce un salariu 6000 de euro lunar

Şi în România sunt astfel de salarii. Conducerea NN Pensii, care are în administrare banii a două milioane de români, are un salariu mediu de 6.000 de euro lunar, iar angajaţii de circa 3.000 de euro. Însă secretomania este la ea acasă, fără organigramă şi fără numele şefilor
Conducerea NN Pensii, despre care administratorul cu active de 6 mld. euro din economiile românilor spune că este formată din opt directori fără însă a da niciun nume şi fără a publica o organigramă pe propriul site, a avut în 2021 remuneraţii totale de 2,8 milioane de lei, adică circa 6.000 de euro brut pe lună, anunţă ZF

NN Pensii nu menţionează cine sunt cei opt directori ci doar prezintă remuneraţiile şi numărul acestora cu menţiunea „include membrii structurii de conducere şi funcţiile cheie“.

Citeşte şi Joburile din IT în România, în top cele mai bine plătite în Europa de Est

Masa salarială din România a ajuns la un nivel-record în 2021
Masa salarială a ajuns la un nivel-record de 91 mld. euro în 2021, în creştere cu 5 mld. euro, dar ca pondere în PIB este tot sub 40%. În statele dezvoltate, salariile „cântăresc“ peste 50% din PIB, anunţă Ziarul Financiar.

Masa salarială a ajuns în 2021 la un nivel-record în valoare absolută: 91 de miliarde de euro, în creştere cu aproape 5 miliarde de euro faţă de anul 2020. Ca pondere în PIB, masa salarială din România a fost de 37,9% în 2021, sub nivelul din 2020 (39,5%). În Germania, masa salarială este echivalentul a 53% din PIB.

Masa salarială din România, indicatorul format din totalitatea salariilor, a taxelor şi a contribuţiilor aferente acestora, a ajuns la un nivel-record de peste 91 de miliarde de euro în 2021, în creştere cu aproape 5 miliarde de euro faţă de anul 2020. Faţă de acum un deceniu, masa salarială din România s-a dublat, arată datele Eurostat, biroul de statistică al Uniunii Europene.

„Ca să folosesc teoria economică, valoarea adăugată din economie se împarte între capital şi muncă, în funcţie de cât de mare e cererea pentru fiecare din aceste componente. Şi, la noi, întrucât avem mare nevoie de capital, a predominat în ultimele decenii situaţia aceasta în care capitalul a luat o parte mai mare din valoarea adăugată din economie. Dar părerea mea este că situaţia se va schimba în scurtă vreme, deoarece tot vorbim de penurie pe piaţa de muncă, am început să aducem lucrători din străinătate din ce în ce mai mulţi şi există şi nişte nepotriviri în legătură cu structura ofertei şi a cererii de forţă de muncă“, a explicat analistul economic Aurelian Dochia.

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 490 de lei pe zi. Angajatorul oferă în plus cazare și mâncare. Nu e nevoie de studii superioare
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”
substantial.ro
Doi bărbaţi arestaţi după ce au introdus droguri din Olanda pentru a le vinde la festivaluri de muzică
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!