Cristina Ich, implicată într-un scandal de proporții. Influencerița, comentarii rasiste pe internet: „Destul de mulți imigranți la noi în țară. La câți bani avem îi ținem și pe alții. Iau locurile de muncă ale românilor”

După scandalul provocat de declarațiile lui George Buhnici despre grăsimea și celulita femeilor, un nou derapaj al unui influencer a făcut internetul să explodeze.
Alina Costache
28 iul. 2022, 15:49
Cristina Ich, implicată într-un scandal de proporții. Influencerița, comentarii rasiste pe internet:

Cristina Ich, partenera și mama copilului lui Alex Pițurcă, urmărită de peste 820.000 de persoane pe Instagram, a fost criticată aspru de internauți după ce a făcut o serie de declarații rasiste despre imigranți veniți în România.

Influencerița de 35 de ani, pe numele ei real Cristina Micu, s-a întors recent dintr-o vacanță în Italia și, aflată pe Aeroportul Otopeni, s-a plâns că imigranții vin și iau locurile de muncă ale românilor.

„Destul de mulți imigranți la noi în țară în acest moment, dar nu-i nicio problemă că pe noi ne doare la banană. La câți bani avem, nu e problemă, îi ținem și pe alții. Măi, dar mirosul? Vai de capul… Dacă la plecare a fost cu sarmale și cu cârnați, acum este cu ceva mult mai rău decât…”, a spus Cristina Ich, care a adăugat că românii își pot pierde locurile de muncă din cauza lor.

„Cred că erau din Pakistan, dar îmi era super milă de ei pentru că își căutau cartelă, erau total debusolați, îmi era milă, dar nu e niciun avantaj că intră atâția imigranți la noi în țară, pentru că o să se piardă locurile de muncă ale românilor pentru că mâna de lucru este mai ieftină. Nici nu vreau să mă gândesc. Lăsați așa. Welcome to România! (Bine ați venit în România!)”, a continuat ea.

La câteva ore după comentariile care au stârnit revoltă în spațiul online, Cristina Ich a venit cu noi precizări. „Nu am spus niciodată că acei oameni care au venit miros urât. M-am referit că în aeroport miroase groaznic. Deci, anunțam că sunt mulți imigranți, dar pe lângă asta, miroase groaznic. Nu de la ei! Erau și alte nații acolo, era o amestecătură și era un miros de transpirație de nu puteai să stai. Eu nu am din astea de rasism, am spus chiar că mi-e milă de ei. Nu am spus că miroseau ei urât, mirosea oribil în tot aeroportul”, a continuat ea.

Cristina Ich șterge pe jos cu cei care îi ajută pe refugiații ucraineni: „Refugiat nu înseamnă sărac sau mort de foame. Presupun că n-au venit cu chiloții în fund”

Nu e prima dată când Cristina Ich iese în față cu astfel de declarații controversate. În luna martie, influencerița îi critica pe cei care le dădeau o mână de ajutor refugiaților ucraineni.

„Voi v-ați întrebat vreodată cine ne-ar fi ajutat pe noi? Dacă n-am fi fost în NATO, cine, mă, te-ar fi ajutat pe tine? Când ne desconsideră toți, din toate punctele de vedere, suntem ultimii. Voi nu observați asta. Tu nu-ți dai seama că doi de ani de pandemie plus război, vei muri de foame tu încercând să-l ajuți pe altul. Tu și familia ta și copilul tău. Ar fi inuman să nu ajuți, ai fi ultimul om, dar voi deja exagerați și asta e deranjant. Cu pilaful, cu sarmalele și cu mămăliga nu o să poți să ajuți. Cu gogoașa și cu mămăliga n-o să-i ajuți pe oamenii ăia să iasă din război. Stai tu liniștită!”, a spus ea pe Instagram.

„Nu aveți nicio putere. Nu aveți nici resursele necesare, nici puterea necesară, nici nimic, nu aveți. Și vă dați cu capul de pereți. De ce? Vă ridică pe urmă statuie. O să aibă o statuie la Aviatorilor, toți ăștia. Mâine nimeni nu-și aduce aminte de voi. (…) Refugiat nu înseamnă sărac sau mort de foame. Oamenii ăia fug de pericol. Majoritatea sunt bine, mult mai bine decât sunteți voi. Presupun că n-au venit cu chiloții în fund”, a adăugat Cristina Ich.

Citește și Cristina Ich preferă o relaţie deschisă. „Am fost înşelată şi am înşelat!”

Citește și Ce dietă ţine Cristina Ich. Vedeta se mândreşte cu o siluetă trasă prin inel

DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Planta pe care e bine să o plantezi la final de septembrie. Vei avea flori colorate întreaga vară, dar și o grădină mai frumoasă
Capital.ro
Noua super funcție a lui Klaus Iohannis. Postul pe care îl poate ocupa din 2025
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ploile mătură România! Anunț major al meteorologilor
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Alexandra Stan s-a despărțit de milionarul belgian. Culisele separării
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu ZGUDUIE showbizul! A rupt tăcerea despre Liana, după nunta lui Livian: „E fata mea adoptată”
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Turistă ucisă de rechin într-o destinație frecventată de mulți români. Avea doar 30 de ani
Capital.ro
Stare de alertă în capitala Ungariei! Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Costuri și strategii diferite: Bulgaria și România în cursa achizițiilor de avioane de luptă
MediaFlux
DISPARE ORA de IARNĂ! S-A VOTAT în UE!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...