Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în luna august. În această zi, toate îţi merg ca pe roate

Luna august ne aduce şansa de a ne conecta mai mult la prezent, astfel încât să putem profita de toate oportunitățile divine pe care universul ni le rezervă.
Alina Costache
01 aug. 2022, 08:00
Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în luna august. În această zi, toate îţi merg ca pe roate

Luna începe cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin Fecioara, zodie orientată către detalii. Acest aspect astral ne ajută să ne planificăm mai uşor obiectivele şi să ne asigurăm că totul este pregătit pentru a le atinge. În plus, sub semnul Fecioarei ne vom putea gestiona timpul şi responsabilităţile cu mai multă uşurinţă.

Odată cu intrarea planetei Venus în Leu, putem demara noi investiții și pot apărea noi oportunități. Venus în Leu este îndrăzneață și curajoasă şi permanent în căutarea a ceea ce îi place sufletului.

În a doua jumătate a lunii august, Marte se mută în Gemeni, aducând energie și idei atât de necesare care să ne motiveze. Vom fi mai hotărâți în această perioadă și vom putea vedea mai clar pe ce cale trebuie s-o apucăm.

August este cu adevărat o lună în care este necesar să încetinim puţin ritmul ca să rămânem ancoraţi în prezent, ca să ne dăm voie să ne simţim emoţiile şi trăirile, căci doar aşa ne putem bucura de toate binecuvântările pe care universul ni le rezervă, potrivit yourtango.com

Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în luna august

BERBEC

Cea mai norocoasă zi: luni, 29 august

Chiron retrograd în Berbec se unește cu Nodul Nord din Taur, aducându-ți o realizare foarte importantă care îți va schimba viața pentru totdeauna. Chiron guvernează rănile care ţi-au fost făcute devreme în viață și vindecarea lor, în timp ce Nodul Nord reprezintă destinul tău. Aceasta este o energie extrem de puternică care îți va permite să te transformi radical.

Citeste si Horoscop august. Nativii cu noroc în ultima lună a verii. Care sunt zilele când banii cad din cer pentru fiecare zodie

TAUR

Cea mai norocoasă zi: vineri, 19 august

Ultimul pătrar al Lunii reprezintă un moment prielnic să elimini obstacolele din calea ta, astfel încât să te poți concentra mai mult pe obiectivele tale. Vei simți o dorință mai mare de a fi tu însuți, de a-ţi asculta inima. Prin energiile asociate, vei avea claritate în gândire şi vei simţi pace.

GEMENI

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 20 august

Planeta Marte, care intră în semnul tău luna aceasta, îți dă undă verde să începi lucrurile pe care ţi le doreşti de mult. Aceasta este o energie fantastică pentru a crea ceva sau chiar pentru a găsi ambiţia de a merge mai departe și de a face ca lucrurile să se întâmple. Nu-ți fie teamă să-ți asumi riscuri, deoarece vei avea sprijinul deplin al Universului.

RAC

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Luna Plină în Vărsător îți oferă șansa de a ajunge la un nivel mai profund de intimitate cu tine și cu cei din jurul tău. Va fi un moment prielnic pentru consolidarea imaginii şi a stimei de sine, care îţi va aminti că meriți să faci o prioritate din bunăstarea ta. De asemenea, poți ajunge la o înțelegere mai profundă a lucrurilor pe care le cauţi în alţii.

LEU

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Venus, planeta iubirii și a abundenței în finanțe, intră în Leu. Ești pe cale să ai o lună uimitoare deoarece Venus te binecuvântează cu oportunități în viață și în setorul financiar. Asigură-te că-ți valorifici un sentiment profund al valorii de sine, în timp ce te ridici pentru a profita de oportunitățile pe care consşientizarea valorii de sine le va aduce în viața ta.

FECIOARĂ

Cea mai norocoasă zi: joi, 4 august

Mercur, planeta care guvernează modul în care gândești și vorbești, se va muta în Fecioară, supraalimentând comunicarea. Nu numai că vei putea gândi și vorbi mai clar, dar și alții vor putea să te înțeleagă mai bine. Detaliile vor fi în continuare importante pentru tine, dar vei putea vedea și imaginea de ansamblu.

BALANŢĂ

Cea mai norocoasă zi: joi, 25 august

Mercur este o planetă cu mișcare foarte rapidă, ceea ce înseamnă că se va muta în Balanță la sfârșitul lunii, permițându-ți să simți dintr-o dată că toată lumea este capabilă să vorbească pe limba ta. Echilibrul va fi esențial, la fel și reciprocitatea în cadrul relațiilor personale și de afaceri. Asigură-te că îţi faci timp să-i asculţi şi pe ceilalţi. Poți învăța ceva din ascultare, la fel de mult ca și din vorbire.

Citeste si Aceste 3 zodii vor primi veşti neaşteptat de bune în august. Luna lor va fi plină de surprize

SCORPION

Cea mai norocoasă zi: vineri, 5 august

Primul Pătrar al Lunii sosește în Scorpion, oferindu-ți oportunitatea de a valorifica un nivel mai profund de motivație pentru crearea viselor tale. Te vei simți mai optimist în această perioadă, mai încrezător în faptul că vei reuşi şă-i urmezi visurile. Asigură-te că nu îți permiți să te îndoiești de ceea ce știi că este adevărul tău.

SĂGETĂTOR

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Luna Plină în Vărsător îți oferă ocazia de a comunica în mod clar asupra problemelor importante, oferindu-ți șansa de a auzi și de a fi auzit. Comunicarea este baza relațiilor. Să vorbești deschis și clar despre ceea ce este important și ce contează cel mai mult pentru tine te ajută să te menții în prezent și să poți decide ce urmează.

CAPRICORN

Cea mai norocoasă zi: joi, 25 august

Pe măsură ce Mercur se mută în Balanță, la sfârșitul lunii august, îți va aduce tot felul de schimbări pozitive în carieră și chiar în sectorul financiar. Asigură-te că îți comunici ideile în mod clar partenerilor tăi. Oportunități uriașe de creștere sunt posibile acum dacă te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat.

VĂRSĂTOR

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Luna ta plină este foarte activă. Acest lucru o face mai intensă și mai puternică. Analizezi ceea ce s-a întâmplat la începutul lunii februarie 2022, deoarece problemele care au început atunci se vor încheia acum. Este timpul să pășești în noutatea pe care ai dorit să o creezi, atât în ​​viața ta exterioară, cât și în modul în care vezi lumea din jurul tău. Alege bucuria și asigură-te că nu vei continua să alegi să suferi pentru că ți-e frică să nu lași trecutul în urmă.

PEŞTI

Cea mai norocoasă zi: miercuri, 24 august

Uranus retrograd în Taur îți va afecta comunicarea. Acest aspect astral îl vei simți mai relaxant, pe măsură ce te vei putea acomoda cu ce s-a întâmplat recent în viața ta. Uranus retrograd în Taur aduce cu el o mai mare înțelegere şi o mai mare putere de acceptare pentru ceea ce se întâmplă în viaţa ta.

 

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...