Culiţă Sterp, rugăminte către fani pentru a găsi hoţii: „Astăzi la ora 22:00 ne unim, facem echipă toţi”

Culiţă Sterp are rugăminte către fani pentru a găsi hoţi, care, în urmă cu câteva săptămâni, i-au spart casa şi au furat un seif de peste 100 de kilograme, în interiorul căruia se afla o sumă de aproximativ 25.000 de euro.
Alina Costache
04 aug. 2022, 15:30
Culiţă Sterp, rugăminte către fani pentru a găsi hoţii:
Culiţă Sterp, rugăminte către fani pentru a găsi hoţii

Culiţă Sterp, rugăminte către fani pentru a găsi hoţii. La început, artistul nu a vrut să dezvăluie publicului acest incident, însă, săptămâna trecută, a făcut totul public. Mai mult decât atât, a mărturisit că este dispus să ofere şi recompense de zeci de mii de euro celor îi ajută să dea de urma hoţilor.

Citeşte şi: Culiță Sterp, la un pas de moarte! Era să fie lovit de tren şi s-a salvat în ultima secundă. „Am tras sperietura vieții”

Culiţă Sterp, rugăminte către fani pentru a găsi hoţii

Chiar dacă sumele de bani nu sunt deloc mici, familia Sterp nu a primit niciun detaliu despre cei care l-au prădat, motiv pentru care a apelat, din nou, la ajutorul fanilor din online, deloc puțini la număr.

Recent, pe pagina sa de Instagram, Culiță Sterp a făcut public un mesaj, în care îi roagă pe prietenii virtuali să-i ajute. ”Facem echipă toți. Pot să ne fure banii, dar nu și unitatea și iubirea”, a fost mesajul pe care Ileana, sora artistului.

În replică, Culiță Sterp, cel mai mare dintre frați, a apreciat gândul surorii sale, pe care l-a dus și mai departe. ”Sora mea, Ileana, a spus ceva… ceva divin. Astăzi la ora 22:00 ne unim în rugăciune, cei care vreți să vă rugați cu noi, vă mulțumim! Dumnezeu să vă răsplătească!”, a scris Culiță Sterp în mediul online.

Atât timp cât trăiesc eu, așa vom fi, uniți. Și la greu, dar și la bine. Unul pentru toți și toți pentru unu”, a spus şi mama Geta.

Culiţă Sterp i-a cerut ajutorul lui Luis Lazarus

Culiţă Sterp i-a cerut ajutorul jurnalistului de investigaţii, Luis Lazarus, ca să încerce să afle detalii, care să îi conducă către hoţi. Artistul ia în calcul şi varianta că nu mai poate recupera banii furaţi, însă va face tot posibilul să găsească vinovaţii, iar în autorităţi nu îşi pune prea multe speranţe.

Sunt foarte supărat pe situaţia asta, pe poliţia din România, în primul rând. Nu se poate să stea cazul ăla de două săptămâni şi tu abia acum te uiţi pe camerele de filmat. La noi în comună sunt camere de aproximativ cinci ani, a fost un proiect european foarte, foarte mare, s-au luat bani mulţi şi s-au pus camere în tot satul. Din 15 iulie 2021 nu funcţionează niciuna. Eu acum ce să fac, să dau primăria în judecată?

Mai repede prind eu hoţii decât poliţia. Le dai mură-n gură şi ei nu fac nimic. Suntem în junglă, în codru? Asta mă deranjează cel mai mult, sistemul ăsta din ţară. Şi dacă, doamne fereşte, nu mai recuperăm banii, să se facă ceva pe viitor, fraţilor!”, a spus, răspicat, Culiţă Sterp, pe TikTok.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!