Cătălin Moroşanu, mesaj pentru concurenţii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Sportivul a câştigat primul sezon: „E mai greu decât la Survivor”

Cătălin Moroşanu, mesaj pentru concurenţii de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". În urmă cu șapte ani, luptătorul câștiga în fața lui Dorian Popa și a lui Ruby primul sezon al show-ului, filmat în Africa de Sud.
Alina Costache
10 aug. 2022, 19:01
Cătălin Moroşanu, mesaj pentru concurenţii de la
Cătălin Moroşanu, mesaj pentru concurenţii de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Cătălin Moroşanu, mesaj pentru concurenţii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Sportivul a mărturisit că este foarte dificil acest show, mai greu decât la Survivor, care se ştie că nu este o competiţie facilă. Chiar dacă nu există probe sportive, sunt multe alte lucruri care le va face viaţa mai grea concurenţilor.

Este foarte greu la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Dacă e formatul ca data trecută, e extrem de dificil, vă zic. La noi, când am fost în Africa de Sud, a fost groaznic. Acum se filmează în Republica Dominicană, nu știu dacă va fi la fel. Dar trebuie să fii puternic psihic să reziști.

E important să nu se certe acolo, să rămână echipă. Într-un fel, seamănă cu Survivor când vine vorba condițiile de viață dificile. E adevărat, lipsesc probele sportive. Dar chiar fără acele probe, poate fi chiar mai greu decât Survivor. De fapt, cred că e mai greu decât la Survivor”, a spus Cătălin Moroșanu, pentru Fanatik.ro.

Citeşte şi: Adela Popescu și Cabral, primele peripeții în Republica Dominicană. Cum s-au acomodat prezentatorii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Suntem chiauni, e nenorocire”

Cătălin Moroşanu, mesaj pentru concurenţii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici

Când vine vorba de fricile fiecăruia, Cătălin Moroșanu a explicat că el tremura doar când era nevoit să se ”confrunte” cu șobolanii. Și, chiar dacă știa că este în siguranță, tot simțea o teamă incontrolabilă.

”Cu mâncatul scârboșeniilor te mai obișnuiești la un moment dat. Marea problemă este foamea. Noi nu aveam mâncare, în Afrca de Sud… La Survivor, de exemplu, mai aveai cocos, mai aveai ce să mănânci din junglă de pe acolo.

Dar la Sunt celebru, scoate-mă de aici, dacă vor fi la fel de stricți cu mâncarea cum au fost în primul sezon, va fi o problemă foarte mare. Iar dacă concurenții nu vor avea ce să mănânce pe acolo, va fi horror.

Oricum, șerpii și păianjenii ăia nu sunt veninoși, dar tot sunt greu de suportat. Senzația e urâtă când stai cu ei. Mai sunt și șobolanii… Mie, de exemplu, mi-a fost cel mai frică de șobolani. Câștigătorul va fi, cred, care dintre ei este cel mai iubit de public și care rezistă psihic acolo, în junglă”, a mai spus Cătălin Moroșanu.

Lidia Buble, Mara Bănică, Anisia Gafton, Tania Popa, Rux și Opulența și Bia Khalifa, Cristian Mitrea, Paul Diaconescu, Cornel Palade, Răzvan Botezatu, Giani Kiriță și Alex Bogdan sunt cei care se vor înfrunta în jungla din Republica Dominicană, la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum a rămas un cuplu de români plecați în vacanță în Grecia fără 1000 de euro. Banii erau în camera de hotel, iar ușile de la intrare și balcon încuiate: “Un hoț talentat?”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Alimentul care se scumpește cu 50%. E nelipsit de pe masă
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cine va fi ELIMINAT de la ”Insula Iubirii”. Ispitele le-au făcut fenta, iar noi am aflat totul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
JOCURILE OLIMPICE DE LA PARIS ÎNCEP VINERI CU 106 SPORTIVI ROMÂNI
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!