Luna plină din 12 august 2022. Cum afectează zodiile acest fenomen astronomic

Luna plină din 12 august 2022. Apropierea lunii de Pământ ne face să ne simțim mai vulnerabili și lipsiți de energie, dar în același timp, ne învață iubirea necondiționată și puterea de a ierta și trece mai departe peste obstacolele vieții.
Alina Costache
11 aug. 2022, 21:22
Luna plină din 12 august 2022. Cum afectează zodiile acest fenomen astronomic

Luna plină din 12 august 2022. Din punct de vedere astrologic, acest fenomen oferă posibilitatea de a ne odihni și de a ne elibera sufletul. Fiind în ultima fază a ciclului lunar, înseamnă că alegem să evoluăm dincolo de valurile actuale și să medităm la modul în care ne putem vindeca colectiv.

Citeşte şi: Mercur în Fecioară influenţează major sectorul iubirii. Cele trei zodii care, până pe 25 august, vor avea parte de întâlnirea vieţii

Este, de asemenea, un moment de realizare și de adevăr. Strălucirea lunii pline ne permite să fim mai conștienți de împrejurimile noastre, să ne îmbrățișăm intuiția și să vedem lucrurile dintr-o perspectivă mai clară, scrie refinery29.com.

Luna plină din 12 august 2022

Berbec

Luna plină din 12 august 2022 își face prezența în cea de-a 11 casă, cea a conexiunilor sociale. De aceea, este posibil să aveți parte de unele provocări care să vină din partea unui prieten. Totodată, luna plină îți va oferi și o putere de împământare, dar și de transformare.

Taur

Luna plină din Vărsător din 12 august 2022 activează cea de-a 10 casă, cea a carierei și a imaginii publice. Poate exista o acceptare a unei oportunități. Vor exista schimbări majore pentru dumneavoastră pe tot parcursul verii.

Gemeni

Această lună plină îți luminează casa. Este posibil să vă luați un nou angajament educațional sau să vă ocupați de o problemă juridică, Dacă aveți frați, aceștia vor putea fi un punct de sprijin pentru dumneavoastră. Luna plină din 12 august 2022 vă încurajează să comunicați mai mult cu familia.

Rac

Această lună plină din Vărsător din 12 august 2022 are un puternic impact asupra transformării și renașterii dumneavoastră. S-ar putea să trăiți o experiență extrasenzorială foarte puternică. Există și posibilitatea de a schimba jobul în această vară.

Leu

Este sezonul dumneavoastră. Vă veți face noi prieteni, dar poate exista și sanșa de a vă întâlni sufletul pereche. Unii dintre dumneavoastră veți putea atinge un punct de claritate și răcoare.

Fecioară

Luna plina din 12 august 2022 activează pentru dumneavoastră casa a șasea, cea a sănătății. V-ați putea confrunta cu unele probleme de sănătate, fie ați putea simți că cineva vă încalcă unele drepturi. Sunteți și dispuși la anxietate.

Balanță

Luna plină din Vărsător se încadrează în casa a cincea, cea a creativității, dar și a fertilității. S-ar putea să trăiți o experiență emoțională mai puternică cu cineva apropiat. Veți cunoaște oameni noi.

Scorpion

Luna plină din 12 august 2022 intră în casa a patra, cea a familiei. Este posibil să întâmpinați o schimbare acasă. Fie părăsirea casei, fie să fie vorba despre o despărțire de familie. Ar putea apărea unele probleme de sănătate.

Săgetător

Mare atenție la problemele de comunicare. Luna plină din 12 august afectează sectorul comunicării și vă provoacă. Apar frustrări la locul de muncă. Există posibilitatea de a primi un nou job, pentru care să fiți nevoiți să călătoriți mai mult.

Capricorn

Luna plină din 12 august vă afectează veniturile. Există posibilitatea de a pierde niște bani, fie să fiți nevoiți să faceți niște cheltuieli suplimentare, care să vă lase fără economii. Unii dintre nativii vor face schimbări mari în relație.

Vărsător

Pregătiți-vă să străluciți sub lumina lunii pline din 12 august 2022. Saturn are o influență foarte mare asupra stării dumneavoastră de spirit. Totodată, Saturn vă învață să respirați adânc și să priviți totul cu superficialitate.

Pești

S-ar putea să vă simțiți mai emoționali decât de obicei. S-a putea să primiți și o ofertă de muncă foarte bună, pe care nu o veți putea respinge. Ar putea apărea modificări de program, dar și perturbări financiare.

DailyBusiness
SUMA cu care un salariat din România trebuie să contribuie la fondul de pensii ca să aibă o PENSIE decentă
Spynews
Nicoleta Nucă, adevărul despre presupusa sarcină! Cum a comentat zvonurile potrivit cărora urmează să devină mamă pentru prima dată
Bzi.ro
E vestea momentului în show-bizz: Mario Fresh şi fiica Andreei Esca s-au despărţit! Totul a ieșit la iveală acum!
Fanatik.ro
Gigantul german care face angajări pe bandă rulantă în România și oferă salarii bune. Zeci de posturi sunt disponibile în aproape toată țara și nu e nevoie de studii superioare
Capital.ro
A venit ordinul de la Comisia Europeană. Este obligatoriu în România. Măsura se aplică în toate statele UE
Playtech.ro
ȘOC! Christina Aguilera, de NERECUNOSCUT. Doamne, cum a ajuns să arate, toți cred că e bolnavă
DailyBusiness
RAR are acum un asistent VIRTUAL. Verifică ONLINE când expiră ITP-ul mașinii
Adevarul
Vila de lux în care a fost ucis omul de afaceri Adrian Kreiner, scoasă la vânzare. Prețul exorbitant pe care îl cere agenția imobiliară
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
De ce nu i-a dat replică niciodată Leo de la Roșiori femeii cu care a făcut un copil și de care s-a despărțit! Manelistul vorbește despre acuzațiile pe care Manuela Oprișiu i le-a adus / VIDEO
Evz.ro
S-a enervat Smiley. Artistul a aruncat cu vorbe grele
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
kanald.ro
Ai văzut-o? Elena a fost dată dispărută după ce ar fi plecat de acasă și nu s-a mai întors. Autoritățile din Vâlcea fac apel la populație pentru a o găsi pe femeia în vârstă de 53 de ani
Cancan.ro
Ce s-a întâmplat între Karmen Minune și Bogdan Căplescu, înainte de divorț. A spus-o fără ocolișuri!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Adio, plata cu cardul! Apare un nou sistem de plăți în România. BNR a dat undă verde
StirileBZI
Pensionarii primesc 700 de lei în plus, din această toamnă! Cine sunt cei care beneficiază de acest ajutor
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
stirilekanald.ro
O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat
substantial.ro
FCSB câștigă la limită în fața echipei PAOK în Liga Europa
MediaFlux
ARMATA ROMÂNĂ, misiune DIFICILĂ în LIBAN! Anunțul MApN
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Lovitură grea pentru români. Alimentul fără de care nu pot trăi se scumpește semnficativ