Elevul înjunghiat la Târgovişte, condus pe ultimul drum. Ultimele detalii ale anchetei

Doliu în localitatea Picior de Munte, unde astăzi este înmormântat elevul de 15 ani înjunghiat în stradă la Târgovişte. Colegii, preietenii, rudele, toţi s-au adunat pentru a-l conduce pe ultimul drum pe adolescentul ucis. Potrivit România TV, poliţiştii continuă ancheta în acest caz. Ei au stat de vorbă cu prietenul fetei de la care a pornit scandalul. Acesta recunoaşte că s-a certat pe internet cu victima, dar susţine că nu are nicio legătură cu crima.
Romania TV
21 feb. 2013, 09:38
Elevul înjunghiat la Târgovişte, condus pe ultimul drum. Ultimele detalii ale anchetei

În ancheta deschisă asupra morţii lui Alexandru au apărut elemente noi, după ce s-a aflat că acesta fusese ameninţat de criminalul său, suspectul Iulian Vlad, prin intermediul reţelelor de socializare, din cauză că amândoi erau îndrăgostiţi de aceeaşi fată, o colegă de liceu al cărei nume nu a fost dezvăluit şi se iscase o rivalitate între ei.

Având în vedere noile informaţii, anchetatorii investighează şi o altă pistă, aceea a crimei cu premeditare. Se vehiculase, la un moment dat şi ipoteza unui asasinat comandat, după cum a dezvăluit presa locală, spunându-se că asasinul ar fi fost plătit de rivalul lui Alexandru, ca să îl ucidă.

Povestea de dragoste dintre Andrei şi adolescentă s-a născut de Ziua îndrăgostiţilor. Pentru că ea avea un iubit, cei doi au hotărât să ţină relaţia ascunsă. Dovadă stau mesajele celor doi, găsite acum de părinţii băiatului:

Alexandru: „Te iubesc foarte mult, dar dacă tu tot mai eşti cu el, cum vrei sa fim noi împreună? Nu mai pot să suport, vreau să-mi zici acum dacă vrei să fim împreună sau nu, nu mai pot să suport atâta suferinţă”.

Alexandru suferea enorm şi i-a cerut fetei să aleagă: „Alexandru către tânără: „Ori el, ori eu”. Adolescenta: „Tu ai locul tău în inima mea”.

Când tânăra a încercat să îi spună însă iubitului său că totul s-a terminat, acesta a făcut o criză de gelozie.

Îl iubea foarte mult pe Aly, de la asta a şi plecat disputa. Ea i-a spus prietenului că n-ar mai vrea să continue relaţia, iar acesta a devenit gelos. Eu cred că n-a vrut să se ajungă la crimă, pur şi simplu l-a ameninţat şi a vrut să-l sperie”, a povestit o prietenă a fetei.

Iubitul fetei susţine însă că nu are nimic de-a face cu moartea lui Alexandru. Cu toate acestea, tânăra le-ar fi povestit prietenelor că era foarte gelos şi că l-ar fi pus pe Iulian Vlad – criminalul, să-l sperie pe Alexandru. Situaţia a scăpat însă de sub control.

Alexandru este înmormântat joi, în localitatea Picior de Munte, unde aproximativ 300 de persoane, de la familie, rude şi prieteni, până la localnici care vor să îl conducă pe ultimul drum.

 

 

 

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
S-a pus limită la banii cash. Anunț pentru cei care retrag numerar la bancomat. Banca te obligă
Playtech.ro
Cine sunt românii care vor avea pensia mărită cu 700 de lei. Ce se întâmplă până pe 15 august
DailyBusiness
METEO. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Cea mai fină ciocolată de casă. Rețeta de care nu te poți sătura
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Marina rusă începe exerciții majore implicând flotele sale
MediaFlux
BETTY SALAM, cum n-a fost VĂZUTĂ NICIODATĂ! EXCLUSIV PAPARAZZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!