Accident cu 20 de morţi după ce un autobuz s-a ciocnit de o cisternă cu benzină VIDEO

Cel puţin 20 de persoane au murit carbonizate după ce un autobuz s-a ciocnit marţi cu o cisternă cu benzină în centrul Pakistanului, a anunţat poliţia.
Filip Stan
16 aug. 2022, 12:23
Accident cu 20 de morţi după ce un autobuz s-a ciocnit de o cisternă cu benzină VIDEO

20 de oameni au murit după ce au ars de vii in urma unui accident dintre o cisternă şi un autobuz. În urma incendiului, autobuzul era o epavă de metal carbonizat.

Accident cumplit pe DN1! Un șofer de 20 de ani a spulberat o familie care traversa strada. Un bărbat și fiica de 11 ani au murit, soţia este în stare gravă

Președintele Arif Alvi și prim-ministrul Shehbaz Sharif și-au exprimat durerea și întristarea profundă pentru pierderea de vieți prețioase într-un accident de circulație pe M-5, lângă intersectia Jalal Pur Pirwala. În declarațiile lor separate de marţi, ei s-au rugat pentru sufletele plecate și au transmis condoleanţe familiilor îndoliate.

Accidentele rutiere mortale sunt frecvente în Pakistan din cauza drumurilor proaste, a vehiculelor prost întreţinute şi a conducerii neglijente.

În 2015, 62 de persoane au murit într-un accident în care au fost implicate un autobuz de pasageri şi o cisternă în provincia sudică Sindh.

Accident grav şi în Croaţia în urmă cu o săptămână

Douăsprezece persoane au fost ucise după ce un autobuz care transporta pelerini polonezi a virat sâmbătă, 6 august, de pe un drum din Croația și a ajuns într-un șanț. Toți cei 32 de pasageri supraviețuitori au fostrăniți, dintre care 19 grav, scrie BBC.

Excursia, organizată de grupul catolic Frăția Sfântului Iosif, a inclus trei preoți și șase călugărițe. Călătoreau la Medjugorje, un altar catolic din Bosnia.

Șir interminabil de accidente în Bulgaria. 12 răniți după ce un autocar a fost implicat într-un accident

Pasagerii erau toți adulți polonezi, a declarat Ministerul polonez de Externe. Toți erau pelerini în principal din Radom și Sokolow din provincia Masovian, care găzduiește și capitala Poloniei Varșovia. Accidentul s-a petrecut în jurul orei locale 05:40 (04:50 GMT), când autobuzul în care călătoreau a virat de pe drumul A4 dintre Jarek Bisaski și Podvorec, la nord-est de Zagreb.

Ministrul justiției și procurorul general al Poloniei au ordonat Parchetului din Varșovia să lanseze o anchetă cu privire la cauza tragediei, iar doi miniștri polonezi se îndreaptă spre Croația în urma incidentului.

S-a raportat inițial că 11 persoane au fost ucise, dar încă o persoană a murit mai târziu în spital. „Unii dintre pasagerii răniți luptă pentru viața lor”, a declarat ministrul croat de interne Davor Bozinovic.

Ministerul polonez de Externe a declarat că șoferul nu ar fi fost considerat printre victime, dar acest lucru nu a fost încă confirmat.

Premierul croat Andrej Plenković și-a exprimat condoleanțe familiilor victimelor, adăugând într-o postare pe Twitter că serviciile de urgență fac tot posibilul pentru a ajuta.

Pelerinaje în orășelul Medjugorje sunt foarte populare în Polonia, în urma unor rapoarte conform cărora copiii locali au văzut acolo o viziune a Fecioarei Maria în anii 1980.

Incidentul este al doilea accident de autobuz în Croația în această vară. În iulie, zece turişti din Kosovo au murit într-un accident de autobuz în estul ţării.

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Șoseaua spectaculoasă, lungă de aproape 80 de kilometri, care e aproape de finalizare. Va atrage mulți turiști din țară și străinătate
Capital.ro
Reguli noi de astăzi, 7 IULIE. Sunt OBLIGATORII în toată Europa
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Vești incredibile pentru șoferi! Curând, vor putea circula pe cel mai spectaculos drum din România!
Adevarul
Corina Cușa, profesoară: „A apărut un fenomen periculos în timpul vacanței mari: inactivitatea, ca formă de ocupare a timpului liber“
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
Ținuta provocatoare purtată de Daniela Crudu la botezul copilului. A atras toate privirile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România pe 7 și 8 iulie! Regiunile în care se vor resimți temperaturi de până la 37 de grade
Capital.ro
S-a dat ordin LA GRANIȚA cu România. Au primit interzis chiar astăzi, 7 IULIE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Cântărețul italian Pino D’Angio a murit la vârsta de 71 de ani
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!