Constantin Zamfirescu, Gogoaşă din Trăzniţii, mărturisiri tulburătoare despre copilăria plină de probleme de sănătate: „Mama m-a otrăvit controlat. Aşa i-au spus medicii”

Actorul Constantin Zamfirescu s-a confruntat cu mari probleme de sănătate încă din copilărie, iar mama lui, din dorința de a-l ajuta, mai mult i-ar fi făcut rău, la indicaţiile medicilor, povesteşte acesta.
Filip Stan
19 aug. 2022, 12:38
Constantin Zamfirescu, Gogoaşă din Trăzniţii, mărturisiri tulburătoare despre copilăria plină de probleme de sănătate:

Din cauza unor complicații suferite la naștere, actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru rolul lui Gogoașă din Trăsniții, a fost diagnosticat cu semipareză pe partea dreaptă, fapt care i-a marcat întreaga copilărie.

Constantin Zamfirescu a povestit că mamei sale i-a fost recomandată otravă pentru a-l ajuta să scape de paraziții intestinali, substanță care i-a afectat stomacul.

„Se făceau, totuși, niște analize pregătitoare și de la grădiniță aveam oxiuri. Ca să scap repede de beleaua asta, mi-au dat otravă, la propriu.

Sticluța pe care o primise mama avea cap de mort pe ea și primise o cantitate ceva mai mare, pentru că dacă punea mai mult de trei picături pe un cub de zahăr, îi spuneau: ‘Arunci și încerci din nou. Nu mai mult de trei picături, că intrăm în riscuri severe.

Deci, mama mea m-a otrăvit controlat, ca să scap repede de acei oxiuri. Dar nu pentru că așa a vrut ea și pentru că așa au vrut medicii. Tratamentul ăsta sever mi-a stricat stomacul’, a povestit „Gogoașă” pentru Antena Stars.

Constantin Zamfirescu, în vârstă de 57 de ani, a venit pe lume exact în noaptea de Revelion, iar pentru a grăbi nașterea, medicii i-ar fi administrat mamei sale un medicament care i-ar fi făcut rău.

„M-am născut de 1 ianuarie. Nu aveau chef medicii acum 57 de ani de naștere în noaptea de Revelion. Pe mama o legau la șireturi undeva în jurul orei 00:00, când vorbea Ceaușescu și a ajuns la maternitate.

Nu avea dilatația suficientă și au estimat că voi veni pe lume la 5 dimineața și nu aveau chef să piardă Revelionul. Au făcut o nefăcută.

A început un travaliu forțat în care eu m-am răsucit, m-am înfășurat cu cordonul în jurul gâtului și când m-au tras cu forcepsul, m-au strâns de gât”, a spus Constantin Zamfirescu.

Citeşte şi: Serghei Mizil dezvăluie de ce îl regretă pe Nicolae Ceauşescu: „Era naţionalist. El a făcut tot litoralul. Ăştia ne-au vândut, suntem o colonie”

Actorul spune că medicii l-au declarat mort, însă la contactul corpului său cu apa rece cu care a fost spălat, s-a produs un șoc termic și asta l-a readus la viață.

„S-a produs o asfixie, de fapt, un accident vascular cerebral. Și când a venit asistenta să mă spele, dar cu apă rece, pentru că nu mai avea rost să mă spele cu apă caldă, la șocul termic, mi-am revenit la viață. Nu s-a aflat că accidentul vascular a lăsat niște urme severe, semipareză pe partea dreaptă.

Au urmat 14 ani de sanatoriu. În fiecare vară, copiii de la bloc se jucau jocurile copilăriei, iar eu eram în sanatoriu, pentru că acolo era sanatoriul de recuperare balneoclimaterică pentru probleme locomotorii.

Am urmat tratamente groaznice. În acel sanatoriu, pe perioada vacanței, o lună și jumătate, eram internat. Părinții te lasă acolo și dispar din viața ta. Comunicam cu ei doar prin cărțile poștale pe care le scriam.”, a adăugat actorul.

Deși Gogoașă din Trăsniții nu putea lua parte la jocurile colegilor săi, mai târziu a ajuns să facă sport de performanță.

„Colegii mei nu mă băgau în echipele lor de fotbal, nu eram în stare de nimic. Dacă, totuși, aveau nevoie, eu eram portarul pentru că era suficient să deschid brațele și ocupam toată poarta. Să alerg nu eram capabil.

Mai târziu, din nevoia de a echilibra cât de cât masa musculară, am început să fac și sport de performanță și să depășesc nivelul unui om considerat bolnav și să ajung mai bine pregătit fizic decât colegii mei și chiar să performez în artele marțiale pe care le-am făcut.”, a încheiat vedeta din Trăsniții.

Citeşte şi: Cum a fost convins Rareş Bogdan să aibă copiii botezaţi în religii diferite: „Am avut o înţelegere cu soţia mea. O iubesc şi acum ca în primele zile”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!