VIDEO: Îl mai ții minte pe Perversu’ de pe Târgu Ocna? Se bate în cușca de MMA, cu Fachiru’ din Periș. Bătăușul din Rahova promite să dea „perversa” și să-și ia revanșa

Perversu' de pe Târgu Ocna, pe numele său real Sorin Ion, vrea revanșa în fața lui Costel Pripas, cunoscut publicului larg din România sub numele de Fachirul din Periș.
Filip Stan
22 aug. 2022, 11:27
VIDEO: Îl mai ții minte pe Perversu' de pe Târgu Ocna? Se bate în cușca de MMA, cu Fachiru' din Periș. Bătăușul din Rahova promite să dea „perversa

Perversu’ de pe Târgu Ocna a devenit cunoscut în România în urmă cu aproximativ 13 ani, după o altercație care a avut loc într-un cartier din București. Bătăușul din Capitală a relatat într-o manieră foarte hazlie reporterului cele întâmplate, iar apoi a început să fie parodiat de către Mihai Bendeac.

Pentru că autorul replicilor „mi-a dat de m-a julit” și „i-am dat o perversă ca pe Târgu Ocna” a devenit un fenomen la nivel național, acesta a început să fie invitat prin diverse show-uri TV. Astfel, a avut ocazia de a se confrunta cu Fachirul din Periș la skandenberg și în ringul de kickboxing. În ambele confruntări, cel din urmă a ieșit învingător. Acum, Perversu’, cu multe kilograme în plus, speră că va reuși să dea și el un KO rivalului său.

În prezent, Perversu’ este vedetă pe TikTok, bun prieten cu manelistul Jador. În ultimii ani, Sorin a avut apariții foarte rare pe TV, dar acum, organizatorii unei gale de MMA l-au scos la lumină.

Fachirul din Periș este un alt personaj obișnuit cu lumina reflectoarelor. El a devenit cunoscut în aceeași perioadă cu Perversu’. Fachirul a participat de-a lungul timpului la diverse emisiuni TV, la Dan Capatos, Românii au Talent, iUmor, Splash și altele, unde a șocat jurații și telespectatorii cu talentele sale bizare. Printre ele, eliminarea laptelui pe ochi și înghițirea lamelor de ras. La un moment dat, a leșinat în platoul de televiziune.

 

Amenințări între Perversu’ și Fachiru’

 

La 12 de ani de la meciul din ringul de kickbox, Fachirul și Perversu’ au dat nas în nas pentru prima dată. Cei doi și-au aruncat înțepături și au promis că va fi un meci pe cinste. În schimb, de data aceasta, Perversu’ a promis să se antreneze și să trateze cu seriozitate meciul.

„Eu aștept meciul ăsta de mult timp, pentru că e pe stil MMA. E ceea ce-mi place mie, să mă tăvălesc. Pot să-l iau și la palme, ca să-l trezesc puțin la realitate. Văd că nu s-a trezit!”, a declarat Fachiru’.

„El e obișnuit cu tăvălitul pe jos de acolo, de la abator, de la el. Se ia cu găinile”, a răspuns Perversu’.

Ambii luptători amatori au rămas cu gândul la un „rematch”, după confruntarea din ringul de kickbox.

„O dușmănie există și în clipa de astăzi. După meciul de atunci (n.r. – din urmă cu 12 ani), după ce și-a luat knock-out, m-a înjurat. Tot am așteptat să-l prind pe undeva”, a declarat Fachiru’.

„(…) Oricare altul m-ar fi provocat, nu aș fi urcat în cușcă. Când am văzut că vine din partea lui am zis că-l distrug. Meciul trecut l-am luat în râs, nu m-am antrenat o secundă! Sub nicio formă!”, a reacționat Perversu’.

De data aceasta, Perversu’ are încredere că va ieși triumfător.

„Nu a fost un meci în care m-a dominat permanent. Pe atacul meu a trimis o lovitură și s-a terminat. La amatori așa se termină. Se aștepta cineva să avem eschive? 

(…) Am acceptat provocarea pentru că trebuie să-l bat. Nu există altă variantă. 

Vă promit la toți că de data asta perversa își va face efect”, a promis Perversu’.

 

Perversu’ vs. Fachiru’ (VIDEO)

 

Meciul dintre Perversu’ și Fachiru’ va avea loc pe 27 august 2022 și va fi transmis online. De data aceasta se anunță o luptă mai solicitantă și mai dură, pentru că se va purta pe reguli arte marțiale mixte (MMA).

 

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a putut să pățească un român aflat în vacanță în Thassos. A promis că nu o să mai revină vreodată în Grecia: ”Ce le rămânea de dimineață, găseam seara”
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Marele secret al lui Ceaușescu. Ce făcea când nu-l vedea nimeni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cine este Denis Repka, afaceristul care și-a pierdut viața într-un tragic accident de motocicletă. Ce legături existau între magnat și Donald Trump
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentat la Moscova, declară că a cooperat cu servicii speciale din Ucraina
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!