Mizerie cruntă la Mamaia: „600 de RON pe noapte pentru un pat care scârţâia ca un cor de şoareci. Duşul nu era curăţat de la naşterea lui”

Turiştii români fac ciorbă în hotelurile de pe Litoral sau vin cu portbagajul plin de slană şi ceapă, dar şi serviciile de cazare lasă mult de dorit în comparaţie cu preţurile comparabile uneori cu Riviera franceză
Alina Costache
22 aug. 2022, 20:44
Mizerie cruntă la Mamaia:

Prețurile au început să se modifice considerabil în această perioadă pe litoralul românesc, iar Mamaia nu mai este Mykonos-ul românesc în ceea ce priveşte costul unui şezlong cu vedere la primul val care atinge ţărmul.

Românii se bucură în acest moment de ultimele zile de vară, înainte de începerea școlii și de aglomerația care va apărea atunci. Și administratorii plajelor par că au modificat prețurile pentru cei care și-au amânat vacanța pentru finalul lunii august. Multora nu le-a venit să creadă ce diferență colosală au descoperit în momentul în care au ajuns în Mamaia.

Cu oala de ciorbă la hotel pe Litoral. Povestea virală de la Eforie Sud şi păţania unor români în Thassos

„Am fost cazați săptămâna trecută la Mamaia, apartament în complexul rezidențial Summerland de pe Bulevardul Mamaia nr. 383 ! Există în complex, la alți proprietari, condiții deosebite. Curățenie exemplară, microunde, mobilă de calitate etc. Am aflat asta la fața locului. Cereți să va spună numărul apartamentului ce o sa il primiți și verificați apoi pe grupuri!”, scria un turist într-o postare de pe un grup de călătorii.

Românii, dezamăgiți de condițiile din Mamaia
Turistul român a atașat și fotografiile făcute la cazarea din Mamaia, unde a găsit o situație deloc corespunzătoare pentru câteva zile de relaxare.

„Precizez de la început faptul că există și nr 385, 387. Este un complex de apartamente cu proprietari diferți. Unele sunt închiriate, altele sunt locuite de proprietari. Postarea se referă la un singur proprietar al apartamentului 36 de la numărul 383!! Tarif 600 ron/noapte.

Am cumpărat produse de curățenie de 100 ron c să facem cât de cât curat. Patul se destrăma de-a dreptul, în baie instalația e dezastru. Duș necurățat de calcar de la nașterea lui etc.

Cel mai deranjant lucru a fost că a trebuit sa dorm tot concediul din cauza patului care era gata să se destrame si scârțâia ca un cor de șoareci. N-am îndrăznit nici să ma întorc de pe o parte pe alta. Am dormit ca o scândură, parca donam sânge…”, a mai scris turistul pe Facebook.

Cât costă un șezlong în stațiunea Mamaia, la final de august 2022
Turiștii care au mers zilele acestea pe plajele din Mamaia au descoperit că prețurile diferă foarte mult de așteptările pe care le aveau. În acest moment, în Mamaia Nord românii pot închiria un șezlong de luni până vineri cu 30 de lei și pot primi gratuit un Espresso sau un Pepsi. În weekend prețul este puțin mai ridicat, ajungând la 35 de lei pe zi, clienții primind gratuit și o doză de Ciuc de 0,33 ml. Administratorii plajei au creat și o ofertă pentru cei care prind loc în rândul 4. Aceștia au nevoie de o consumație de minim 30 de lei pentru a primi șezlongul gratuit.

Lacul de acumulare Siriu, un loc magic aflat la doar 100 km de Bucureşti. Barajul este al doilea cel mai mare din România

„Mamaia Nord, în apropiere de plaja de la Phoenicia. Pentru cine spunea că nu găsești șezlong sub 50 de lei în zona. E drept ca plaja e cu nisip nasol”, se arată într-o postare de pe Facebook.

Anunțurile cu privire la prețurile pe care administratorii plajelor le-au pregătit pentru turiștii care vizitează litoralul în luna august au crescut. O altă româncă venită recent din vacanța petrecută în Mamaia Nord a publicat o fotografie cu o plajă în care prețul unui șezlong în timpul săptămânii era de 20 de lei, iar în weekend, de 30 de lei. Aceasta a menționat că exista și un loc special amenajat pentru copii.

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Sebastian Burduja: Producția de energie a României va crește până în 2027
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!