Un român ghinionist, care a pierdut un milion de euro, a făcut praf „păcănelele” de la Marriott VIDEO

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, care au identificat bărbatul în cauză și au demarat investigațiile.
Alina Costache
31 aug. 2022, 14:22
Un român ghinionist, care a pierdut un milion de euro, a făcut praf

Polițiștii au deschis dosar penal după ce un bărbat a distrus șase aparate de păcănele dintr-un cazino. Conform surselor Romaniatv.net, incidentul a avut loc la Casino Hotel Marriott.

Taximetrist surprins în timp ce joacă la păcănele, în trafic. Clientul a fost şocat: „Aşa poţi muri! Juca jocuri de noroc în timpul cursei”

Evenimentul a avut loc miercuri, în jurul orei 10:00, atunci când polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 17 Poliție au fost sesizați, prin plângere penală, de către reprezentantul cazinoului de la Mariott.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, care au identificat bărbatul în cauză și au demarat investigațiile.

Se efectuează cercetări de către Secția 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Profesoară de biologie, filmată în timp ce juca la păcănele:”Doamne, ai milă! Cine îmi dă mie banii înapoi?” Suma uriaşă pe care a pierdut-o

A distrus, cu o sabie, o sală de jocuri de noroc, după ce a pierdut la păcănele. S-a răzbunat şi pe maşina patronului

Nu este singuruul caz d eacest gen. Un tânăr de 21 de ani, din comuna Bâlteni, judeţul Gorj, a distrus o sală de jocuri de noroc din localitate cu o sabie. În plus, acesta s-a răzbunat şi pe maşina de teren a patronului localului.

Scandalul a avut loc în noaptea 4 spre 5 iunie. Tânărul fusese dat afară, anterior, pentru că era foarte agitat.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost solicitaţi prin apelul unic 112 să intervină la un conflict spontan, intervenit între mai multe persoane ce se aflau într-un local public din comuna Bâlteni.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 21 de ani din comuna Bâlteni, ar fi agresat fizic trei tineri, de 22, 23 şi 26 de ani, toţi din aceeaşi localitate şi, totodată, având asupra sa un obiect tăietor-înţepător ar fi provocat mai multe pagube materiale.

În fiecare zi, câte un dependent de jocuri de noroc vrea să-şi ia viaţa sau să le facă rău celor din jur. Este statistica înfiorătoare a psihologilor care numesc astfel de cazuri – coduri roşii. Cifrele vorbesc, însă, doar despre cei care vor să fie ajutaţi. O iniţiativă legislativă ar putea obliga cazinourile să nu mai permită accesul clienţilor care cer acest lucru.

Pentru a trata această dependenţă au fost înfiinţate servicii gratuite de consiliere. În cabinetele psihoterapeuţilor ajung câteva mii de cazuri în fiecare an. „Dezamăgiţi şi disperaţi, aceştia sunt oamenii care intră de cele mai multe ori. Sunt presaţi de datorii pentru că ei intră să joace gândindu-se eu mă duc acolo să mă joc să şi câştig”, explică Mirela Şerban, psiholog.

Cazinourile ar putea fi obligate să nu mai primească dependenţii de jocuri de noroc
Jocurile de noroc reprezintă o industrie care atrage tot mai mulţi adepţi. În România sunt mai bine de un milion şi jumătate de dependenţi de jocuri de noroc care pariază, în fiecare zi, cel puţin 1 milion de euro. În toată ţara sunt peste 70 de mii de astfel de aparate şi 30 de mii de săli de jocuri de noroc.

În faţa unui număr atât de mare de dependenţi, politicienii vor să modifice regulile de joc ale acestei industrii. O iniţiativă legislativă aprobată de Senat prevede obligatvitatea unui registru comun în care să fie trecuţi toţi cei care cer să nu mai fie primiţi să joace. „Aşa cum se întâmplă peste tot în lume, sunt persoane care cer să nu li se mai permită accesul în sălile de jocuri de noroc pentru că sunt dependente. Există cazul minorilor care intră în astfel de săli de joc şi unii dintre ei devin dependenţi şi vulnerabili”, declară Florin Roman, iniţiator.

Sălile de jocuri nu văd cu ochi buni propunerea.”Paradigma fructului oprit”
Reprezentanţii operatorilor de jocuri de noroc nu privesc, însă, cu ochi buni propunerea. „Un astfel de proiect nu face decât să intrăm în paradigma fructului oprit. Nu rezolvi problema jucătorului, ci doar îi interzici să participe la anumite jocuri. Dar după ce trece perioada, se linişteşte, are o recădere şi va dori să joace din nou. Iar dacă vreau să joc, am unde să joc. În România sau în afară”, crede Liviu Popovici, preşedinte asociaţie jocuri de noroc.

În 2015, Guvernul a obligat piaţa jocurilor de noroc să creeze un fond din care să fie create programe de sprijin pentru dependenţi. Anual, pentru fiecare licenţă, firmele plătesc între 1.000 şi 6.000 de euro. Banii s-au strâns însă zac nefolosiţi. Industria, per total, este una profitabilă pentru stat care primeşte taxe şi impozite de peste 1 miliard de euro în fiecare an.

 

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ideea inedită a unui român pentru o vacanță ieftină în Grecia. Postarea lui a generat mari controverse
Capital.ro
Ilegal în România în orice zi din an. Se consideră infracțiune. Faci închisoare până la 7 ani
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Român arestat în Italia cu 2 kilograme de cocaină după o urmărire spectaculoasă
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!