Lidia Fecioru, ceaiul din ace de pin care alungă răceala definitiv. Trebuie consumat patru luni în fiecare dimineaţă

Lidia Fecioru a dezvăluit, pentru Antena 3, care este ceaiul care te scapă de răceală și echilibrează tensiunea arterială. Iată ce a declarat bioenergoterapeuta despre beneficiile băuturii!
Alina Costache
31 aug. 2022, 23:29
Lidia Fecioru, ceaiul din ace de pin care alungă răceala definitiv. Trebuie consumat patru luni în fiecare dimineaţă

Lidia Fecioru a vorbit despre ceaiul care te scapă de răceală și echilibrează tensiunea arterială. Bioenergoterapeuta spune că este vorba despre o băutură care are multe beneficii pentru sănătate. Iată declarațiile specialistei!

Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a declarat că este vorba despre ceaiul de ace de pin. Cura de tratament cu această băutură se consumă timp de patru luni, iar după se bea doar când este nevoie. Specialista a explicat exact cum se preapară ceaiul de ace de pin.

Ceaiul minune cu care Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme. Se face din ingrediente simple
„Ceaiul de ace de pin este foarte bun pentru tensiunea arterială. Ne putem face o perniţă de ace de pin pe care să o punem la cuptorul cu microunde pentru câteva secunde, să o încălzim pentru 20-30 de secunde, şi să ne punem comprese când suntem răciţi, la gât, la sinusuri. Îndeosebi, ceaiul de ace de pin este bun pentru tensiunea arterială. Acele de pin trebuie tăiate mai mărunt, se pun cinci linguri de ace de pin, se pun două linguri de măceşe, măcinate, şi o lingură de coajă de ceapă.

Se toarnă un litru de apă, se fierbe la foc mic zece minute, trecem prin sită sau printr-un tifon, iar peste cantitatea de ceai mai turnăm apă clocotită până ajungem la un litru. Această cantitate o împărţim în două, câte 500 de mililitri, şi apoi bem două zile. Pentru două zile ne ajunge. Cura de tratament este cam de patru luni, iar apoi se bea doar la nevoie”, a precizat Lidia Fecioru.

Care sunt beneficiile ceaiului de ace de pin
Ceaiul de ace de pin este folositor pentru a trata:

– boli de inimă;
– vene afectate de varice;
– oboseala muşchilor;
– scleroza;
– afecţiuni la rinichi;
– întăreşte nervii oculari;
– tratamentul pentru ochi se referă la boli care au afectat muşchii conjunctivi ai ochilor;
– tratarea cangrenelor;
– are efect asupra muşchilor netezi care încadrează venele sanguine.

Care e floarea care îţi aduce noroc în dragoste. Lidia Fecioru: „Dacă vrem să ne găsim jumătatea, este bine să primim această plantă”
Compușii organici ai ceaiului ajută la susținerea sistemului circulator, dar și la creșterea celulelor roșii din sânge, mărind totodată oxigenarea organelor, stimulând nivelurile de energie și prevenind oboseala, anemia, insuficiența cognitivă și durerea musculară.

Pe de o altă parte, ceaiul de ace de pin este bun pentru calmarea inflamaților tractului respirator, care ajută la ameliorarea durerilor de gât, tusei și afecțiunilor respiratorii grave, de exemplu astmul.

De-a lungul timpului, Lidia Fecioru a fost coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editură și, în cele din urmă, bioenergoterapeut. Originară din Republica Moldova, la 18 ani, Lidia Fecioru s-a căsătorit, după care au venit pe lume și copiii. În acest timp, vreme de șase ani, a fost coafeză. Cu toate acestea, în timp ce muncea, a reușit să urmeze cursurile prin corespondență ale Școlii de Cultură și de Arte, după care a absolvit Facultatea de Regie – Teatru – Film.

Apoi a mers din curiozitate la cursurile lui Ignatenko, un mare parapsiholog din Ucraina, care ținea cursuri și la Moscova. După aceea s-a apucat de medicină și a terminat facultatea la Chișinău. Destinul ei avea să se schimbe începând din 1991, când Lidia Fecioru vine în România, la Iasi. Mai întâi s-a angajat la o editură, ca secretară, după care a plecat la București.

În prezent, Lidia Fecioru, a cărei vârstă se apropie de 60 de ani, are propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă, dar apare și la diverse emisiuni tv in calitate de parapsiholog.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!