Dana Budeanu, război declarat primarului sectorului 1: „Sunt şobolani şi viermi pe străzi. Cum e posibil aşa ceva?”

Creatoarea de modă Dana Budeanu a vrut să tragă un semnal de alarmă, distribuind un videoclip în care apare o colonie de viermi lângă gunoaiele întinse pe trotuarul destinat pietonilor din zona Floreasca.
Filip Stan
02 sept. 2022, 14:19
Dana Budeanu, război declarat primarului sectorului 1:

Dana Budeanu este o voce a sectorului 1 din București, un sector care se confruntă cu numeroase probleme, după ce noul primar, Clotilde Armand, are multiple neînțelegeri cu cei care încheiaseră contracte cu Primăria înainte de a veni ea la cârma sectorului 1.

Iar toate aceste conflicte au repercusiuni directe asupra cetățenilor, care se confruntă, fără a avea vreo vină, cu mizerie, gândaci, țânțari, șobolani, gunoi pe stradă, parcuri în paragină.

Dana Budeanu, urare pentru George Simion: „Numai fătălăii fac nuntă cu tacâmuri. Bărbații adevărați cheamă 10 mii de oameni”

Cândva mândria Capitalei, sectorul 1 a ajuns să arate ca o periferie. Dana Budeanu își are sediul showroom-ului de lux în centrul Bucureștiului, în apropierea Guvernului. De aceea, este revoltată după ce a aflat că a fost ”vizitată” de șobolani, în curtea din superba zonă, altădată extrem de curată și îngrijită de autorități. Designerul și-a scris disperarea pe Facebook, ca de fiecare dată. Și cum vorbele sale tăioase au avut de multe ori ecou, sperăm să se întâmple la fel și de data aceasta: ”AM AJUNS LA SHOWROOM UNDE AFLU (CA NU MI A SPUS NIMENI CA SA NU MI STRICE VACANTA) CA AM AVUT DOI SOBOLANI INTR O ZI IN CURTE SI AU CHEMAT O FIRMA CARE A REZOLVAT SITUATIA DEFINITIV (NU VREAU SA STIU CUM, REFUZ ACEASTA REALITATE)! SHOWROOM UL MEU ESTE LA FIX DOUA MINUNE DE MERS DE CLADIREA GUVERNULUI! NICIODATA NU AM VAZUT VREUN SOBOLAN PE ACEASTA STRADA DE ANI SI ANI DE CAND SUNTEM AICI! NU MA INTERESEAZA CAII VERZI PE PERETI, IN ADMINISTRATIA PSD ERA CURAT, NU NE JUCAM CU SOBOLANII IN CURTE, MERGEAM IN PARC CU COPIII (LUCRU IMPOSIBIL ASTAZI), AUTORITATILE RASPUNDEAU LA PROBLEME, SE INTAMPLAU LUCRURI FIRESTI IN ADMINISTRAREA LOCALA!

IN MAI PUTIN DE DOI ANI, PNL USRI PLUS 2 1/4 AU INGROPAT CAPITALA ROMANIEI!”, a scris Dana Budeanu revoltată. Apoi, a distribuit un video filmat în Sectorul 1, sector administrat de Clotilde Armand. Cel care a filmat a prezentat mormanele de gunoi și viermi! Toate acestea pe stradă, în sectorul 1.

Dana Budeanu intervine în scandalul Rafila-Ghinea: „Aţi încercat să babardiţi, n-aţi reușit să babardiți. Au rămas 20 de milioane din cele 50 de milioane. Nu spun că nu suntem în continuare arşi, dar cu pesedii suntem la jumate arși”

Dana Budeanu a distribuit un videoclip filmat în Sectorul 1, sector administrat de Clotilde Armand. Cel care a filmat este un cunoscut personaj monden din Capitală, Cosmin „Caz Stan”, alias „Oracolul din Herăstrău”, un „veteran al cluburilor și al vieții de noapte”, după cum singur s-a intitulat.

„Floreasca, Sector 1. Acum s-a filmat! Sunt viermi pe străzi. Miroase îngrozitor pe stradă”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

„Sectorul 1, București! Clotilde… Uitați! Viermi, moarte, ne îmbolnăvim! Cum e posibil așa ceva?”, a spus Caz Stan.

În iunie, Dana Budeanu adresa alte critici la adresa primarului Sectorului 1, când Clotilde Armand anunța redeschiderea Bazei Cireșarii.

„Nu tu ai deschis parcul Cireșarii! Primăria Sectorului 1 nu are decât parcuri pline de bălării de doi ani! Parcul Cireșarii a fost deschis de Ministerul Educației, căruia îi aparține, adică de Cîmpeanu.

Tu ai știut că se deschide pe 1 iunie și ai vrut s-o iei pe tine. Pai ce, eu dorm în ghete cum crezi tu că dorm toți?”, scria Dana Budeanu.

Spynews
TikTokerul Alin s-a întors la mama fiicei sale după despărțirea de Dana Badea. A recunoscut, cu ochii în lacrimi, că a iubit-o mereu pe Sibel: „A fost viața mea, credeți-mă” / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Peștele bun și ieftin care relaxează vasele de sânge. Previne apariția bolilor la inimă și se găsește în orice magazin
Capital.ro
Mașinile interzise din 24 august. S-a decis în România: Interes național
Playtech.ro
ȘOC! Mariana Bitang a AJUNS de nerecunoscut! Doamna gimnasticii românești e SCHIMBATĂ total
DailyBusiness
Mii de pensii AR PUTEA FI GREȘITE! Anunț de ultimă oră pentru toți pensionarii
Adevarul
Românii nu au dreptul la o moarte demnă. Medic: Ne trebuie testament medical. Pacient: Dumnezeu ne-a dat viață, Dumnezeu ne-o ia
Spynews
Ema Uta, ținta hackerilor! Fosta iubită a lui Alex Bodi cere ajutor de urgență / FOTO
Spynews
Marina Almășan, primul interviu după problemele pe care le-a avut cu fostul iubit, Georgică Cornu: „Să îmi mai spăl puțin creierul”. Destinația în care a plecat vedeta TVR
Evz.ro
Marea reclaculare. Detalii importante de ultimă oră pentru pensionari, de la Poșta Română
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
BREAKING | Ioana, o tânără de 18 ani din Suceava, și-a pus capăt zilelor. Fata ar fi avut o idilă cu șeful Poliției din Broșteni
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Cât costă o porție de hamsie pe litoralul Mării Negre, în minivacanța de Sfânta Maria! Prețurile nu sunt deloc mici
Capital.ro
Durere pentru Elena Udrea. Adrian Alexandrov i-a rupt inima în două
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Moartă la 32 de ani după ce medicii i-au ignorat simptomele! De ce boală suferea, de fapt
substantial.ro
Rețea de spioni ruși destructurată în Ucraina, condusă de un fost apropiat al lui Viktor Ianukovici
MediaFlux
ACCIDENT AVIATIC! 2 AVIOANE s-au BUȘIT în ZBOR
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...