Ce spune Doiniţa Oancea despre copii: „Nu regret, lucrurile s-au așezat cum trebuie”

Ce spune Doiniţa Oancea despre copii. În ultima vreme, discută tot mai puţin de viaţa personală, preferă să se deschidă privind cariera ei de actriţă, iar ce se întâmplă "în spatele scenei", preferă să nu dea din casă prea mult.
Alina Costache
02 sept. 2022, 10:47
Ce spune Doiniţa Oancea despre copii:
Ce spune Doiniţa Oancea despre copii

Ce spune Doiniţa Oancea despre copii. Vedeta nu a vrut să dezvăluie dacă se află într-o relaţie sau este singură, însă a precizat că iubeşte foarte mult copiii. Nu regretă faptul că nu şi-a întemeiat o familie până acum, pentru că aşa a vrut Dumnezeu şi merge pe încrederea Lui.

Citeşte şi: Lora o face praf pe Doiniţa Oancea. Artista rupe tăcerea după 6 ani: „Ea nu a fost prietena mea”

Ce spune Doiniţa Oancea despre copii

Iubesc copiii. (zâmbește) Lucrurile s-au așezat cum trebuie, sunt sigură de asta, deci nu, nu regret! Cred foarte tare în Dumnezeu și cred că El nu a lăsat să se întâmple până acum poate pentru că nu trebuia! Am încredere că toate s-au întâmplat cum trebuiau să se întâmple„, a declarat Doiniţa Oancea, pentru Viva.ro.

Vizavi de un motiv pentru care nu ar putea trece într-o relaţie, Doiniţa Oancea a mărturisit că infidelitatea nu o poate ierta. Nu a vrut să detalieze acest subiect, însă zice că înşelatul spune foarte multe lucruri despre relaţia respectivă, dar şi despre persoanele implicate.

Este o întrebare foarte delicată, pe care o privesc acum dintr-o altă perspectivă. Iar în momentul ăsta, aș prefera să nu vorbesc foarte mult despre asta. Nu sunt deloc de acord cu infidelitatea. Mi se pare că vorbește foarte mult despre relație, despre cel care înșală, dar și despre cel înșelat. Nu vreau să mă apuc să vorbesc din punct de vedere psihologic… așa că, din nou, mă opresc aici. În relațiile mele, din câte știu – și știu bine (râde) – nu„, a mai mărturisit actriţa.

Doinița Oancea, secretul ca să se mențină în formă

Doinița Oancea a avut mereu norocul să nu aibă probleme cu greutatea. Însă pentru a ajunge la forma aceasta a apelat la câteva trucuri. Actrița a dezvăluit că a muncit ca să se întrețină și că, atunci când simte că ia câteva kilograme în plus, ia imediat măsuri.

Ca să se întrețină, Doinița a spus că mănâncă sănătos și are trei mese pe zi. Din planul ei alimentar sunt excluse din start prăjelile și tot ce înseamnă fast-food. ”Nu a fost necesar până acum (n.r. să își schimbe silueta) și probabil că da, aș face-o. Este meseria pe care o iubesc cel mai mult. Da, aș face și asta, chiar dacă după ar fi greu să slăbesc. Nu mănânc mult de felul meu, dar mănânc prost.

Am un truc. Când mă îngraș câteva kilograme, recurg la 3 mese pe zi, fiecare masă cu legume, proteină și fruct, dar și o felie de pâine integrală. Așa slăbesc sănătos. Nu mai mănânc prăjeli, fast-food, ci cât mai natural și sănătos. Carnea o mănânc friptă, legumele în salată sau pe grătar”, a spus actrița.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Activiștii obțin suspendarea ordinului de împușcare a ursului agresor din Trento
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!