Horoscop 5-11 septembrie 2022. Saptamana cu Mercur retrograd si Luna plina in Pesti

Iata horoscop saptamanal 5-11 septembrie 2022. Soarele si Luna formeaza un trigon ce poate fi benefic: fiecare invatat de la celalalt, caci Soarele si Luna sunt, in astgrologie, yin si yang.
Alina Costache
05 sept. 2022, 22:44
Horoscop 5-11 septembrie 2022. Saptamana cu Mercur retrograd si Luna plina in Pesti

Mercur retrograd. Soarele reprezinta masculinitate, activitate, asertivitate. Luna simbolizeaza principiul feminine care nu forteaza lucrurile sa se intample ci, mai degraba, asteapta sa se intample. Combinatia perfecta dintre cele doua poate aduce armonie. Dar nu pentru multa vreme, caci vom avea parte si de intrarea in retrograd a lui Mercur. Finalul de saptamana devine si mai emotionant. Prima Luna plina a toamnei calendaristice se va petrece in sensibilii Pesti.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Luna Plina este in Pestiu in aceasta saptamana. Ea iti da o doza dubla de oportunitate sa capeti claritate pe ce este important sa realizezi la nivel personal. Acum este inceputul unu nou proces. Vei avea o luna intreaga in fata ca sa vezi cum merg lucrurile si sa faci schimbari din mers.

Horoscop karmic septembrie 2022. Se întorc problemele verii, ce zodii sunt afectate

Fara un respect de sine si o imagine buna de sine poti simti ca te zapacesti de tot daca unii din jur incearca sa ia decizii in numele tau cand tu ar trebui sa fii persoana care sa le ia. Nu permite intruziuni in lumea emotiiloe tale si in procesul de luare de decizii, oricat de lent sau ezitant ai putea fi din punctul de vedere al altora. Ia-ti tot timpul din lume, chiar daca lucrurile din jur se misca repede si trebuie sa gandesti repede. Separa-te periodic de lume, petrece timp singur si corpul iti va indica care va fi urmatoarea miscare.

Mottoul saptamanii tale : Eu cred si ascult de mesajele trimise de corpul meu.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Ai putea fi pus sub presiune ca sa stabilesti ceva ce este mai convenabil pentru altii si mai putin pentru tine. Ar putea include familia si probabil ca nu prea ai cum sa faci ceva diferit fara sa ajungi la conflict. Data fiind situatia, pune-ti idei placute in practica, ca sa ai si tu parte de clipe placute, nu doar altii. Ideal insa este sa reusesti sa te separi de cerintele si opiniile altora si sa gasesti in tine acea motivatie sa te eliberezi si sa iti asculti cerintele interioare. Oricat de diferit sau excentric pari in ochii altora, tu stii ca esti pe drumul tau bun cand inima ta bate mai tare si emotiile bune te domina. Nu ai de ce sa te temi de miscarile tale cat timp ele genereaza senzatiile bune.

Mottoul saptamanii tale : Eu cred in intentiile pure ale Universului pentru mine.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Nu ar trebui sa dai la o parte oportunitatile ce ti se prezinta si care iti ofera clipe de placere. Totusi, nu trebuie nici sa le lasi sa interfereze cu munca pe care o ai de facut. Esti sustinut energetic sa muncesti sustinut si modest pentru ca aceasta munca are in spate un potential incredibil pentru viitorul tau. Creativitatea ta infloreste si cu cat incerci mai mult si inveti mai multe, cu atat vor fi mai mari recompensele pentru efortul tau. Desi te poti simti uneori singur in demersurile tale, fii sigur ca esti pe calea cea buna cat timp muncesti pentru idealul tau in viata si simti bucurie.

Unele scopuri sunt menite sa fie atinse, altele nu. Nu iti pune capul la zid ca sa dovedesti punctul tau de vedere in fata altora care nu gandesc la fel. In schimb, urmeaza-ti intuitiile si fii mandru de realizarile tale si stai departe de intruzivi de orice fel.

Mottoul saptamanii tale : Eu dau inapoi tot ce nu este al meu si car eu dupa mine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop DRAGOSTE 5-11 septembrie 2022. Cum e amorul cu Mercur retrograd si Luna plina in emotionalul Pesti?
Horoscop dragoste saptamanal pentru 5-11 septembrie 2022. Mercur retrograd si Luna plina in sensibilii Pesti scot la suprafata emotii puternice. Dorinte pe care nu le-ai recunoscut pana acum tasnesc la lumina si nu mai poti da inapoi.

Horoscop septembrie Cristina Demetrescu: Mercur retrograd este pe Casa căsătoriei, vin ploi multe în relaţii

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Esti confuz. Unele lucruri nu sunt tocmai logice, iar tu devii frustrat. Nu poti controla totul, oricat de mult ai analiza si ai face previziuni. Pana, la urma, vorbim despre dragoste. Cu cat te vei relaxa mai mult, cu atat vei simti mai mult.

Horoscopul dragostei Taur
Situatia ta financiara este preocuparea numarul unu, asa ca amorul trece pe locul doi. Desi nu este chiar o asa mare problema, incearca, totusi, sa nu intreci masura. Partenerul de cuplu se poate simti dat la o parte.

Horoscop dragoste Gemeni
Ce fel de relatie iti doresti? Ce vrei sa faci peste 5 ani? Faci ceva in prezent ca sa ai ceea ce iti doresti? Daca DA, succesul este asigurat! Daca NU, e timpul sa actionezi. Norocul si-l mai face si omul cu mana lui.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Devine obligatoriu peste tot în România. A venit ordinul direct de la Guvern
Playtech.ro
Zodiile care vor avea succes pe toate planurile în următorii 10 ani. Se vor lăfăi în lux
DailyBusiness
Lovitură cruntă din partea BNR! Cresc ratele românilor
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Românii care trebuie să-și verifice cardurile. Se dau banii de la stat
Ego.ro
Ținuta de mii de euro pe care Carmen Iohannis a purtat-o la Jocurile Olimpice de la Paris. Poșeta de designer a atras toate privirile
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii puternice, până marți noapte! Cele 13 județe în care se vor resimți fenomenele meteo severe
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
INSP avertizează asupra pericolului virusului West Nile transmis prin înțepătura de țânțar
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!