COD RUTIER 2022. Limitatoarele de viteză care lasă şoferii care ignoră semnul „Accesul Interzis” fără cauciucuri

Majoritatea persoanelor care respectă regulile impuse de un supermarket din Iaşi consideră că soluția găsită de administratorii complexului comercial este una bună.
Filip Stan
06 sept. 2022, 22:23
COD RUTIER 2022. Limitatoarele de viteză care lasă şoferii care ignoră semnul

COD RUTIER 2022. După ce au instalat multiple semne de circulație prin care se interzice accesul auto, administratorii complexului Egros din Iași au luat o măsură unică. Șoferii care ignoră semnele de circulație rămân fără cauciucuri, deoarece s-a instalat un limitator de viteză cu țepi, notează bzi.ro. De când a fost instalat, limitatorul de viteză a făcut mai multe victime. Șoferii care în mod normal nu respectă semnele de circulație rămân fără cauciucuri în incinta complexului de magazine. Majoritatea ieșenilor sunt de acord cu decizia administrației complexului, considerând că este soluția ideală.

După ce de ani de zile se încearcă stoparea șoferilor care aleg să „taie” intersecția din Baza 3 și să intre pe „interzis” în incinta parcării complexului comercial Egros, administratorii au luat măsuri drastice. Dacă până nu de mult erau instalate nu mai puțin de 4 semne de circulație „Accesul Interzis” care mai tot timpul erau ignorate, șoferii care nu doresc să înconjoare câțiva zeci de metri rămân fără cauciucuri, datorită unui limitator de viteză cu țepi amplasat pe sensul interzis circulației.

COD RUTIER 2022. Şoferii care încalcă această regulă riscă amenzi de 4.500 de lei şi pot ajunge după gratii

„Este o proprietate privată, dacă nu s-a putut de voie bună, am luat măsuri mai drastice. Dacă respecți regulile, nu se întâmplă nimic”, a declarat acționarul Egros, Bogdan Gheorghiu. De când a fost instalat, au fost destul de mulți conducători auto ce au suferit pagube materiale costisitoare. De menționat că anvelopele găurite de acest tip de limitator nu se pot repara.

COD RUTIER 2022. Decizia a venit ca o ultimă soluție a unei probleme care perpetuă de când a fost deschis acest complex comercial. Clienții care aleg să vină la cumpărături sunt de acord cu această decizie luată de conducerea complexului comercial. Mai mult de atât, unii propun ca acest tip de limitator să fie instalat pe toate străzile în care nu se respectă sensul de mers.

„Conducerea Egros a pus limitatorul. Doar noi am văzut 4 persoane care și-au stricat mașinile, au chemat asistența, dar nu au reacționat în vreun fel agresiv… E sens unic și nu cred că ar fi avut cum”, povestesc unele persoane din centrul comercial.
Șoferii care respectă sensul unic susțin că este o decizie bună și că ar trebui să fie instalate astfel de limitatoare pe mai multe drumuri în care nu se respectă sensul de mers.

COD RUTIER 2022. Cum vor funcţiona radarele fixe în România. Va fi amendat şoferul sau proprietarul?

„Am văzut și eu unul care a rămas cu cauciucul moale… Mă amuză, au pus semne de interzis de le vedeai din avion… puseseră, la un moment dat, un cadru de metal, să rămână o bandă, tot intrau cum doreau ei. Bine le face, doar restul oamenilor nu sunt mai proști! Încă, dacă ar fi după mine, să pună așa pe toate străzile cu sens unic, să vedem atunci bizonii”, a declarat Doru, șofer.

Majoritatea persoanelor care respectă regulile impuse consideră că soluția găsită de administratorii complexului comercial este una bună. Șoferii care nu vor respecta sensul de mers vor rămâne fără cauciucuri, după ce acest tip de limitator a rămas ultima soluție pentru parcarea Egros.

COD RUTIER 2022. Ce se întâmplă dacă maşina din spate îţi dă flash-uri. Greşeala care îţi aduce o amendă de 1000 de lei

Spynews
Emoții mari pentru Vlad Pascu! Zi decisivă pentru șoferul drogat care a produs accidentul de la 2 Mai
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
A rezervat un sejur all inclusive pe litoralul românesc, dar a trăit un șoc. Experiența unei turiste i-a lăsat mască pe mulți. “Gem și miere la borcan”
Capital.ro
Mașinile interzise din 24 august. S-a decis în România: Interes național
Playtech.ro
ȘOC! Mariana Bitang a AJUNS de nerecunoscut! Doamna gimnasticii românești e SCHIMBATĂ total
DailyBusiness
Deciziile de recalculare ajung săptămâna aceasta. Ministrul Muncii: „S-au majorat 83% din pensii!”
Adevarul
Românii nu au dreptul la o moarte demnă. Medic: Ne trebuie testament medical. Pacient: Dumnezeu ne-a dat viață, Dumnezeu ne-o ia
Spynews
Laura Cosoi, imagini emoționante postate cu părinții: „Am mai fi avut multe de povestit...”. Fiica cea mică, Aida, îi amintește de tatăl ei / FOTO
Spynews
Insula iubirii, 13 august 2024. Cornel, uimit de comportamentul Iustinei. Concurentul a avut nevoie de îngrijiri medicale la scurt timp după bonfire: „Am ajutat-o să fie o doamnă”
Evz.ro
Mare problemă la recalcularea pensiilor. Avertismentul care ar putea schimba tot
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Mega bombă în sport! Ana Bărbosu riscă să piardă medalia din nou! Imaginile video care răstoarnă cazul cu Jordan Chiles, detalii șocante
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Cât costă o porție de hamsie pe litoralul Mării Negre, în minivacanța de Sfânta Maria! Prețurile nu sunt deloc mici
Capital.ro
Durere pentru Elena Udrea. Adrian Alexandrov i-a rupt inima în două
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
stirilekanald.ro
Cutremurător! Au murit Dani și Dragoș! Sfârșit crunt pentru băieții de 18 ani
substantial.ro
Șoferul de la tragedia din 2 Mai, Vlad Pascu, invocă probleme medicale pentru a scăpa de arest preventiv
MediaFlux
RECALCULAREA PENSIILOR, FINALIZATĂ! Simona Bucura Oprescu a CONFIRMAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...