Mihai Mărgineanu, ieșire neașteptată în scandalul BlueAir: „WizzAir își freacă mâinile de bucurie că statul român l-a scapat de concurență. Și voi vreți să nu râdă lumea de noi?”

Mihai Mărgineanu, care este și pilot cu brevet, și-a exprimat părerea vizavi de situația în care se află BlueAir și deciziile din ultimele zile care au afectat zeci de mii de pasageri.
Alina Costache
08 sept. 2022, 15:00
Mihai Mărgineanu, ieșire neașteptată în scandalul BlueAir:

Artistul a sărit în apărarea BlueAir și a explicat că lovitura dată de statul român, prin amenzile de aproape două milioane de euro, a fost „mai rău decât un faliment anunțat”.

Sute de pasageri au rămas pe drumuri, cu banii luați și cu vacanțele distruse, după ce toate zborurile companiei aeriene în România au fost suspendate. BlueAir s-a trezit cu toate conturile blocate de Administrația pentru Fondul de Mediu din cauza unei datorii de peste 28 de milioane de lei la bugetul AFM.

„Aviatia este un domeniu strategic al fiecarei tari. Aviatia este un domeniu, strict procedurat si la fel de strict controlat si securizat. Prima regula in aviatie, doamnelor si domnilor este : Safety first!

Nu poate sa vina un „baiete” , functionar de-o viata care controloeaza gogoserii si shaormarii , chiar daca este mare director de agentie de Stat, sa controleze cea mai mare companie aviatica a tarii respective, pentru ca nu este in stare sa inteleaga ce se intampla acolo. Si nu pentru ca ar fi , Doamne fereste!, vreun prost, ci pentru ca nu are habar de aviatie, cod aerian, legile aerului, IATA sau ICAO, EASA sau FAA sau … pe dracu’ sa ma ia, ca sunt multe rau de tot.

Controlul ANPC la „gogoseria” BlueAir a facut mai mult rau decat un faliment anuntat. Control care nu a adus nicio schimbare in bine in viata pasagerilor (chiar dimpotriva!) dar a facut ca aceasta companie Stategica a Romaniei – pentru ca , vreti nu vreti, BleuAir este mai strategica pentru Romania decat chioscul de aviatie numit generic si „Tarom” – sa sufere iremediabil niste pierderi colosale de imagine si bani. De la acest control, agentia europeana care supervizeaza si intermediaza vanzarea de bilete retine 10% din costul fiecarui bilet vandut de BlueAir . pentru safety! .
Dupa aia vine Agentia de Mediu care vrea 5 milioane de euro si popreste conturile pentru certificate de emisii de carbon . Dar ce face Agentia de Mediu cu acesti bani ? Scoate carbonul din atmosfera? Nu !

Plateste salariile contopistilor ei care pun frane Economiei private din Romania.

Fara sa mai spunem ca WizzAir ( pe care il respect, dealtfel !) isi freaca mainele de bucurie ca Statul Roman l-a scapat de concurenta acerba pe care o are chiar in Romania si chiar cu o companie romaneasca ….. Noaptea mintii! Si voi vreti sa nu rada lumea de noi ?

As face o radiografie BleuAir cu tot ce inseamna el ca personal, increderea de care se bucura la Boeing sau la asiguratorii internationali, numarul record de specialisti interni, numarul record de aeronave MAX ( Boeing MAX e cea mai ciumega aeronava la momentul asta) , pilotii si doctori in motoare cu reactie Rolls-Royce,

Dar cred ca nu intereseaza pe nimeni, mai ales ca, pe modelul rusesc, oamenii de calitate din Romania trebuie sa moara sau sa fie bagati in puscarii. Daca BlueAir trebuie sa schimbe ceva repede aceasta este sefia departamentului comercial unde are niste probleme cu atitudinea in fata pasagerilor. Si atat ! Restul vine de la sine”, a declarat Mihai Mărgineanu.

Citește și Cum a fost fotografiat Mihai Mărgineanu în trafic. Artistul era foc şi pară

Citește și Mihai Mărgineanu e dezamăgit de Nicuşor Dan și Clotilde Armand: „Au dat chix, e jenant!”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Devine obligatoriu în România. Trebuie să raporteze
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Șoferii primesc un mare ajutor. Ce se întâmplă dacă le expiră permisul
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!