Membrii Familiei Regale Britanice au vegheat-o pe Regină până în ultimele clipe de viaţă. BBC şi-a suspendat programul la zi. UPDATE: Meghan Markle nu l-a însoţit pe Harry la Balmoral

Casa Regală a Marii Britanii a anunţat decesul Reginei Elisabeta a II-a în seara zilei de 8 septembrie, după ce, în cursul dimineţii, reprezentanţii Casei Regale anunţaseră că starea suveranei s-a înrăutăţit considerabil şi se află sub supraveghereea medicilor.
Oana Anghel
08 sept. 2022, 20:25
Membrii Familiei Regale Britanice au vegheat-o pe Regină până în ultimele clipe de viaţă. BBC şi-a suspendat programul la zi. UPDATE: Meghan Markle nu l-a însoţit pe Harry la Balmoral

La Balmoral, reşedinţa din Scoţia a Reginei, acolo unde aceasta îşi petrecea verile, au sosit de urgenţă cei patru copii ai săi. Prințul Charles și Camilla se aflau deja în Scoţia şi stăteau la doar câteva mile de Balmoral. Prințul William a plecat de urgenţă din Windsor ca să fie alături de bunica lui în ultimele clipe ale acesteia.

Membrii Familiei Regale Britanice au vegheat-o pe Regină până în ultimele clipe de viaţă

Soţia lui, Ducesa de Cambridge, a trebuit să rămână la Adelaide Cottage, reşedinţa lor aflată în proximitatea Windsor. În situaţia de faţă, Kate preia atribuţiile de şef al Casei Regale. Ducesa de Cambridge rămâne la Windsor cu cei trei copii, care abia au început şcoala, a anunţat Palatul Kensington. Cei trei copii ai lui Kate şi William au nevoie de prezenţa mamei pentru a le face mai uşoară acomodarea la noua şcoală.

Prințul Andrew, Prințesa Anne și Prințul Edward au ajuns şi ei astăzi la proprietatea Balmoral.

Ducii de Sussex, care nu au fost în cele mai bune relaţii cu familia regală, şi-au anulat participarea la Premiile WellChild care ar fi trebuit să aibă loc la Londra. Deşi, iniţial, apăruse informaţia că atât Harry, cât şi Meghan vor merge la Balmoral, ulterior sa aflat că Ducesa de Sussex nu-l va însoţi pe Prinţul Harry în Scoţia, au declarat surse citate de The Guardian. Meghan va rămâne în Londra, dar nu va participa la premiile WellChild. Ducesa ar putea eventual să i se alăture lui Harry în Scoția la o dată ulterioară, a spus sursa.

Un zbor în care se aflau membrii familiei regale a aterizat pe aeroportul din Aberdeen la ora 15.50 urmând să plece spre Balmoral. Avionul îi avea la bord pe ducele de Cambridge, ducele de York și pe contele și contesa de Wessex.

BBC şi-a suspendat programul obişnuit ca să transmită doar ştiri despre starea Reginei

BBC şi-a suspendat programele obişnuite imediat după anunţul referitor la agravarea stării de sănătate a Reginei pentru a-şi informa telespectatorii despre evoluţia acesteia. Cu douăzeci de minute înainte ca știrile de la ora 13.00 să înceapă, telespectatorii BBC au putut vedea un ecran negru şi imediat o prezentatoare de la postul public a dat vestea.

Regina se află sub supraveghere medicală la Balmoral. Medicii sunt îngrijorați pentru sănătatea ei și, acum, ea se află sub supraveghere. Membrii apropiati ai familiei au fost informați„, a anunţat BBC.

Citeste si Regina Elisabeta a II-a se află sub supraveghere medicală. Doctorii sunt îngrijoraţi de sănătatea ei

Joi, Palatul Buckingham a declarat într-un comunicat: „În urma unei evaluări suplimentare în această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați de sănătatea Majestății Sale și i-au recomandat să rămână sub supraveghere medicală. Regina rămâne la Balmoral”.

Regina Elisabeta a II-a se află, în aceste zile, la Castelul Balmoral din Scoția, acolo unde s-a întâlnit și cu Liz Truss acum două zile, pentru numirea acesteia în funcția de prim-ministru.

Citeste si Donald Trump o desfiinţează pe Meghan Markle, Ducesa de Sussex. „L-a folosit pe Prinţul Harry într-un mod îngrozitor şi e lipsită de respect faţă de regină”

Noul prim-ministru Liz Truss a fost printre primii care i-a urat sănătate Majestății Sale: „Întreaga țară este profund îngrijorată de știrile de la Palatul Buckingham de la ora prânzului. Gândurile mele – și gândurile oamenilor din Regatul Unit – sunt alături de Majestatea Sa Regina și familia ei în acest moment”.

DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Țara unde merg din ce în ce mai mulți turiști. Are munți spectaculoși și lacuri impresionante, prețuri mici, dar e considerată cea mai periculoasă din lume
Capital.ro
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări din ce în ce mai mult”
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Hotărâre drastică pentru toți românii care stau la casă!
Adevarul
„Am mâncat sandvișuri uriașe cu creveți la aceeași masă cu KGB-ul” . Jens Stoltenberg a dezvăluit cum a încercat să recruteze un agent sovietic
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Dictatorul ahtiat după lux. Obiectele fabuloase purtate de Kim Jong Un
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Adio, maestre! A murit actorul cu voce ca de înger: O zi pe care nu doream să o trăiesc
StirileBZI
Cei care cumpără de pe Temu sau Shein vor plăti taxe mai mari! Comanda trebiie să fie mai mare de 750 de lei!
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
substantial.ro
Noi trageri Loto cu premii semnificative în joc
MediaFlux
Se MODIFICĂ aceste PENSII! Casa de Pensii a EXPLICAT EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
„Insula Cailor” de la Galați, „sălașul piraților” de la Dunăre, de zeci de ani ostrov al cailor sălbatici