Începe al treilea Mercur retrograd 2022, impact major pentru zodii! Cine trebuie să fie atent la bani și cine la dragoste?

Mercur intră în cel de-al treilea retrograd din anul 2022, intre 9 septembrie și 2 octombrie 2022. Mișcarea retrogradă va începe în Balanță și se va finaliza în Fecioară.
Alina Costache
09 sept. 2022, 15:39
Începe al treilea Mercur retrograd 2022, impact major pentru zodii! Cine trebuie să fie atent la bani și cine la dragoste?

Semnificații Mercur retrograd în Balanță
• Balanța este semnul astral al grației, farmecului, diplomației și frumuseții. Din cauza retrogradului Mercur în Balanță, toate aceste elemente vor fi dezechilibrate. Va trebui să îți acceptați calitățile fizice originale. Nu încerca să forțezi ceva transformări, pentru că riști să te confrunți cu consecințe groaznice.

• Dezvoltarea personală poate avea de suferit. De aceea este indicat să petreci timp cu tine însuți ca să-ți limpezeștii mintea. Privește filme sau citește în această perioadă.

• Nu te angaja în nimic nou. Balanța înseamnă, de asemenea, documente, internet, apeluri telefonice și e-mailuri. Astfel, toate lucrurile legate de muncă pot avea de suferi. Puterea de decizie va fi mai mică. Prin urmare, evită să iei decizii mari sau să îți asumi riscuri financiare.

• Acest retrograd pune în centrul atenției relațiile. Comportamentul tău va determina cum vor funcționa pentru tine. Retrogradul te va face, de asemenea, să devii manipulator.

Astrologul Cristina Demetrescu, despre semnele din Univers care prevesteau moartea reginei Angliei: Luna plină in Pești întristează, aduce lacrimi, disperare, suferință, iluzie, aiureală, nebunie, nostalgie!

• Balanța reflectă, de asemenea, dorințele interioare și pasiunea. Prin urmare, retrogradul te va face să devii un introvertit. Dorințele tale profunde ascunse vor ieși la suprafață. Fii atent și ține-te sub control.

Semnificații Mercur retrograd în Fecioară
• Fecioara guvernează sănătatea publică, problemele profesionale și sănătatea mintală. Este o zodie orientată spre detalii. Iar Mercurul retrograd în Fecioară ar putea da naștere unor problem serioase! Ai grijă de sănătatea ta fizică și psihică. Evită orice intervenție chirurgicală.

• Echipamentele se pot defecta. Livrările pot fi întârziate. Păstrează-ți calmul. Te poți confrunta cu probleme la locul de munca. Asigură-te că verifici de mai multe ori înainte de a trimite un document sau o comandă.

Mercur retrograd de toamnă. Ghid de supraviețuire pentru perioada 9 septembrie – 2 octombrie 2022
• Colegii tăi vor fi agitați. Gândește înainte de a vorbi!

Cele mai afectate zodii de Mercur retrograd
Balanță

Gemeni

Vărsător

Fecioară

Iata cum afectează al treilea Mercur retrograd 2022 toate zodiile!
BERBEC
Dragă Berbec, te poți confrunta cu schimbari în viața socială, pozitive sau negative, în functie de actiunile tale. Așa că răspândește energie pozitivă. Pot apărea și câteva complicații în diverse sfere ale vieții tale. Cu toate acestea, nu îți face griji, te descurci! Petrece timp de calitate cu copiii, prietenii și familia.

TAUR
Dragă Taur, s-ar putea să te simți nervos fără niciun motiv anume. Folosește spiritualitatea pentru a eradica această nervozitate. Acest retrograd îți va oferi noi oportunități, eliberându-te de rutina ta monotonă. De asemenea, cariera și viața ta socială vor fi îmbunătățite. Fixează-ți centurile și fii pregătit pentru aventură!

GEMENI
Dragă Gemeni, s-ar putea să te confrunți cu probleme financiare. NU lua în calcul intervențiile chirurgicale în această perioadă. Amână până după ieșirea din retrograd a lui Mercur, dacă acest lucru este posibil și nu este o urgență.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Partidul lui Macron câștigă președinția Adunării Naționale după un vot strâns
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'