Se dau bani GRATIS de la stat. Cât poţi primi lunar pentru a angaja o bonă

Legea bonelor le dă posibilitatea părinţilor să devină angajatori direcţi ai celor au grijă de copiii lor. Statul decontează sume importante de bani.
Filip Stan
17 sept. 2022, 17:13
Se dau bani GRATIS de la stat. Cât poţi primi lunar pentru a angaja o bonă

Statul decontează bani pentru a angaja o bonă! Părinții vor putea cere bani de la stat pentru serviciile unei bone pentru copiii care încă n-au împlinit șase ani, vârsta la care trebuie dați la școală, însă numai dacă aceștia nu sunt deja la creșă sau la grădiniță, conform unui act normativ apărut în Monitorul Oficial. Totuși, noua facilitate se va aplica abia peste două luni și numai dacă autoritățile locale pregătesc bani în acest sens.

Concret, banii pentru bone vor veni de la autoritățile locale, astfel că acestea vor stabili anual ce buget alocă pentru asta și o metodologie de acordare.

Practic, statul va veni în ajutorul celor care vor să se întoarcă mai repede în câmpul muncii, dar care n-au cu cine să lase copiii care nu sunt la creșă/grădiniță sau care încă nu pot fi dați la școală. Legea prevede acordarea unor ajutoare bănești pentru „angajarea” unor bone. 

Cine sunt românii care vor primi cel puţin 500 de lei gratis de la stat. Cererile se depun de azi!

În funcție de cât de mari sunt veniturile nete ale părintelui singur/părinților, cuantumul acestui ajutor va fi diferit. În orice caz, nu se vor acorda ajutoare pentru bone celor cu venituri per membru de familie ce depășesc 3.500 de lei net. Mai exact, ajutorul pentru fiecare copil va acordat după cum urmează:

  • pentru până la 2.100 de lei venit net, se acordă un ajutor de 710 lei;
  • pentru între 2.101 și 2.500 de lei venit net, se acordă un ajutor de 550 de lei;
  • pentru între 2.501 și 3.000 de lei venit net, se acordă un ajutor de 390 de lei;
  • pentru între 3.001 și 3.500 de lei venit net, se acordă un ajutor de 250 de lei.

Ajutorul se va acorda lunar, până când copilul intră la creșă sau la grădiniță sau până când împlinește șase ani și poate fi înscris la școală. Obținerea banilor va presupune depunerea unei cereri și a mai multor documente la primărie.

În fine, e bine de amintit, în acest context, că profesia de bonă e reglementată la noi în țară de câțiva ani și singurele două moduri în care pot lucra bonele în țara noastră sunt fie pe cont propriu, caz în care încheie ele contracte cu părinții (dar nu de muncă, ci de prestări servicii), fie ca angajate ale unor firme de specialitate

Cum poţi angaja o bonă, ce prevedea legea

Pentru a beneficia de ajutor din partea statului pentru plata unei bone, familiile trebuie sa indeplineasca anumite conditii, potrivit Legii 35/2020.

Pot beneficia de ajutorul financiar pentru plata serviciilor oferite de bona persoanele care au in intretinere copii de varsta prescolara, ale caror venituri sunt de pana la 3.500 lei pe membru de familie si care se afla in una dintre urmatoarele situatii:
a) este parintele la care copilul locuieste in mod statornic;
b) are calitatea de reprezentant legal al copilului si se ocupa de cresterea si ingrijirea acestuia;
c) este persoana desemnata de parinte pentru intretinerea copilului, pe perioada absentei parintilor, conform prevederilor art. 104 din Legea nr. 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

ATENTIE!

Ajutorul financiar se acorda pentru fiecare copil de varsta prescolara, in functie de nivelul veniturilor nete lunare pe membru de familie, astfel:

– pentru venituri lunare de pana la 2.100 lei/membru de familie – 710 lei;
– pentru venituri lunare de la 2.101 lei/membru de familie pana la 2.500 lei/membru de familie – 550 lei;
– pentru venituri lunare de la 2.501 lei/membru de familie pana la 3.000 lei/membru de familie – 390 lei;
– pentru venituri lunare de la 3.001 lei/membru de familie pana la 3.500 lei/membru de familie – 250 lei.

Ajutorul financiar se acorda lunar, pentru fiecare copil de varsta prescolara.

Ajutorul financiar se acorda numai pentru copilul care nu este inscris la cresa/gradinita sau pentru care solicitantul nu a refuzat un loc la cresa/gradinita ori nu a retras copilul de la cresa/gradinita.

Extras din Legea nr. 35/2020
privind acordarea unui ajutor financiar familiilor pentru plata serviciilor oferite de bonă

CAPITOLUL I Dispozitii generale

Art. 1. –

Prezenta lege are ca obiect stabilirea cadrului legal de acordare de catre autoritatile administratiei publice locale a unui ajutor familiilor cu copii de varsta prescolara, pentru plata serviciilor oferite de bona in conditiile prevazute de Legea nr. 167/2014 privind exercitarea profesiei de bona.

Art. 2. –

Pot beneficia de ajutorul financiar pentru plata serviciilor oferite de bona, denumit in continuare ajutor financiar, prevazut de prezenta lege, persoanele care au in intretinere copii de varsta prescolara, ale caror venituri sunt de pana la 3.500 lei pe membru de familie si care se afla in una dintre urmatoarele situatii:
a) este parintele la care copilul locuieste in mod statornic;
b) are calitatea de reprezentant legal al copilului si se ocupa de cresterea si ingrijirea acestuia;
c) este persoana desemnata de parinte pentru intretinerea copilului, pe perioada absentei parintilor, conform prevederilor art. 104 din Legea nr. 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Art. 3. –

La determinarea venitului net lunar se ia in considerare media veniturilor nete realizate de beneficiar in ultimele 6 luni anterioare solicitarii dreptului la ajutorul financiar, in conditiile art. 8 alin. (1) din Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificarile si completarile ulterioare.

Art. 4. –

(1) Ajutorul financiar se acorda pentru fiecare copil de varsta prescolara, in functie de nivelul veniturilor nete lunare pe membru de familie, dupa cum urmeaza:
a) pana la 2.100 lei – 710 lei;
b) de la 2.101 lei pana la 2.500 lei – 550 lei;
c) de la 2.501 lei pana la 3.000 lei – 390 lei;
d) de la 3.001 lei pana la 3.500 lei – 250 lei.

(2) Ajutorul financiar se acorda lunar, pentru fiecare copil de varsta prescolara.

Art. 5. –

(1) Pentru a beneficia de ajutorul financiar, persoanele prevazute la art. 2 trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
a) sa fie cetatean roman, cetatean al altui stat sau apatrid, cu domiciliul in Romania, in conditiile prevazute de legislatia in vigoare;
b) sunt angajate cu contract individual de munca ori in baza unui raport de serviciu, desfasoara activitati independente, obtin venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura sau piscicultura ori exercita o functie de demnitate publica sau asimilata.

(2) Pot beneficia de ajutorul financiar si persoanele care nu indeplinesc conditiile prevazute la alin. (1) lit. b) daca indeplinesc in mod cumulativ urmatoarele conditii:
a) sunt someri indemnizati sau sunt inregistrate in evidentele agentiei pentru ocuparea fortei de munca judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, la data solicitarii, ca persoana in cautarea unui loc de munca;
b) nu au refuzat maximum doua oferte de munca din partea agentiei pentru ocuparea fortei de munca judetene, respectiv a municipiului Bucuresti.

(3) Acordarea ajutorului financiar se efectueaza numai pentru copilul care nu este inscris la cresa/gradinita sau pentru care solicitantul nu a refuzat un loc la cresa/gradinita ori nu a retras copilul de la cresa/gradinita.

Art. 6. –

Nu pot beneficia de ajutorul financiar persoanele prevazute la art. 2 care se afla in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
a) este asistent maternal profesionist in conformitate cu legislatia in vigoare;
b) copilul/copiii este/sunt in intretinerea acestor persoane, in temeiul art. 59 lit. b) din Legea nr. 272/2004, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
c) este asistentul personal al copilului sau beneficiaza de indemnizatia prevazuta la art. 42 alin. (4) din Legea nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
d) se afla in perioada de concediu pentru cresterea copiilor in conformitate cu prevederile art. 2 sau 31 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, aprobata cu modificari prin Legea nr. 132/2011, cu modificarile si completarile ulterioare;
e) nu si-au achitat impozitele si taxele fata de bugetul local pentru bunurile pe care le detin in proprietate, potrivit dispozitiilor Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.

CAPITOLUL II Acordarea ajutorului financiar pentru plata serviciilor oferite de bona

Art. 7. –

(1) Ajutorul financiar se acorda pe baza de cerere si documente doveditoare care atesta indeplinirea conditiilor prevazute de prezenta lege.

(2) Documentele doveditoare sunt:
a) copie dupa documentul de identitate al persoanei prevazute la art. 2;
b) copie dupa certificatul de nastere al copilului/copiilor pentru care se solicita ajutorul;
c) copia documentului prin care se atesta calitatea de reprezentat legal al copilului/copiilor;
d) adeverinte privind veniturile nete realizate in ultimele 6 luni de membrii familiei, eliberate, dupa caz, de angajator sau entitatea asimilata acestuia ori de organul fiscal, sau, in cazul persoanelor care desfasoara activitati independente, obtin venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura, declaratia fiscala prevazuta de lege, pentru categoriile de venituri prevazute la art. 3, pentru care Legea nr. 227/2015, cu modificarile si completarile ulterioare, nu prevede emiterea unei decizii de impunere din partea organului fiscal central;
e) copia documentului in baza caruia se desfasoara activitatea de bona in conditiile art. 7 din Legea nr. 167/2014.

(2) Pentru persoanele prevazute la art. 5 alin. (2) cererea este insotita de documentele doveditoare prevazute la alin. (1) lit. a) -c) si e), precum si de documente eliberate de agentiile pentru ocuparea fortei de munca judetene, respectiv a municipiului Bucuresti.

Art. 8. –

(1) Cererea si documentele doveditoare se depun si se inregistreaza la serviciul public de asistenta sociala organizat in conditiile prevazute de art. 113 alin. (3) si (4) din Legea asistentei sociale nr. 292/2011, cu modificarile si completarile ulterioare.

(2) Dreptul la ajutorul financiar se aproba prin dispozitia primarului, dupa verificarea de catre serviciul public de asistenta sociala a indeplinirii conditiilor de acordare.

(3) Verificarea indeplinirii conditiilor de eligibilitate se realizeaza de catre directia de asistenta sociala in baza:
a) documentelor depuse de solicitant;
b) informatiilor existente in bazele de date ale autoritatilor administratiei publice centrale sau locale;
c) altor documente, in functie de situatia in care se afla solicitantul.

(4) In cazul in care conditiile de acordare nu sunt indeplinite, respingerea dreptului se realizeaza prin dispozitie a primarului.

Art. 9. –

(1) In vederea urmaririi respectarii conditiilor de acordare a ajutorului financiar, solicitantul are obligatia de a depune la serviciul public de asistenta sociala, din 6 in 6 luni, o declaratie pe propria raspundere privind mentinerea conditiilor de acordare a ajutorului.

(2) Neindeplinirea obligatiei prevazute la alin. (1) in termen de maximum 30 de zile de la implinirea termenului de 6 luni conduce la incetarea dreptului.

(3) Un nou drept poate fi stabilit dupa depunerea unei noi cereri si a documentelor doveditoare.

Art. 10. –

(1) Dreptul la ajutorul financiar se stabileste incepand cu luna urmatoare depunerii cererii, dar nu mai devreme de data la care bona isi incepe activitatea, rezultata din documentele justificative prezentate.

(2) Aprobarea sau respingerea dreptului se realizeaza in termen de maximum 60 de zile de la depunerea cererii.

(3) Dispozitia primarului se comunica in termen de 10 zile lucratoare de la emitere.

(4) Plata ajutorului financiar se realizeaza, in functie de optiunea beneficiarului, prin mandat postal sau in cont bancar.

CAPITOLUL III Modificarea cuantumului ajutorului financiar, suspendarea platii si incetarea dreptului

Art. 11. –

(1) In cazul in care, dupa acordarea dreptului la ajutor financiar, apar schimbari in situatia socioeconomica a persoanei prevazute la art. 2, in componenta familiei acesteia sau referitoare la copii, aceasta are obligatia ca in termen de maximum 10 zile sa le comunice in scris, cu prezentarea documentelor justificative necesare, serviciului public de asistenta sociala.

(2) In situatia in care modificarile prevazute la alin. (1) conduc la modificarea cuantumului ajutorului financiar, aceasta se va stabili prin dispozitia primarului de modificare a cuantumului, care se comunica in termenul prevazut la art. 10 alin. (3).

Art. 12. –

(1) Suspendarea platii ajutorului financiar intervine in una dintre urmatoarele situatii:
a) se inregistreaza 3 mandate postale returnate consecutiv;
b) in caz de suspiciune sau sesizare privind modificarea conditiilor de acordare a dreptului la ajutor financiar.

(2) In situatia prevazuta la alin. (1) lit. b) primarul dispune serviciului public de asistenta sociala efectuarea de verificari.

(3) In urma verificarilor efectuate, daca se constata modificarea conditiilor care au stat la baza acordarii dreptului la ajutor financiar, primarul dispune, dupa caz, modificarea sau incetarea dreptului.

(4) In situatia in care in urma verificarilor se constata ca se mentin conditiile de acordare, plata ajutorului financiar se reia, inclusiv pentru perioada de suspendare.

Art. 13. –

Dreptul la ajutorul financiar inceteaza in urmatoarele situatii:
a) la implinirea de catre copil a varstei de 6 ani;
b) a intervenit decesul copilului;
c) copilul intra in sistemul de cresa/gradinita;
d) inceteaza activitatea bonei;
e) schimbarea domiciliului in alta localitate;
f) nu mai sunt indeplinite conditiile de acordare;
g) se inregistreaza situatia prevazuta la art. 9.

CAPITOLUL IV Dispozitii finale

Art. 14. –

Cererile insotite de documentele justificative se analizeaza in ordinea inregistrarii acestora.

Art. 15. –

(1) Sumele incasate necuvenit cu titlu de ajutor financiar se recupereaza de la titularul dreptului ajutorului financiar in termenul general de prescriptie prevazut de art. 2.517 din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicata, cu modificarile ulterioare.

(2) Recuperarea sumelor platite necuvenit cu titlu de ajutor financiar se face de catre agentia pentru plati si inspectie sociala judeteana, respectiv a municipiului Bucuresti, in conditiile prevazute de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 44/2014 pentru reglementarea unor masuri privind recuperarea debitelor pentru beneficiile de asistenta sociala, precum si pentru modificarea art. 101 din Legea nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, aprobata cu modificari prin Legea nr. 266/2015, cu modificarile si completarile ulterioare.

(3) Pentru recuperarea sumelor platite necuvenit, titularul dreptului ajutorului financiar semneaza un angajament de plata la solicitarea dreptului de ajutor financiar, aceste sume putand fi recuperate si din alte drepturi platite de agentia pentru plati si inspectie sociala judeteana, respectiv a municipiului Bucuresti. In situatia in care titularul dreptului ajutorului financiar refuza semnarea angajamentului de plata, recuperarea sumelor platite necuvenit se face, potrivit legii, direct de la beneficiar.

Art. 16. –

Ajutorul financiar pentru plata serviciilor oferite de bona se va acorda in limita fondurilor bugetare anuale aprobate cu aceasta destinatie in bugetul local.

Art. 17. –

Pentru acordarea ajutorului financiar prevazut de prezenta lege, autoritatile administratiei publice locale aproba prin hotarare a consiliului local metodologia de aplicare, in functie de specificul local, hotararea fiind emisa in termen de 45 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentului articol.

Art. 18. –

Prezenta lege intra in vigoare la 60 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, cu exceptia art. 17, care intra in vigoare la 15 zile de la data publicarii.

Ajutor financiar pentru plata serviciilor oferite de bone

 

Metodologie de aplicare a Legii nr. 35/2020 privind acordarea unui ajutor financiar familiilor pentru plata serviciilor oferite de bone

Cine poate beneficia de ajutorul financiar?

  • familiile cu copii preșcolari (sub 6 ani) cu domiciliul în sectorul 6.

Criterii de eligibilitate:

  • veniturile nete pe membru de familie trebuie să fie de până la 3500 lei/lunar;
  • copilul pentru care se solicită sprijinul financiar nu este înscris la creșă/grădiniță sau pentru copilul respectiv solicitantul nu a refuzat un loc la creșă/grădiniță  ori nu a retras copilul de la creșă/grădiniță;
  • părinții/reprezentantul legal ai copilului sunt angajați cu forme legale sau sunt în evidență ca fiind persoane șomere, indemnizate sau care se află în evidența agentiei locale pentru ocuparea forței de muncă ca fiind persoane în cautarea unui loc de muncă și care nu au refuzat maxim două oferte de muncă din partea agenției locale pentru ocuparea forței de muncă;
  • Solicitantul face dovada contractării serviciilor de bonă, prin intermediul unei firme specializate sau prin contract încheiat cu persoana fizică autorizată care poate exercita profesia de bonă.

Nu poate beneficia de ajutorul financiar:

  • persoana care are calitatea de asistent maternal profesionist față de copilul pentru care solicită sprijinul financiar;
  • persoana la care este instituită măsura de plasament în regim de urgență,  conform art 59 lit b din Legea  272 privind protecția și promovarea drepturilor copilului;
  • persoana care este asistentul personal al copilului sau care beneficiază de indemnizația prevăzută  de art 42, alin 4 din Legea 448/2006 privind persoanele cu handicap;
  • solicitantul se află in concediul de crestere a copiilor cf art 2 sau 31 din din OUG 111/2010, aprobata prin Legea 132 cu modificarile si completările ulterioare;
  • persoana care nu si-a achitat impozitele si taxele față de bugetul local pentru bunurile pe care le dețin în proprietate.

Cuantumul ajutorului financiar

Ajutorul financiar se acordă lunar pentru fiecare copil de vârstă preșcolară familiilor care au venituri nete pe membru de familie de până la 3500 lei pe lună.  Ajutorul financiar acordat  va fi diferențiat în funcție de veniturile nete realizate, după cum urmează:

  • 710 lei/lună – pentru  venituri nete pe membru de familie de până la 2100 lei/lună;
  • 550 lei/lună – pentru  venituri nete pe membru de familie cuprinse între intre 2101 – 2500 lei/lună;
  • 390 lei/lună – pentru  venituri nete pe membru de familie cuprinse intre 2501 – 3000/lună;
  • 250 lei/lună – pentru venituri nete pe membru de familie cuprinse intre 3001 – 3500 lei/lună.

Venitul pe membru de familie va fi determinat prin calcularea mediei veniturilor nete realizate de beneficiar si de membrii familiei in ultimele 6 luni anterioare solicitării dreptului la ajutor financiar.

Vor fi luate în calcul înclusiv drepturile de asigurări sociale de stat, indemnizații, alocații, și ajutoare cu caracter permanent, obligații legale de întreținere.

Pentru calcularea veniturilor solicitantului și ale familiei acestuia, nu se iau în calcul:

  • alocația pentru susținerea familiei, alocația de stat pentru copii, bugetul personal complementar lunar și prestațiile sociale acordate persoanelor cu handicap (în baza Legii 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap), bursele școlare, tichetele sociale pentru pentru stimularea participării la învățământul preșcolar, sprijinul financiar oferit prin programul “Bani de liceu‟, veniturile obținute din activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri (conform Legii 52/2011), sumele ocazionale acordate ca despăgubiri sau sprijin financiar pentru situații excepționale.

Documente necesare:

Documente justificative privind situația socio-economică a familiei:

  • copie dupa documentele de identitate și de stare civilă ale solicitantului si ale membrilor familiei, copia documentului care atestă calitatea de reprezentant legal al copilului/copiilor pentru care se solicită ajutorul;
  • copie hotarâre de divorț/hotărârea privind stabilirea domiciliului copilului la părintele care solicită ajutorul financiar, în situația în care părintii sunt despărțiti/divorțați;
  • În situația în care părinții au domicilii diferite, adeverințe de la autoritatea locală unde are domiciliul celălalt părinte din care să reiasă că acesta nu a solicitat/nu beneficiază de ajutor financiar din partea instituției respective pentru copilul în cauză;
  • adeverințe și alte documente  privind veniturile nete realizate de membrii familiei in ultimele 6 luni. Acestea pot fi adeverințe eliberate de angajator sau de entități asimilate acestuia sau adeverințe emise de organul fiscal de care apartine solicitantul , precum si declarația fiscală în situația în care solicitantul obține venituri din drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activități agricole, silvicultură și piscicultură;
  • Copie extras de cont solicitant;
  • adeverință de la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă pentru persoanele aflate în șomaj sau care sunt în căutarea unui loc de muncă, după caz;
  • adeverință  de la Direcție Impozite si Taxe Locale Sector  6– din care să reiasă situația plății taxelor și impozitelor către autoritatea locală de către solicitant;
  • Copia precontractului sau contractului încheiat între solicitant și firma la care este angajată bona sau contractul încheiat cu bona care este persoană fizică autorizată;
  • Copie document in baza căruia se desfasoară activitatea de bonă, respectiv contractul încheiat între bonă si persoana juridică;
  • Copie documente care atestă indeplinirea conditiilor necesare exercitarii profesiei de bonă;

Se dau bani de la stat. Ce trebuie să faci ca să primeşti noua indemnizaţie

Plata dreptului la ajutor financiar încetează în urmatoarele situații:

  • La împlinirea de către copil a vârstei de 6 ani
  • În urma decesului copilului
  • În urma integrării copilului în sistemul de creșă/grădiniță
  • În situația în care incetează activitatea bonei
  • Atunci când se schimbă domiciliul solicitantului în altă localitate
  • Nu mai sunt îndeplinute criteriile de eligibilitate
  • Atunci când beneficiarul nu depune declarația semestrială de menținere a condițiilor necesare de acordare a ajutorului financiar în termenul prevăzut de 30 de zile.

Solicitarea pentru acordarea ajutorului financiar va fi soluționată în termen de cel mult 60 de zile de la depunerea cererii și a documentelor doveditoare necesare. Dreptul la ajutorul financiar se stabilește începand cu luna următoare depunerii cererii.

DailyBusiness
Românii vor scoate din nou bani din buzunar! Câți bani trebuie să plătești în plus dacă stai la bloc
Spynews
Cum s-a înțeles Alina Petre cu fosta soție a lui Bogdan Vasiliu. Îl acuză că ar fi mințit-o în legătură cu femeia cu care are un copil
Bzi.ro
Viorel Lis a ajuns de urgență la spital! Oana Lis este în lacrimi: „Asta este viața!”
Fanatik.ro
Orașul surpriză din România care a trecut printr-o schimbare la față. E printre cele mai bogate din țară, construiește pe bandă rulantă și atrage fonduri cu o forță de nedescris. E la zi cu tot ce e nou și frumos. Până și transportul public este exclusiv electric
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care nu stau la adresa din buletin. Regula se aplică pentru toți
Playtech.ro
2025, anul marilor realizări pentru aceste zodii. Scapă de ghinion, le merge pe toate planurile
DailyBusiness
Anunț oficial de la Guvern! Probleme rezolvate, vești importante pentru români!
Adevarul
Concluzia sumbră a fostului comandant suprem al armatei ucrainene, după ce Coreea de Nord s-a implicat în război
wowbiz.ro
Adriana Bahmuțeanu, dispusă să se mute în casa lui Silviu Prigoană pentru a fi alături de copiii ei! Declarația neașteptată făcută de jurnalistă după ce și-a îmbrățișat din nou băieții: „Era firesc să îmi propună asta”
Spynews
Fructul care ajută la pierderea în greutate. Este delicios, îl găsești în orice supermarket, și poate fi consumat crud sau în smoothie
Spynews
Andrei Rotaru și Cristina, femeia pe care a părăsit-o pentru ispita Diandra, au plecat în vacanță. De când s-au împăcat, foștii soți se comportă ca doi îndrăgostiți / VIDEO
Evz.ro
Locul din România în care Creatorul a împărțit muritorilor o bucățică de cer. E binecuvântat
Ego.ro
Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață
Prosport.ro
FOTO. Vedeta din filmele pentru adulți s-a cuplat cu un milionar controversat din fotbal
kanald.ro
Statul oferă ajutoare persoanelor care trec prin situații critice! Cât primesc acești oameni din partea Guvernului
Cancan.ro
Cu ce condiție i-ar fi lăsat Adriana Bahmuțeanu pe băieții ei în vila lui Silviu Prigoană: 'Eram DISPUSĂ!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Schimbare pentru permisul auto. Va fi ZERO. Guvernul României dă lege nouă
StirileBZI
Acești angajați vor beneficia de al 13-lea salariu! Vor primi nici bonusuri de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Jaqueline Cristian, imagini fabuloase în costum de baie
stirilekanald.ro
„Un prunc” Igor Cuciuc, primele declarații despre cel de-al doilea copil, după moartea tragică a fiicei lui. Artistul este pregătit să devină tată din nou
substantial.ro
Selly încurajează tinerii să participe la alegeri: „Este modul vostru de a ține democrația în viață”
MediaFlux
VINE PENSIA în DECEMBRIE cu ÎNTÂRZIERE? Simona Bucura a CONFIRMAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Adolescenții și tentațiile interzise: care este drogul preferat al elevilor bucureșteni