Care este cel mai bun mod de a combina blugii pentru bărbați – cunoașteți cele mai bune stiluri!

Blugii pentru bărbați sunt unul dintre cele mai populare modele de pantaloni. Nu e de mirare: este o îmbrăcăminte foarte versatilă, atemporală, care este foarte ușor de coafat. Toată lumea are astfel de pantaloni în garderobă. Astăzi vă vom spune cu ce să le combinați.
Filip Stan
12 sept. 2022, 19:55
Care este cel mai bun mod de a combina blugii pentru bărbați - cunoașteți cele mai bune stiluri!
Blugi pentru bărbați în ediția de zi cu zi

Cu siguranță purtăm blugi de bărbați în fiecare zi: la serviciu, la întâlniri cu prietenii sau chiar la plimbare. Există o mare libertate în astfel de stilizări. Poți purta blugi de bărbați negri cu practic orice. Cămașă în carouri, tricou simplu sau tricou imprimat? Oricare dintre aceste sugestii va fi potrivită. Trebuie doar să fii atent pentru a arăta întotdeauna adecvat situației. Dacă mergi la o întâlnire după muncă, este mai bine un tricou, iar când mergi cu prietenii la film, este suficient un tricou obișnuit.

Culoarea blugilor este de asemenea importantă, deși într-o ediție de zi cu zi sunt permise practic toate prinderile. Cu siguranță nu este potrivit să porți pantaloni uzați, perforați, la o întâlnire de afaceri, dar în afară de asta, fiecare blugi pentru bărbați va merge bine în stilizările de zi cu zi.

În ceea ce privește accesoriile, poți alege aproape orice tip de încălțăminte cu blugi. Adidașii și adidașii sunt cei mai populari, dar ai putea la fel de bine să porți mocasini. Totul depinde de ținuta de ansamblu: dacă ai ales un tricou cu imprimeu larg pentru top, optează pentru pantofi sport.

Blugi negri pentru bărbați pentru ocazii formale

Stilurile mai elegante, mai puțin largi și casual, cu folosirea blugilor, sunt ceva mai greu de creat. Cu siguranță nu ar trebui să alegi pantaloni uzați sau uzați pentru ocaziile formale – nu există loc pentru neglijență și găuri în astfel de ținute.

Axa stilului elegant cu blugi pentru bărbați este de obicei o jachetă. Mai degrabă, nu ar trebui să fie un model direct de la croitor, montat pe pantaloni, ci unul mai casual, mai sportiv. Dacă ai o jachetă în două piept cu coturi sau nasturi decorativi, este perfectă. Dedesubt, tot ce ai nevoie este un tricou simplu, de preferat alb, iar ținuta ta oficiala este gata. Într-un astfel de set, blugii simpli de bărbați, ușor mulat, bleumarin sau negri vor merge cel mai bine: https://ozonee.ro/blugi-barbati/ Adăugați o curea, evitați petice și găuri și nu uitați să purtați încălțăminte adecvată. Toamna, încalță-te cizme sau cizme Jodhpur, iar in zilele călduroase poți ajunge la mocasini si chiar adidași.

Blugi de bărbați pentru zilele mai reci

Pantalonii din denim sunt, de asemenea, perfecți pentru coafat în zilele mai reci. Arata grozav cu o jacheta bomber, sacou pilot, dar si cu o jacheta din piele ramones. Blugii negri mai formali pentru bărbați arată grozav și cu un trenci sau o haină de iarnă, dar asta nu înseamnă că nu îi poți asorta cu un hanorac. Blugii pentru bărbați sunt într-adevăr un articol vestimentar extrem de universal care merită să aveți în garderobă în mai multe versiuni. La urma urmei, nu știi niciodată ce oportunitate va veni astăzi!

Găsiți o selecție largă de blugi pentru bărbați în magazinul Ozonee. Cu și fără petice, în negru neutru sau într-o nuanță mai intrigantă de albastru? Vei găsi tot ce cauți la cele mai bune prețuri.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Minge de foc traversează cerul deasupra Statuii Libertății, provocând panică și investigații ample
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'