Accident cu nouă persoane în Bistriţa. Printre victime sunt şi şapte copii

Un accident grav a avut loc în județul Bistrița. Noua persoane, printre care şapte copii, au fost rănite în urma impactului dintre două mașini.
Alina Costache
15 sept. 2022, 10:48
Accident cu nouă persoane în Bistriţa. Printre victime sunt şi şapte copii

Accident cu nouă persoane în Bistriţa. Unul dintre şoferii implicaţi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accident cu nouă persoane în Bistriţa. Două maşini s-au ciocnit

Accidentul a avut loc pe DN 17D, în localitatea Rodna. Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud informează că șapte dintre persoanele rănite sunt copii cu vârste între 11 și 13 ani, iar celelalte două sunt șoferii autoturismelor implicate în accident.

Citeşte şi Un autobuz şcolar plin cu elevi s-a prăbușit într-o râpă, 11 copii au murit. Imaginile de la locul accidentului au făcut înconjurul lumii

”Polițiștii rutieri din Sângeorz-Băi au intervenit la un accident produs pe Drumul Național 17D, în localitatea Rodna. Din primele date, un autoturism de teren, condus de un bărbat de 51 de ani, din Rodna, a intrat în coliziune cu un alt autoturism de teren care era condus de un bărbat de 48 de ani, din localitatea Șanț, în care se aflau șapte copii. În urma accidentului, cei doi conducători auto și copiii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, potrivit ziarbistrita.ro. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, trei dintre copii au suferit politraumatisme, iar ceilalți patru contuzii și excoriații.

Ambii şoferi implicaţi în accident erau conştienţi şi cooperanţi la momentul sosirii echipajelor de intervenţie. Acestia au suferit contuzii şi leziuni în urma impactului.

Şoferul în vârstă de 51 de ani avea o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițistii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Accident grav în Giurgiu. Şoferul unui autoturism a murit pe loc după ce a intrat într-o autocisternă plină cu bitum lichid

Citeşte şi Grăbiți să ajungă la nuntă, nașii au plonjat cu mașina într-un râu. Accidentul a avut loc în localitatea Todireni

Un alt accident grav s-a produs miercuri noapte, în judeţul Giurgiu. Un bărbat a murit şi altul a fost rănit după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-o autocisternă încărcată cu bitum lichid. Accidentul s-a petrecut pe DN 5, în zona localităţii Uzunu din judeţul Giurgiu.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în noaptea de miercuri spre joi pentru a interveni pe DN 5, în urma producerii unui accident rutier în afara localităţii Uzunu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni şi Detaşamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SAJ.

Salvatorii au constatat că în eveniment au fost implicate un autoturism şi o autocisternă încărcată cu bitum lichid. Conducătorul autoturismului şi pasagerul, un bărbat de 54 de ani, au fost găsiţi blocaţi în interior, fiind necesară folosirea accesoriilor specifice pentru a-i putea extrage”, se arată într-un comunicat de presă transmis joi de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu.

Potrivit sursei citate, şoferul autoturismului era decedat în momentul în care echipajele de intervenţie au ajuns la faţa locului. Persoana care se afla în maşina acestuia a fost găsit conştient, fiind preluat de un echipaj SAJ şi transportat de urgenţă la spital.

Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile care au dus la producerea accidentului.

Un accident violent a avut şi în județul Prahova. O ambulanță care transporta un pacient s-a ciocnit frontal cu un autoturism.

Incidentul s-a produs pe strada Griviței din Urlați, acolo unde o ambulanță și o mașină s-au ciocnit violent. Ambulanța transporta un pacient către municipiul Ploiești.

În urma impactului, ambulanța a fost proiectată în peretele stradal al unei locuințe, iar asistenta a fost rănită. Pacientul a fost preluat de un alt echipaj medical și transportat la spital.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Gara din România care a fost scoasă la licitație. S-a vândut pe o sumă ridicolă, spre disperarea navetiștilor
Capital.ro
S-a dat ordin LA GRANIȚA cu România. Au primit interzis chiar astăzi, 7 IULIE
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Pericol uriaș în parcurile de distracții de pe litoral! ANPC a luat imediat măsuri
Adevarul
Corina Cușa, profesoară: „A apărut un fenomen periculos în timpul vacanței mari: inactivitatea, ca formă de ocupare a timpului liber“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
George Simion, botez fără brânză de la Becali. Cine i-a schimbat meniul
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani
Capital.ro
Decizie pentru cei care au aceste modele de TELEVIZOARE. Intră în vigoare chiar din luna AUGUST
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Traficul feroviar între București și Constanța a fost blocat de incendii de vegetație
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!