Dana Budeanu este în doliu după moartea reginei Elisabeta a II-a. Imaginea postată de la Londra

Dana Budeanu este în doliu după moartea reginei Elisabeta a II-a. Creatoarea de modă a susţinut dintotdeauna că Londra este a doua ei casă, pentru că a petrecut câţiva ani de studiu acolo. Ea a recunoscuut că simte numai admirație și respect față de instituția monarhie.
Alina Costache
15 sept. 2022, 15:20
Dana Budeanu este în doliu după moartea reginei Elisabeta a II-a. Imaginea postată de la Londra

Dana Budeanu este în doliu după moartea reginei Elisabeta a II-a. La scurt timp de la anunţul decesului regretatei suverane a Marii Britanii, vedeta a plecat la Londra să aducă un ultim omagiu. „A fost odată Regina Lumii. A civilizat lumea toată…și ne-a lăsat singuri printre neterminați. A plecat Istoria! A murit Noblețea! A dispărut Civilizația! A căzut Onoarea! N-a mai rămas nimic!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Citeşte şi: Dana Budeanu, indignată de faptul că elevii studiază educaţia pentru sănătate în şcoli: „Eu am controlul total a ceea ce învaţă sau citesc fetele mele. Nu există că impune cineva”

Dana Budeanu este în doliu după moartea reginei Elisabeta a II-a

Designerul a ținut un moment de reculegere pentru disparția monarhului în vârstă de 96 de ani, într-un spațiu amenajat special, cu tabloul reginei ornat cu o fundă neagră. Imaginea emoționantă a fost postată, ulterior, pe rețelele sociale, acolo unde Dana Budeanu a primit mii de aprecieri din partea urmăritorilor săi. În dreptul pozei, vedeta a scris „Enjoy the silence”, ceea ce se traduce în română prin „Bucurați-vă de tăcere”.

Dana Budeanu, reacţie fabuloasă la divorţul Simonei Halep

Creatoarea de moadă și-a scris părerea pe pagina de Facebook după ce vestea cu divorțul tenismeni din Constanța a făcut vâlvă în spațiul online. „Dragoste la prima vedere? Cine ar fi crezut? Eu! Bravo! Du te Cu iubirea”, a scris Dana Budeanu pe facebook, postând și știrea cu despărțirea dintre tenismenă și Toni Iuruc, anunțată de Prosport.

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu de patru ani și s-au logodit în vara anului trecut. Sportiva și omul de afaceri s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța, orașul său natal, într-un cadru de poveste. Petrecerea de cununie a avut la clubul Fratelli, locul deținut de nașii sportivei și, totodată, locul unde aceasta s-a întâlnit pentru prima dată cu Toni Iuruc.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
Playtech.ro
Orașul din România unde locuințele sunt mai scumpe decât în București. Cât costă să-ți cumperi un apartament sau să stai în chirie
DailyBusiness
METEO. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Vestea momentului despre McDonald's. Ce se întâmplă cu prețurile
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru proprietarii de terenuri. UE a cedat în fața României: „Rezolvat 100%”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Incendiul devastator din Jasper: Sute de case distruse și mii de oameni evacuați
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!