EXCLUSIV George Simion dezvăluie cine a făcut avere de pe urma scumpirilor din energie: „Planul este ca românii să nu mai fie proprietari”

George Simion a făcut, sâmbătă seară, dezvăluiri incendiare la România Tv. Liderul AUR i-a demascat în emisiunea Andreei Creţulescu pe cei care au făcut averi de pe urma scumpirilor din energie.
Loredana Brumă
17 sept. 2022, 20:49
EXCLUSIV George Simion dezvăluie cine a făcut avere de pe urma scumpirilor din energie:

George Simion, dezvăluiri incendiare la România Tv. Liderul AUR a dezvăluit care este planul celor care au creat criza din energie.

George Simion, dezvăluiri incendiare la România Tv. Cine profită de pe urma scumpirilor din energie

Citeşte şi „Noapte bună, România!”. Primul municipiu care a anunțat stingerea luminii, la îndemnul Ursulei von der Leyen / Noi restricții în energie, după restricțiile COVID

Liderul AUR a declarat, sâmbătă seară, că printre cei care s-au îmbogăţit de pe urma crizei din energie se află chiar ministrul Virgil Popescu.

„Cei care au creat psihoza numita COVID. Virgil Popescu şi cei care îl ţin la conducere, dar şi traderii cu identitati necunoscute la nivel internaţional.

Am fost printre primii care au denunţat criza din energie. Pentru a absorbi bani din partea populatiei e nevoie să faci cumva: ori tipăresti mai multi bani, ori pui oamenii sa plateasca.

Preturile de la energie nivel de global sunt umflate artificial. Statul incaseaza enorm in aceasta perioada, dar nu acesta este principalul beneficiar, ci aceşti traderi necunoscuti. Majoritatea sunt offshore-uri.

Romanilor le vin facturi exagereat de mari. Nu plafonarea facturilor este solutia, ci revenirea la reglementarea pietei. Noi producem in Romania energie. Am facut un calcul, ce produce Hidroelectrica si Nuclearelectrica este suficient cat sa acopere consumatorii casnici. Nu mai trebuie sa trecem prin 100 de maini. Altfel o sa stam in frig, in foame.

Planul lui Virgil Popescu şi planul celor care au creat această criză energetică artificială din România este ca romanii să nu mai fie proprietari. Acum vin regularizări în care unii trebuie să plătească mii de euro. De unde să plătească pensionarii? Virgil Popescu ne spune că trebuie să schimbăm becul. „, a declarat liderul AUR la România Tv.

De asemenea, Simion a mai precizat că măsurile dure luate în perioada pandemiei de covid-19 au pus pe butuci economia României.

„Ceea ce s-a intamplat în peioada covid ne afectează la nivel de preturi acum. Continua aceasta propaganda covid”, a mai spus liderul AUR.

Citeşte şi Incredibil! Casa Poporului consumă energie electrică cât un orășel. Facturile lunare la curent sunt uriașe

Guvernul a adoptat o nouă schemă de compensare și plafonare a prețului la energie, care se aplicată începând cu 1 septembrie 202 .

OUG prevede că de preţuri plafonate vor beneficia doar clienţii care anul trecut au înregistrat un consum mediul lunar de 300 kwh şi ale căror facturi de anul acesta nu depăşesc 300 kwh. Fiecare consumator poate vedea acest consum mediul pe factura pe care o primeşte lunar de la furnizorul de energie.

Cei care au depăşit în anul 2021 consumul mediu lunar de 300 kwh plătesc facturile întregi chiar dacă în anul 2022 au decis să facă economie la curent şi au un consum lunar sub 300 kwh.

De la 1 septembrie 2022, Executivul a modificat iar OUG în sensul că românii care au avut în anul 2021 un consum mediul lunar de maximum 300 kwh pot beneficia de preţuri plafonate doar până la pragul de 255 kwh. Ce depăşeste 255 kwh se facturează la preţul pieţei.

 

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
El e românul din Teleorman care și-a transformat curtea într-un paradis exotic. Are bananieri, dar și palmieri, iar locul arată incredibil
Capital.ro
Ungaria, OUT?! Decizia istorică se pregăteşte acum în Europa: Acţiuni reale
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Românul cu pensie de 27.000 de lei pe lună. Mai ia și leafă de la stat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Detalii terifiante despre un cuplu de la ”Insula Iubirii”, sezonul 8! Pozau în cuplul ideal, dar a bătut-o cu bestialitate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Alertă de vreme severă în România. Lista județelor afectate de Cod roșu de caniculă și furtuni violente
Capital.ro
Proprietarii de locuințe vor plăti ÎN PLUS. Obligația e trecută direct în lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Marcel Ciolacu urează succes sportivilor români pentru Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'